Gazos Ruožo sveikatos apsaugos ministerija: karo metu žuvo 33 686 žmonės

  • Teksto dydis:

„Hamas“ valdomo Gazos Ruožo sveikatos apsaugos ministerija šeštadienį pranešė, kad per daugiau kaip pusmetį trunkantį Izraelio ir islamistų kovotojų karą šioje teritorijoje žuvo mažiausiai 33 686 žmonės.

Per pastarąją parą žuvo mažiausiai 52 žmonės, sakoma ministerijos pranešime ir priduriama, kad nuo karo pradžios, kai spalio 7 dieną „Hamas“ kovotojai užpuolė Izraelį, palestiniečių anklave buvo sužeista 76 309 žmonių.

Beprecedentis „Hamas“ išpuolis Izraelyje, oficialiais duomenimis, pareikalavo apie 1 170 žmonių, daugiausia civilių, gyvybių.

„Hamas“ taip pat paėmė apie 250 įkaitų, iš kurių, Izraelio žiniomis, Gazos Ruože dar yra apie 130, įskaitant 34 žuvusius įkaitus.

Pažadėjęs sunaikinti „Hamas“, Izraelis pradėjo didžiulį karinį puolimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Siaub

Siaub portretas
Tai aš sakau ant kiek ždai skriaude palestiniečius

tai

tai portretas
> Siaub Tegu tavo apipjaustyti tėvynainiai nešdinasi iš okupuotų Palestinos teritorijų ir okupuotų Golano aukštumų. Teks ankščiau ar vėliau atsakyti už palestiniečių atžvilgiu vykdomą genocidą, dešimtmečiais vykdytas žudynęs, persekiojimus, žmogaus teisių pažeidimus, išvarymą iš gimtų namų. Okupantai, lauk iš okupuotų žemių į Jungtinių Tautų paskirtą teritoriją.

Siaub

Siaub portretas
Ant kiek ž skriaude kad neatsisako Hamas
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių