J. Bidenui nustatytas koronavirusas

JAV prezidentas Joe Bidenas (Džo Baidenas), kuriam ketvirtadienį testu patvirtinta koronavirusinė infekcija COVID-19, sakė, kad jam sekasi puikiai.

Pasak Baltųjų rūmų, 79 metų šalies vadovui pasireiškė labai lengvi simptomai, ir jis tęs darbus nuotoliniu būdu.

„Jis visiškai paskiepytas, vakcinuotas dviem stiprinamosiomis dozėmis ir jaučia labai lengvus simptomus“, – sakoma Baltųjų rūmų pareiškime.

Jame priduriama, kad J. Bidenas pradėjo vartoti kompanijos „Pfizer“ sukurtus vaistus „Paxlovid“ nuo COVID-19.

„Vadovaudamasis CDC rekomendacijomis, jis izoliuosis Baltuosiuose rūmuose ir tuo metu toliau vykdys visas savo pareigas“, – nurodė Baltieji rūmai, paminėdami JAV Ligų kontrolės ir prevencijos centrus.

„Bičiuliai, man puikiai sekasi“, – parašė J. Bidenas socialiniame tinkle „Twitter“ prie nuotraukos, kurioje jis šypsosi sėdėdamas prie rašomojo stalo, o priešais jį padėti du išmanieji telefonai ir dokumentai.

„Ačiū už jūsų rūpestį“, – parašė prezidentas.

Vėliau ketvirtadienį J. Bidenas turėjo vykti į Pensilvaniją – tai turėjo būti vėliausia iš virtinės prezidento kelionių po šalį, kuriomis jis siekia atgaivinti silpstančias demokratų pozicijas prieš kadencijos vidurio rinkimus.

Pranešama, kad bendrai J. Bidenas yra geros sveikatos, tačiau jo amžius kelia didesnį susirūpinimą dėl COVID-19 poveikio.

Politiškai jis išgyvena sunkų savo prezidentavimo etapą – jo laukia lapkričio mėnesį planuojami kadencijos vidurio rinkimai, kurie, kaip prognozuojama, bus skausmingi Demokratų partijai, o jo asmeniniai reitingai mažėja.

Remiantis trečiadienį paskelbtais Konektikuto valstijoje įsikūrusio Kvinipiakų universiteto atlikto tyrimo duomenimis, J. Bideno populiarumo reitingai pasiekė žemiausią ribą – tik 31 proc. amerikiečių patenkinti tuo, kaip jis vadovauja šaliai.

J. Bidenas planavo artimiausiomis savaitėmis daugiau laiko praleisti Jungtinėse Valstijose po intensyvių užsienio kelionių, įskaitant NATO aukščiausiojo lygio susitikimą Ispanijoje ir prieštaringai vertinamą vizitą į Saudo Arabiją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vienu brudu bus mažiau

vienu brudu bus mažiau portretas
kremliaus žiurkė taip pat pasigavo koroną iranietišką

Nuomonė grįsta faktais

Nuomonė grįsta faktais portretas
Po 60 metų kiekvieno žmogaus smegenų neuronai jau veikia prasčiau. Intelektas smunka ir paprastai reikia sakyti: šis asmuo per senas tokiam postui. Jis labai ligotas. Žinoma, už jį dirba kiti. Bet vaizdas apgailėtinas ...žmogus šis lyg iš lavoninės pakeltas kokių dešimties metų supuvimo lavonas ...nesuprantama. Nejaugi JAV taip prastai su žmogiškaisiais resursais?

tik

tik portretas
matomai sionystai pakeis kitu /artistu/ gal pilosi nes sis visai nukvako juk jie visi marionetes klonai tik d ? kada sio d/spektaklio/ pabaiga?===
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių