PSO: per 24 valandas – rekordinis naujų koronaviruso infekcijų skaičius

Nepaisant gerėjančios situacijos Vakarų Europoje, pasaulyje toliau smarkiai auga koronaviruso infekcijų skaičius. Savaitgalį per 24 valandas užregistruota daugiau kaip 136 tūkst. naujų atvejų – tiek jų per vieną parą dar nėra buvę, sakė PSO vadovas Tedrosas Adhanomas Ghebreyesusas.

Jis įspėjo šalis neatsipalaiduoti. Praėjusias devynias dienas iš dešimties kasdien pranešta apie daugiau 100 000 naujų infekcijos atvejų, kalbėjo T. A. Ghebreyesusas. Afrikoje, Centrinėje ir Pietų Azijoje, Vidurio ir Pietų Amerikoje ir kai kuriose Rytų Europos šalyse skaičiai toliau auga. Nuo viruso proveržio 2019 metų pabaigoje pasaulyje fiksuota beveik 7 mln. infekcijų.

Didžiausias pavojus tose šalyse, kuriose infekcijų skaičius mažėja, yra pasitenkinimas savimi ar atsipalaidavimas. Dauguma žmonių dar nesirgo ir gali užsikrėsti, įspėjo T. A. Ghebreyesusas. „Dabar ne laikas nuimti koją nuo pedalo“, – pridūrė jis.

Dabar ne laikas nuimti koją nuo pedalo.

PSO vadovas paragino antidiskriminacinių demonstracijų visame pasaulyje dalyvius laikytis atsargumo priemonių. Tai yra atstumo laikymasis, dažnas rankų plovimas ir dezinfekavimas bei burnos ir nosies apsauga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Onute

Onute portretas
Nelabai suprantu ,kazkas verkia ,kad pazeidinejamos juoduju teises ir ju niekur neileidzia,tai kaip sitas i psi isitaise ir dar komunistas aferistas....

Korona afera nesibaigs

Korona afera nesibaigs  portretas
Toliau plinta korona afera per zines

amerika

amerika portretas
Jei kam yra didelis noras palaikyti juodzius,lai atvaziuoja i amerika,kur gyvena juodziai.Pamatys kad 80-90 procentu tinginiai apsileideliai ir ipatingai akis draskantys zmogenai.Ne veltui is rajonu kur atsikelia juodziai per 5 metus issikrausto visi normalus zmones.Beje,tie kurie gyvena europoje yra daug normalesni.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių