Rusijos klubas pasirašė sutartį su penkerius metus kalėjime sėdėjusiu futbolininku

Nacionalinėje futbolo lygoje žaidžiantis Rusijos futbolo klubas „Znamia Truda“ pasirašė sutartį su saugu Aleksandru Iljinu. Apie tai oficialiai informavo pats klubas.

Detalesnės informacijos apie sutarties sąlygas klubas nepranešė.

Kuo ši sutartis išskirtinė? Pasirodo, A.Iljinas į futbolo aikštę grįžta po ilgos pertraukos. Anksčiau jis  žaidė Maskvos „Spartak“ ir Maskvos „Dinamo“ komandose.  Rusijos žiniasklaida praneša, kad šis futbolininkas net penkerius metus praleido už grotų, nes sukėlė tragišką avariją.

A.Iljinas į avariją pateko 2015 metų rugsėjo mėnesį, kai automobiliu „Audi A4“ išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su trimis automobiliais.

Per avariją žuvo du žmonės. Pats tragiško eismo įvykio kaltininkas nukentėjo nestipriai. Už sukeltą avariją sportininkas buvo nuteistas kalėti 5 metus ir 10 mėnesių.

Dėl sutarties su kalėjime sėdėjusiu žaidėju „Znamia Truda“ klubas sulaukė įvairių vertinimų. Nemažai internautų yra nustebę ir nepritaria tokiam klubo poelgiui.

Rusijos futbole yra ir daugiau nesenų pavyzdžių, kai bausmę atlikę žaidėjai grįžta į aikštę. Prisiminkime buvusius Rusijos rinktinės žaidėjus Pavelą Mamajevą ir Aleksandrą Kokoriną. Jie į laisvę buvo paleisti 2019 metais. Dabar P.Mamajevas rungtyniauja „Rostov“ (Rusija) komandoje, o A.Kokorinas – „Fiorentina“ (Italija) ekipoje.

Šie vyrai kalėjo dėl muštynių Maskvos centre, kurias sukėlė 2018-ųjų spalį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

> jurgis

> jurgis portretas
kur tau jie sėdėjo? Seki pasakas išgalvotas. Frazės "apkaltintas" ir "sėdėjo" yra du visiškai skirtingi dalykai.

Mindaugas

Mindaugas portretas
Koks jo kazin meistriskumas juk tiek metu rimtu rungtyniu nezaide. Turbut uz grotu paspardydavo kamuoli, bet ten ne tas lygis.

jurgis

jurgis portretas
pas mus broliai sedejo ir ka, tai cia kaip tik reikia dziaugtis kad zmogui duodamas sansas sugrizti i normalu gyvenimas
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių