A. Reed ir S. Ambrulevičius pasaulio čempionate užėmė rekordinę 6-ąją vietą!

  • Teksto dydis:

Kanadoje, Monrealyje vykstančiame pasaulio dailiojo čiuožimo čempionate aukščiausią – 6-ąją – vietą karjeroje užėmė Lietuvos šokių ant ledo pora Allison Reed ir Saulius Ambrulevičius.

Finale S. Ambrulevičius ir A. Reed už savo laisvąją programą buvo įvertinti 119,97 balo. Bendroje įskaitoje Lietuvos pora finišavo su 200,96 balo ir užėmė 6-ąją vietą, o tai yra geriausias šios poros rezultatas tokio lygio turnyre.

Praėjusiais metais Lietuvos pora pasaulio čempionate užėmė 7-ają vietą.

Aukso medalius iškovojo ir čempionų vardą apgynė JAV atstovai Madison Chock ir Evanas Batesas (222,20 balo). Antra vieta atiteko šeimininkams kanadiečiams Piper Giles ir Paului Poirier (219,68 balo). Tuo metu bronza atiteko Europos čempionams iš Italijos Charlene Guignard ir Marco Fabri (216,52 balo).



NAUJAUSI KOMENTARAI

zmogus

zmogus portretas
TAI CIA SPORTAS KAIP KITU SALIU NERA CIRKAS

tam peskov

tam peskov portretas
lietuvis tai arionas. O gal arionas - tai lietuvis. Abu besmegeniai padarai. Per vasarą jų surenku kelis tūkstančius. Ir sudeginu gyvus. Bet kas bijotų. Tik ne lietuviai. Vis šliaužia ir šliaužia.

Peskov

Peskov portretas
Ruskiai i sikna po novicioka susikisdavo ir 5 minutes kojom ledo nesiekdavo...Vot buvo laikai,kai huilo pasaulio prezidentu buvo.
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių