COVID-19 pasiglemžė vos vyresnės nei 30 metų moters gyvybę: ji buvo pasiskiepijusi

  • Teksto dydis:

Lietuvoje kelias savaites buvo fiksuojamas atokvėpis, kai koronavirusas nepasiglemžė jaunų žmonių gyvybių. Pirmoji tokia jauna šių metų COVID-19 auka – 30–39 metų amžiaus grupei priklausiusi moteris.

Kaip teigė Statistikos departamento atstovė Birutė Stolytė, Šilutės rajono gyventoja buvo pilnai pasiskiepijusi nuo koronaviruso.

B. Stolytė kol kas negalėjo atsakyti, ar mirusioji buvo paskiepyta sustiprinančiąja vakcinos doze.

Moters gyvybė užgeso sausio 5 d., tačiau informacija apie netektį Statistikos departamento viešinamuose duomenyse atsirado šį savaitgalį.

Iš viso nuo pandemijos pradžios mirė 53 30–39 m. amžiaus grupei priklausę asmenys, penki iš jų buvo pilnai pasiskiepiję.

Kaip jau buvo skelbta, praėjusią parą mirė 10 žmonių. Septyni mirusieji buvo nepaskiepyti arba paskiepyti nepilnai.

Nuo COVID-19 praėjusią parą mirė penki vyresni nei 70-ies, keturi vyresni nei 80-ies ir vienas vyresnis nei 60-ies metų žmogus.

Pilnai paskiepyti buvo trys iš jų: du vyresni nei 80-ies ir vienas vyresnis nei 60-ies metų žmogus.

Iš 7554 žmonių, iki šiol mirusių nuo COVID-19, pilnai paskiepytas buvo 681. Tiesiogiai ir netiesiogiai su COVID-19 siejamos 14277 mirtys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Pasiskiepijus ir susirgo? Nygali būti, netikiu, tikiu tik mokslu...

Siaip to Ilona

Siaip to Ilona portretas
O kaip rizikuoja? Vaikai serga lengva forma ar besimptome forma. Iki pandemijos nuo gripo ar jo komplikaciju, kasmet pasaulyje mirdavo apie 6 mln gyventoju, bet tai niekam netrukde, skiepijosi kas norejo, o klasese sededavo kartais vos po kelis mokinukus ir nieko. O dabar kas? Skiepas reikalingas asmens apsisaugojimui nuo ligos, taciau si debiliska pandemija paverte, skiepa apsauga kazkokios mistines visuomenes nuo viruso, o ne asmens, kuriam skirta vakcina. Ijunk smegenis ir pamastyk...

Siaip

Siaip portretas
Jei teigia, kad ,,kol kas negali pasakyti ar buvo paskiepyta sustiprinanciaja,, reiskia tikrai buvo, nes apie skiepus yra daromi irasai esveikatoje. Tai galima suzinot iskart, jei mala suda, vadinasi bijo pripazinti, kad ir 3 skiepas yra sudu kruva ir nieko daugiau....
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių