Apklausa: kvalifikuotų darbuotojų trūksta, kompetencijos atitinka ne visų darbdavių poreikius

Grįžti į straipsnį

Tai kodel

Tai kodel portretas
vergu is Rytu truksta!? Juk jiems grazinate mokescius,grazinate PVM uz isvezamas namo prekes is Lietuvos,leidziate neribotai isvezti i ju salis cia gautus pinigus,apmokate ju pasiimtus biuletenius ju salyse,nuo nauju dargi mes apmokesime PSD ju seimoms!!! Tai - kodel tada ju truksta!? Juk vietiniai,tokiomis salygomis,imoniu vartus sulauzytu i jas dirbti besiverzdami! Bet,vietiniu jus nepriimate,tokiu lengvatu jiems net nesisapnuoja,o atvykeliu - vis truksta! Kodel!??

Viktorai,

Viktorai, portretas
negali buti jokiu "papildomu"! Tai - pagrindas darbuotojo ir valstybes apvogimui! Viskas privalo buti atlyginimas,kad vergvaldziai negaletu vogti jusu mokesciu,socgarantiju ir darbo stazo! Papildomu jus galite ir negauti - bus,kas juos pasiims uz jus!

tik kodel

tik kodel   portretas
neskelbia atlyginimu specialistu ieskotojai ?

Viktoras

Viktoras portretas
Šiais laikais nebegali būti mažesnio atlyginimo , kaip 1000 į rankas. Tos valytojos ar slaugytojos dirba fiziškai sunkų darbą, tad ir atlygis privalo būti adekvatus. Kaip pastebėjome, labai piktnaudžiauja privatūs sektoriai mokėdami mažus atlyginimus. Darbuotojai turėtų netylėti ir kelti pagrįstus reikalavimus, atlyginimams pakelti bei papildomas išmokas , kaip atlygį už gerai atliktą ar papildomą darbą- išmokėti.

Man reikia

Man reikia portretas
valytojos su dviem aukstaisiais! Chemija,pavirsiu atsparumai - ne juokas,zinote! Be to,issilavinusi sugebes uzsidirbti papildomai! Nes,mano imone tarp tu,kur atlyginimai nuo 5 iki 200 euru menesiui! Kurias,uz apsukruma,slovina net VMI vadai!

Galerijos

Daugiau straipsnių