„H&M“ Lietuvoje planuoja 2013 metais atidaryti parduotuvę

Drabužių tinklas „Hennes & Mauritz“ („H&M“) į Lietuvos rinką turėtų įžengti 2013 metais.Teigiama, kad Lietuvos rinka jau yra įtraukta į kitų metų planus, todėl šiuo metu naujoms parduotuvėms aktyviai ieškoma prekybos ploto, rašo portalas eversus.lt.

Spėjama, kad viename iš Lietuvos prekybos centrų „H&M“ turėtų atidaryti pirmąją savo prekės ženklo parduotuvę.

Standartinis tokios parduotuvės dydis -2,5-3 tūkst. kvadratinių metrų.

Šių metų sausio pabaigoje „H&M“ paskelbė, kad 2012 metais į savo naujų rinkų sąrašą įtraukia Latviją. Tačiau tuo švedai neapsiribojo - už Baltijos šalių rinkas atsakinga kompanijos komanda jau kuris laikas lanko ir Estiją bei Lietuvą.

„H&M“ sausį paskelbė, kad šiemet planuoja atidaryti 275 naujas parduotuves Bulgarijoje, Latvijoje, Malaizijoje, Tailande ir Meksikoje.

„H&M“ yra trečia pagal dydį pasaulyje drabužių įmonė po Ispanijos „Inditex“ ir JAV „Gap“.Įmonė buvo įsteigta 1947 metais Švedijoje ir turi apie 2,5 tūkst. H&M parduotuvių 43 šalyse bei 94 tūkst. darbuotojų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pritariu Mamai

pritariu Mamai portretas
kazkodel pas mus H&M labia sureiksmina irkainos gana aukstos.Amerikoj vienas is pigiausiu variantu ir prekinasi daugiausiai juodukai,nes jiems toks stilius prieinamas.Siaip dar vienas minusa turi tas tinklas-labia mazi dydziai,tai tiesiog yra paaugliu student parduotuves :)

hm

hm portretas
ir atsidarys kokiame nors turgelyje kaip ozas ar panorama. kuriu moto gyvaciu parodos, lasiniu pardavejai arba misiu rinkimai. O galetu atsidaryti kur faina, europoje ar gedimino 9 tuscias.

as

as portretas
nenoriu !
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių