I. Ruginienė: priėmus nesubalansuotus sprendimus dėl gynybos finansavimo, kiltų socialinių neramumų

Grįžti į straipsnį

Vigis

Vigis portretas
Profsąjungos kaip buvo sovietinės sistemos veliavnesys, tokios ir liko. Ne darbuotojų interesai profsąjungos vadams rūpi

pritariu

pritariu portretas
Netrukdykite patriotams vogti.

Jei padidins PV M

Jei padidins PV M  portretas
Tai bus dideliu neramumus Valdžia priduosime Putinui sutramdimui.

Draudžiu didinti PVM

Draudžiu didinti PVM portretas
Kelsime protestus žmonės. Ar mažai vogė ,,auksiniai šaukštai,,,ir kt aferos? Apskritai už 2.75% Privalo nupirkti oro gynyba. Ir tuo pakanka. O ne tratinti visokiems pasivažinėjimas, Rudi inko poligonas, miškų kirtimas. Kariškiai su valdžia pavogė ir mūsų miškus, kirsdami juos Rudininkų poligonas šimtai ha pavogė, iškirto. O kam?

Radio Liberty

Radio Liberty portretas
kelkit mokesčius ir kuo daugiau. Tik nepražiopsokit momento, kai nebeliks ko gint

Taigi

Taigi portretas
Kas nori karo,lai tas ir finansuoja.Kam erzinti šunį,naikinant žuvusių kare kapus.Man atrodo,net NATO neis Lietuvos ginti,sužinojusi,kaip elgiamasi su žuvusiais.Karių kapinėse guli įvairių tautybių žmones.

:)

:) portretas
Miergaitę kažkas padralino.

to .Prieš 3 valandas

to .Prieš 3 valandas portretas
vatinis buduli, kai žūdikai užpuls iš rytų ką tada pliurpsi buduli, Ukrainiečiai irgi netikėjo, kad mordoras iš rytų juos taip nuožmiai žūdys, su rusofašistai jokių susitarimų negali būti.

Rūtenis

Rūtenis portretas
Lietuvį riesk į ragą, bet jis tylėjo ir tyliai kentės, todėl išgirdau naujausią anekdotą- NERAMUMAI LIETUVOJE.

Kol jus,

Kol jus, portretas
ponia,uzimate si posta - jokie neramumai neimanomi! Deja.

Vata

Vata portretas
Ne p isk proto. Tavo rusofašistai sulauks Hitlerio fašistų likimo. O pensijas, ar ne kacapo urdomordos vokelių, juodosios buhalterijos ginirojinti ikanomika suvalgė

Gal paaiškink

Gal paaiškink portretas
Kremliaus sobakoms, kolchozo piziukui, marijampolukui pitbuliui, mentaskvernio, apsiputojusioms mordoms skalijant prieš bet kokius pasiūlymus stiprinant gynybą

.

. portretas
Derėkitės dėl taikos, nereikės išlaidų nei nato, ne blato. I.Šimonytės nesąmonės ir G.Landsbergio , kai tik atėjo į valdžią, Lietuvai padarė mln. ar net milijardinius nuostolius.Jie kenkia biudžetui, net pensijas nustos didinti!

Anonimas

Anonimas portretas
kol NATO okupantai trypia Lietuvos zeme, ramaus gyvenimo nebus!

Ka ka

Ka ka portretas
Pasalpiniai sedi seime

pašalpinių motinai

pašalpinių motinai portretas
ta birža labai nepersistengia. O seimo kiaulidę palygink su sovereno kongresu - 330 mln gyventojų - 535 įstatymų leidėjai. 2,8 mln - 141 mitulio tvartas. O kiek dar visokių patarėjų, kiek visokių rytų jievrožopos institutų. dabar dar karinių komendantų su komendančiukais priperės.Skiriant net 20 % nuo bvp - t.y. visą biudžetą sausai - Rusijos nepasivys lietuva. Na, ferrarių ir bugačių gatvėse kiek padaugės.

Nebekliedekite

Nebekliedekite portretas
apie darbo birzas ir "pasalpinius",nes jokiu pasalpu bedarbiams nera buve,nera dabar ir nenumatyta ateiciai! O islaikome mes ponus,o ne ubagus! Ir islaikome po 40 milijonu urmu! Todel ir rupi visokiems i6gamoms atimti menamas ubagu lazdas,kad milijonieriu vogimui nepritruktu lesu.

Pašalpinių motina

Pašalpinių motina portretas
na taip,pirmyn vergai nužemintieji,išalkusi minia pirmyn,sukilkit žmonės pašalpiniai,visi kovoj išvien,smarkyn.Pirmyn į darbo biržas,kam dirbt,jei biržoj gerai moka?Panaikintumėt lodoryną ir nustotumėt šert,tai ne tik gybybai,tai kosminiam laivui į marsą surinktumėt.Kur tik pasisuksi-visi nelegaliai kruta,veža,neša,o į darbo biržą dažytojai nei rankų dažuotų nespėjo nusivalyt-oi oi koks bedarbis nabagėlis... po savaitės butą nudažė- 2000 grynų,nu ką jūs ,ponai,kam tie mokesčiai?Mano senus tėvus tegu šimonytė išlaiko.

O kas

O kas portretas
gi juos kels? Gal avinu tauta,atsiprasant? O jusu,ponia,gvardija - juk seniai verslo ir valdzios kiseneje.

Galerijos

Daugiau straipsnių