„Lidl Lietuva“: ir toliau didinsime parduotuvių bei logistikos centro darbuotojų atlyginimus

  • Teksto dydis:

Siekdama išlaikyti lyderystę rinkoje, „Lidl Lietuva“ nuo sausio 1 d. didins parduotuvių ir logistikos centro darbuotojų atlyginimus, darbo užmokestis jiems augs nuo 4 iki 9 procentų. Atlyginimai šiems darbuotojams augs jau trejus metus iš eilės.

Įmonė siekia visapusiškai pasirūpinti komandos narių gerove, todėl toliau bus tęsiamos ir kitos atlygio paketo stiprinimo priemonės. Pavyzdžiui, šiemet visiems darbuotojams kas mėnesį skyrė „Lidl“ kortelių, kurias darbuotojai gali panaudoti apsipirkdami prekybos tinkle. Šį finansinį pastiprinimą įmonė tęs ir toliau, nuo sausio mėnesio parduotuvių ir logistikos centro darbuotojams kortelių vertė didės 50 proc.

„Nuolat siūlome konkurencingiausią vidutinį atlyginimą sektoriuje, todėl tiek praėjusių, tiek ir šių metų pradžioje darbo užmokestį didinome parduotuvių ir logistikos centro darbuotojams. Šį rugsėjį jis didėjo ir įmonės administracijos komandai. Siekdami būti geriausiu darbdaviu, aktyviai analizuojame pokyčius darbo rinkoje, stebime ekonominę šalies situaciją ir priimame reikalingus sprendimus“, – sakė „Lidl Lietuva“ valdybos narė ir personalo vadovė Sandra Savickienė.

Sandra Savickienė. „Lidl Lietuva“ archyvo nuotr.

Padidinus atlyginimus, planuojama, kad lojalaus parduotuvės darbuotojo darbo užmokestis Vilniuje sieks 1470 eurų (įskaitant priedus), neatskaičius mokesčių. Be to, prireikus dirbti viršvalandžius, jie yra apmokami minutės tikslumu.

Skatinimo programa logistikos darbuotojams

S. Savickienės teigimu, bus tęsiamos ir kitos įmonės pradėtos atlygio paketo stiprinimo priemonės. Pavyzdžiui, visi logistikos centro darbuotojai, priklausomai nuo pasiektų rezultatų, kas mėnesį gali gauti papildomą priedą.

Parduotuvių ir logistikos centro darbuotojams taip pat taikoma pakopinė darbo užmokesčio sistema.

 

„Logistikos centro darbuotojų tikslumas, atidumas ir darbo kokybė lemia tai, kad pirkėjai parduotuvių lentynose galėtų kiekvieną dieną rasti kokybiškas prekes už geriausią kainą. Skaičiuojame, kad toks priedas gali siekti ir beveik 300 eurų, todėl bendras komplektuotojo darbo užmokestis su visais priedais gali sudaryti 2200 eurų (maždaug 1350 eurų po mokesčių) per mėnesį“, – sakė S. Savickienė.

Parduotuvių ir logistikos centro darbuotojams taip pat taikoma pakopinė darbo užmokesčio sistema, kuri, pasak S. Savickienės, leidžia darbuotojams jaustis stabiliai ir užtikrintai, kadangi vos tik įsidarbinę darbuotojai aiškiai žino tikslų kelerių metų atlyginimo augimo planą.

„Lidl Lietuva“ logistikos centras Kauno rajone, Ramučiuose. „Lidl Lietuva“ archyvo nuotr.

Visapusiškas rūpestis darbuotojais

„Lidl Lietuva“ daug dėmesio skiria darbuotojų gerovei, fizinei ir emocinei sveikatai. Visi įmonės komandos nariai jau penktus metus iš eilės yra apdrausti papildomu sveikatos draudimu. Sveikatai stiprinti skiriamos ir kitos papildomos priemonės – vitaminų ir maisto papildų rinkiniai, galimybė visiems norintiems darbuotojams ir jų vaikams iki 14 metų nemokamai pasiskiepyti nuo gripo.

Siekiant pasirūpinti komandos emocine sveikata, „Lidl Lietuva“ suteikia galimybę nemokamai apsilankyti dešimtyje gydytojo psichoterapeuto ar psichologo-psichoterapeuto psichoterapijos seansų per metus.

 

Siekiant pasirūpinti komandos emocine sveikata, „Lidl Lietuva“ suteikia galimybę nemokamai apsilankyti dešimtyje gydytojo psichoterapeuto ar psichologo-psichoterapeuto psichoterapijos seansų per metus. Taip pat darbuotojai gali naudotis konsultacijų programa „Gali mumis pasikliauti!“ ir anonimiškai užduoti klausimus psichologui, teisininkui ar asmeninių finansų specialistui.

Įmonė skiria itin daug dėmesio ne tik darbuotojams, bet ir jų šeimos nariams. Pavyzdžiui, „Lidl Lietuva“ kasmet mokslo metų pradžios proga, darbuotojų vaikams įteikia reikalingiausių priemonių rinkinius, o prieš gražiausias metų šventes komandos nariai ir jų artimieji džiuginami šventiniais produktais ir 100 eurų vertės „Lidl“ dovanų kortelėmis.

Įmonė puoselėja ir komandos tarpusavio bendradarbiavimą, todėl kasmet organizuoja įvairius konkursus, bendrus renginius, didžiausio populiarumo sulaukia šeimos šventė, kurioje gali dalyvauti ne tik darbuotojai, bet ir jų artimieji.

Šiuo metu Lietuvoje iš viso veikia 71 „Lidl“ parduotuvė 26 šalies miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse ir Nemenčinėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Savitarna tik su kortelėmis. Nesuprantamos programėlės

Savitarna tik su kortelėmis. Nesuprantamos programėlės portretas
Tuo viskas pasakyta kodėl čia ateina vis mažiau pirkėjų. Ir kainos... Ruošiaės kelti algas? Ir tą darysite dar labiau didindami kainas? Valio berazumiams.

Treinys

Treinys portretas
Kelis kartus pro šalį eidamas, užsukau. Po to bėgau iš tos parduotuvės neatsisukdamas. Programėlių pareikalavo.

Александр Александр

Александр Александр portretas
Узнайте возможности инвестирования в золото с потенциальным доходом от 10% в месяц! Присоединяйтесь к нашей безрисковой тестовой программе, которая открывает доступ к выгодным активам и обеспечивает стабильный доход. Начните смело и с уверенностью уже сегодня! Ответьте слово "золото" если вас заинтересовало.
VISI KOMENTARAI 38

Galerijos

Daugiau straipsnių