Medicinos centre „Northway“ Kaune – itin platus sveikatos priežiūros paslaugų spektras

  • Teksto dydis:

Greitėjant gyvenimo tempui, keičiasi ir žmonių, besikreipiančių į sveikatos priežiūros įstaigas, lūkesčiai. Jie nori savo problemas išspręsti komfortiškai, efektyviai, vienoje vietoje, tam skyrę savo laiko ir gavę paslaugas suplanuotu laiku. Neseniai Kaune duris atvėręs medicinos centras „Northway“ vienija beveik 50 patyrusių įvairių sričių gydytojų ir specialistų. Pasitelkę modernią įrangą, jie gali greitai atlikti reikalingus tyrimus, tiksliai nustatyti problemos priežastį ir paskirti efektyviausią gydymą.

Pasak medicinos centro „Northway“ Kauno filialo vadovės Auksės Gečionienės, naujoji klinika atidaryta siekiant, kad Kauno miesto ir rajono gyventojai galėtų gauti aukščiausios kokybės specializuotas medicinos paslaugas nelaukdami eilėse, negaišdami laiko, vienoje vietoje. Pirmuosius pacientus priėmęs rugpjūčio mėnesį, šiuo metu medicinos centras jau veikia visu pajėgumu.

Pačioje Kauno širdyje įsikūrusiame medicinos centre pacientams siūlomas platus paslaugų spektras nuo profilaktikos, ligų diagnostikos iki chirurginio gydymo ir pagalbinio apvaisinimo. Čia pacientus pasitinka rūpestingi, visada atidžiai išklausantys specialistai, kurių tikslas – atsakingai pasirūpinti kiekvieno besikreipiančio sveikata, laiku pastebėti net menkiausius pakitimus, tiksliai išsiaiškinti nerimą keliančios sveikatos problemos priežastį, paskirti efektyviausią gydymą ir padėti kuo greičiau sugrįžti į įprastą gyvenimo ritmą.

„Northway“ medicinos ir chirurgijos centras Kaune. 

Ypatingas dėmesys naujajame centre skiriamas nevaisingumui gydyti. Pripažinti šios srities specialistai, moderni įranga ir centre įsikūrusi pažangi, pirmoji Kaune privati pagalbinio apvaisinimo laboratorija leidžia greitai išsiaiškinti galimas nevaisingumo priežastis ir parinkti tinkamiausius gydymo metodus.

„Northway“ vaisingumo laboratorija.  

Medicinos centro „Northway“ Kauno filialo vadovė atkreipia dėmesį, kad vien tik nevaisingumo gydymu čia neapsiribojama. Modernioje gydymo įstaigoje teikiamos profesionalios įvairių medicinos sričių specialistų konsultacijos.

Daug dėmesio čia skiriama greitai ir tiksliai diagnostikai ir efektyviam gydymui. Centre naudojami naujausi diagnostikos ir gydymo metodai, dirba profesionalūs, ilgametę patirtį turintys ir savo kvalifikaciją nuolat tobulinantys specialistai – gydytojai kardiologai, neurologai, endokrinologai, kraujagyslių chirurgai, urologai, proktologai, akušeriai ginekologai, vidaus ligų gydytojai, dietologai ir kiti savo sričių ekspertai.

Naujajame medicinos centre įsikūrusiame dienos chirurgijos stacionare atliekamos ginekologinės, proktologinės operacijos, lazerinės hemoroidektomijos, modernios lazerinės išsiplėtusių kojų venų ir kitos operacijos.

„Northway“ operacinė.  

„Kiekvienam pacientui skiriame ypatingą dėmesį ir siekiame maksimaliai pateisinti jo lūkesčius. Pasitelkę modernią pasaulyje pripažintų gamintojų įrangą, savo žinias ir ilgametę patirtį, pacientams galime pasiūlyti greitą ir ypač tikslią diagnostiką ir efektyvų gydymą“, – sakė A. Gečionienė.

Pasak A. Gečionienės, šiuolaikiško ir inovatyvaus medicinos centro Kaune tikslas – skatinti žmones atsakingiau rūpintis savo sveikata, suteikiant galimybę gauti aukščiausios kokybės reikalingas medicinos paslaugas greitai ir vienoje vietoje. Centro vadovė akcentuoja  išskirtinį lankstumą registruojant pacientus konsultacijoms. Jos teigimu, visuomet stengiamasi pacientą priimti kuo greičiau, o esant didesniam nei įprastai tam tikrų paslaugų poreikiui, papildomai kviečiami šios srities gydytojai, dirbantys kituose miestuose esančiuose medicinos centruose „Northway“.

Baigdama pokalbį medicinos centro „Northway“ Kauno filialo vadovė primena, kad laiku atlikti tyrimai, tiksli diagnostika ir efektyvaus gydymo skyrimas gali padėti išvengti rimtesnių sveikatos problemų ir žymiai pagerinti žmogaus gyvenimo kokybę. Todėl, pastebėjus sveikatos pokyčių, svarbiausia nedelsti ir kreiptis į specialistus. Dabar jie – lengvai pasiekiami ir visai šalia jūsų.

Medicinos centrai „Northway“ – vienos didžiausių kompleksinės medicinos, chirurgijos, reabilitacijos ir sveikatingumo paslaugas teikiančių gydymo įstaigų Lietuvoje, Latvijoje ir Jungtinėje Karalystėje. Šiuo metu „Northway“ jungia aštuonis medicinos centrus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

JEI BŪTŲ PILIETIŠKI

JEI BŪTŲ PILIETIŠKI portretas
TAI NORS KARTĄ PERMĖNESĮ ŠIE GYDYTOJAI PADIRBĖTŲ VALSTYBINĖJE KLINIKOJE NEMOKAMAI

Pacientas..

Pacientas.. portretas
...jei pavadinimas ne lietuviškas, tai laukite tik užsiniečių, nes čia viskas anglų kalba, kaip ir pavadinimas...tikrai neisim pas jus.

Absurdas

Absurdas portretas
Smegenėlių pritrūko , kad lietuvišką pavadinimą sugalvotų. Debiliukų kompanija.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių