Privačios Vilniaus mokyklos mokytojas įtariamas smurtavęs prieš vienuolikmetį moksleivį

  • Teksto dydis:

Ukrainiečių šeima kreipėsi į medikus ir policiją po to, kai jos vienuolikmetis sūnus nurodė privačioje ugdymo įstaigoje patyręs mokytojo smurtą.

Sostinės pareigūnai tiria įvykio aplinkybes.

„Ketvirtadienį buvo gautas pranešimas, kad vienoje iš Vilniaus mokyklų 52-ejų metų mokytojas galimai smurtavo prieš tos mokyklos mokinį – 11-os metų berniuką“, – TV3 žinioms nurodė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Julija Samorokovskaja.

Anot jos, dėl šio incidento mokinys kreipėsi į medikus, o policijos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą aiškinantis įvykio aplinkybes.

Mokyklos direktorė Margarita Pilkauskaitė žinioms teigė, kad įstaiga atlieka vidinį tyrimą.

„(Informacija apie įvykį – BNS) nėra nei patvirtinta, nei paneigta. Šiuo metu vyksta tyrimas, yra paprašyta mokytojo paaiškinti jo akimis, kokia buvo situacija, ir mes laukiame to paaiškinimo“, – kalbėjo direktorė.

Rekvizitai.vz.lt duomenimis, mokykla balandžio viduryje turėjo 56 darbuotojus ir beveik 35 tūkst. eurų „Sodros“ skolą, šiuo metu ji siekia per 23 tūkst. eurų.

Kaip anksčiau skelbė LRT.lt, prasidėjus karui Ukrainoje, ugdymo įstaiga ėmė mokyti ukrainiečių vaikus, praėjusių metų pabaigoje jų čia mokėsi keli šimtai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kažin, ar skundus reiškė ukrainiečiai

Kažin, ar skundus reiškė ukrainiečiai portretas
Ne ukrainiečiai suvažiavo. Tai žydai. O žydų vaikai visi idiotai, tik jų neapiformina kaip idiotų ir išsigimėlių, grūda prie sveikų vaikų. Tada aplinkui visi kalti, ir mokytojai atseit blogi, ir klasėje visi vaikai negeri. Tik Saros Joškė ar Abraomo Aida gera ir protinga, net jei idiotė nuo šimpanzės nesiskiria išvaizda ir proto vietoje kisielius susmirdęs.

Sakiau ir sakysiu,

Sakiau ir sakysiu, portretas
kad kruliovos Mordos mokyklos geriausios.Va jums ir reklama su ukrainiečiu.

kacapai vėl teises kačialina

kacapai vėl teises kačialina portretas
Auga stukačiokas, tokių Rusijai labai reikia Ukrainoje. Jei tai ukrainiečiai, tai kodėl abu su mamaša rusiškai, ir tik rusiškai?
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių