Vilniuje automobilis partrenkė elektriniu paspirtuku važiavusį vyrą

  • Teksto dydis:

Rytą Vilniuje automobilis partrenkė elektriniu paspirtuku važiuojantį vyrą, praneša LNK žinių tarnyba.

 

Nelaimė įvyko Kalvarijų ir K.Ulvydo gatvių sankryžoje. Prieš devintą ryto automobilį „Renault“ vairuojanti mergina važiavo K.Ulvydo gatve.

Sankryžoje su Kalvarijų gatve automobilis susidūrė su elektriniu paspirtuku. Gali būti, kad vairuotoją apakino saulė. Smūgis nubloškė paspirtukininką link žalios vejos.

Vyras gulėjo ant nugaros ir negalėjo atsikelti. Jam iš ausies bėgo kraujas, matėsi daugybė nubrozdinimų. Bet sąmonės žmogus neprarado.

Policininkams jis paaiškino, kad važiavo dviračių taku, kai jį partrenkė „Renault“. 30 metų sužeistasis buvo nuvežtas į ligoninę.

Automobilio vairuotoja buvo blaivi. Avarija įvyko perėjoje. Kelių eismo taisyklės reikalauja, kad važiuojant per perėją reikia nulipti nuo dviračio  ar elektrinio paspirtuko.

Kelių policijos duomenimis, per pusmetį elektrinių paspirtukų vairuotojai patyrė maždaug 70 eismo nelaimių. Nukentėjo 75 žmonės - daugiausia paspirtukų vairuotojai, bet būta ir sužeistų keleivių.


Šiame straipsnyje: LNK1avarija LTavarija Vilniujepartrenkė paspirtuku važiavusį vyrą

NAUJAUSI KOMENTARAI

Žurnalistai, išmokit KET

Žurnalistai, išmokit KET portretas
Ką jūs čia kliedite, idiotai, bent pasiskaitykite kas ką turi praleisti, vienareikšmiškai kalta pana, kuri aiškiai net nežiūrėjo į ženklus ir kaip ir jūs nežino KET.

g

g portretas
Vairuotoja šitoj situacijoj nekalta. Duokit kelią ženklas netaikomas tam dviračių takeliui. "Dviračio vairuotojas, norėdamas kirsti važiuojamąją dalį ten, kur eismas nereguliuojamas, privalo praleisti važiuojamąja dalimi važiuojančias transporto priemones, išskyrus tuos atvejus, kai kerta išvažiavimus iš šalia kelio esančių teritorijų, gyvenamosios zonos, kiemo, stovėjimo aikštelės, kai kerta važiuojamąją dalį, į kurią kiti vairuotojai suka."

Ziurnaliuga ar gaudais situacijoj?

Ziurnaliuga ar gaudais situacijoj? portretas
zurnaliuga issiplauk galva nuo kada pagrindinis dviraciu takas laikomas pereja?
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių