G. Nausėda: priedangos savivaldybėse įrengiamos vėžlio žingsniu

Grįžti į straipsnį

Klerku gerove

Klerku gerove portretas
Pinigu tik krabas turi

>čia

>čia portretas
kiek galima matyt Ukrainoje (yra internetinių reportažų) tai vistik žmonės jau nuo pilietinio karo 2008 m. būtent tokiuose rūsiuose išgyvena. /// Ir dabar dar gyvena ten minimaliais patogumais.. Apsirūpindami tik vandeniu, maistu, matrasais miegojimui. Mokydami patys ar susiorganizuodami pradinio mokslo mokytojus, savo vaikams.. Ir laukia karo pabaigos kuomet galės viską atstatyt../// Žinoma jeigu nėra tokių subombardavimų kaip Mariupolyje kur nušluota viskas plikai ir nelikę nei vieno pastato. O gal jūs manot kad tokiu atveju dabar organizuojamos priedangos yra išsigelbėjimas?:D)

Anonimas

Anonimas portretas
reikalingos sleptuves, bent jau su pora atsarginiu isejimu. kokios cia priedangos? pridengs ar palaidos? gal pridengs kaip su..da po lapu

čia gi Lietuva

čia gi Lietuva portretas
jei sugrius namas, tai iš tos slėptuvės niekas neištrauks-liksim iki nusibaigsim

Na

Na  portretas
nejuokinkite jūs su tom priedangom kur internete kiekvienos koordinatės paskelbtos viešai. Kad rusam jeigu ka lengviau būt pataikyt:D) REIKALINGOS NORMALIOS SLĖPTUVĖS ARBA BENT SLĖPTUVĖ KIEKVIENAM DUGIAAUKŠČIO NAMO RŪSY. Pasižiūrėkit kaip kas vyksta Ukrainoj - ar sunku primest kas tikrai reikalinga ir ką reik padaryt kad nebūtų toki beviltiški durnizmai kaip su šitom reklaminėm priedangom

Pil.

Pil. portretas
Slėptuvės turi buti kiekviename rajone o je name.Nes dauguma namų yra seni ir pamatus sujudinus gali namai pradėti griūti , trūkti sienos.Tas kas sugalvojo priedandas įrenginėti, matomai save nepamiršo,geras bus gabalas pinigų sau į kišenes įsidėti. Nuprotejimas aukščiausiam lygyje. Arba kadenciją baigiantys nori pinigus nurašyti .

Nebėr kantrybės

Nebėr kantrybės portretas
Greičiau rinkimai, nebeįmanoma stebėti šitų nevykėlių.

Full zero

Full zero portretas
Ne parodijines priedangas reikia skaičiuoti, o įrenginėti slėptuves. Kokiomis čia nesąmonėmis jie užsiima? Bardakas, neišmanėliai.

Jonas

Jonas portretas
tai kodėl populistas nausėda nepasako pagrindinio dalyko IŠ KUR PINIGAI PRIEDANGOMS a ???

Galerijos

Daugiau straipsnių