G. Nausėdos ir I. Šimonytės ginčas dėl partnerystės: vienas kitą kaltina nesąžiningu kalbėjimu

Grįžti į straipsnį

Virgis

Virgis portretas
Sąžinę pasitikrinkit lovoj....

Absoliutus

Absoliutus portretas
Idiotas su savo "gerovės valstybė" laimės,nes Lietuva tapo mankurtine,kremline ir vatine dauguma, už jį balsuos beraščiai ir mažažemiai valstiečiai ir sovietų nostalgijos išsiilgę brazauskiniai,tai štai ponai kokią turime Lietuvą,po Ukrainos ruskių kruvini čebatai tryps ir Lietuvą.

matome ABIEJŲ konservų į d i n g ą įprotį,

 matome ABIEJŲ konservų  į d i n g ą įprotį, portretas
kuriuo yra užsikrėtusi visa konservatKGB-tų CHUNTA.

Full zero

Full zero portretas
Nei vienas, nei antras nebus išrinktas, tai galit nesirieti dėl to iškrypėliško siūlymo.

Iš Elertės dirvonų

Iš Elertės dirvonų  portretas
Prezidentinių debatų metu, vedėjai jau paskelbus telefono numerį, pirmasis prisiskambinau ir norėjau užduoti klausimą Šimonytei. LRT studijos cenzorė pasakė, kad dar ankstoka uždavinėti klausimus, nes kandidatai dar nepasisakė, nepristatė savo programos. Galėjau sujungtas laukti, kol laidos vedėja leis klausti. Bet ... cenzorė mane išjungė (nutraukė ryšį). Toliau buvo paleisti iš eilės du klausytojų klausimai puolantys Nausėdą, nors atsakymus į juos Prezidentas jau buvo ne kartą paskelbęs viešai. Vėliau mano bandymai prisiskambinti buvo nesėkmingi... Gal užblokavo numerį ?

Mūsų valdovo zodziai

Mūsų  valdovo zodziai portretas
Kas meluoja,tas ir vagia

ai

ai portretas
nei simoniu arklys nei nuoseda visa kadencija lietuvai nedirbo. tik ukrainai ir loviui

Gintaras

Gintaras  portretas
Pati santuokos savoka,nera vien tik civilinės Konstitucijos pakeitimas, yra dar bažnyčios santuokos įteisinimo žodis.Nebent reikia naikinti valstybės istorija, išgriauti bažnyčios pastatus.Atkurti bolševikų ideologijos nuostatus,Dievo ir tikėjimo persekiojima.Manau tai netolima praeities istorija ir gilios žaizdos dar nėra uzgijusios.Zinoma gamta,pridaro stebuklų ir noras mylėti žmogų neatsižvelgiant į lytį yra,bei šiai dienai jau nestebina.Deja nors tokių gamtos išdaigų padarinys, demokratijos pagrindu nepažeidžia, reiktų pažvelgti plačiau.Tai nėra nei kaltinimai nei neapykantos išraiška,o valstybės klausimas.Susituokia vyras su moterimi, buvo vaikai tu valstybės piliečių,kurie dirbo, mokėjo mokesčius ir uzugine atžalas pasirūpina savo senatvės pensijos užtikrintumu.Ir taip sukasi iš kartos į kartą.Jai įteisinint vienos lyties santuoka, vadinasi suteikiama galimybė dabartinius zmones palikti be pajamų,kadangi dar nėra tokios galimybės susilaukti atžalų vienos lyties atstovams.

ABU , absoliučiai vienodi n e v y k ė l i a i pateko

ABU , absoliučiai vienodi n e v y k ė l i a i pateko  portretas
prie VALSTYBĖS vairo, kurie vietoj GEROVĖS kūrimo, v i s ą kadensiją kūrė intrigas, ginčus-- pamiršdami žmonių gyvenimo b ė d ų išsprendimą.--Visa tai rodo , kaip negalvodami i š r e n k o m e į rimtus postus n e v y k ė l i u s -- tai gera pamoka padaryti išvadas, kad TOKIE daugiau nepatektų prie valstybės vairo, per prezidento rinkimus.

Onė

Onė portretas
N a jo nėra už ką balsuoti tik už nausėdą

Rinkėjas

Rinkėjas  portretas
Šaunuolis Lietuvos prezidentas GITANAS NAUSĖDA kuris baisiai nekenčia ir nemėgsta pedikų

Galerijos

Daugiau straipsnių