TOP 10 karščiausių moterų fantazijų

  • Teksto dydis:

Neseniai atlikto tyrimo duomenimis, moterų seksualinės fantazijos ne visada atspindi tai, ko jos nori realiame gyvenime, rašoma Businessinsider.com portale.

Pavyzdžiui, nors didelė dalis tyrime dalyvavusių moterų teigė, kad fantazuoja apie tai, jog yra kokiu nors būdu dominuojamos, pusė šių moterų konkrečiai nurodė, kad nenorėtų išgyventi savo fantazijos apie seksualinį paklusnumą.

Tyrimą atlikusi mokslininkų komanda Kanados Kvebeko provincijoje gyvenančių vyrų ir moterų, kurių dauguma buvo nuo 20 iki 40 metų amžiaus, klausė, apie ką jie fantazuoja, kai kalbama apie seksą.

Iš 799 moterų, 6 proc. teigė esančios homoseksualios, 12,6 proc. – biseksualios, o likusios priskyrė save heteroseksualioms.

Internetinėje apklausoje tiriamoji grupė atsakinėjo į 55 teiginius ar klausimus apie savo seksualines fantazijas, naudodama skalę nuo vieno iki septynių, pagal kurią buvo vertinamas kiekvienos fantazijos intensyvumas. Septyni – intensyviausia, trys – mažiausiai intensyvi, o įvertinimas vienetu arba dviem reiškė, kad asmuo neturėjo tokių fantazijų.

Įdomu tai, kad ankstesniais tyrimais nustatyta, jog moterys, kurios nurodė turinčios seksualinių fantazijų, susijusių su paklusnumu, buvo labiau seksualiai patenkintos nei tos, kurioms niekada nekilo tokios fantazijos.

Štai dešimt dalykų, apie kuriuos fantazavo didžiausia dalis moterų (įvertinta trimis ar daugiau balų):

1. Seksas romantiškoje vietoje.

2. Seksas neįprastoje vietoje.

3. Užsiėmimas oraliniu seksu.

4. Užsiėmimas oraliniu seksu su vyru.

5. Būti partnerio masturbuojamai.

6. Masturbuoti partnerį.

7. Seksas su svetimu, kai turi vyrą/vaikiną.

8. Būti seksualiai dominuojama.

9. Seksas viešoje vietoje.

10. Seksas, kai dalyvauja daugiau nei trys žmonės, vyrai ir moterys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jazdės putka

Jazdės putka portretas
Dar pamokinkite kaip imti ant dantuko ir varytii per akutę...kokia svarni informacija...

KLAUSIMAS

KLAUSIMAS portretas
Ar šis dienraštis įsitikinęs, jog esame ne žmonės, ne asmenybės, o tik primityvūs patinai ir patelės? Ar toks turinys didina jų savigarbą, gal visuomenė jį už tai labiau vertina???

To anonimas

To anonimas portretas
Ir kaip, patiko? Pasidalink patirtimi.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių