„Tele2“ tęsia palaikymą: kompensuoja tarptinklinio ryšio išlaidas vykstantiems į Ukrainą su misija

  • Teksto dydis:

Jau šešioliktus metus trečią gegužės ketvirtadienį minima tarptautinė Vyšyvankos – tradiciniais raštais siuvinėtų marškinių – diena ragina prisiminti ir saugoti Ukrainos tradicijas bei paveldą. Šią dieną mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ primena, kad ir toliau tęsia paramą: kompensuoja tarptinklinio ryšio išlaidas į Ukrainą su misija vykstantiems žmonėms ar organizacijoms. Pratęsimi ir specialūs sumažinti skambučių, SMS ir tarptinklinio ryšio tarifai.

Vyšyvanka – tradiciniais ukrainietiškais geometriniais raštais siuvinėti marškiniai, tapę svarbiu šalies simboliu. Tarptautinė Vyšyvankos diena Ukrainoje ir visame pasaulyje kasmet švenčiama trečiąjį gegužės ketvirtadienį.

2011-aisiais Ukrainoje buvo pasiektas rekordas – užfiksuota daugiau kaip 4000 žmonių, pasipuošusių šiuo tradiciniu rūbu. Prieš dvejus metus, po rusų invazijos į Ukrainą, pirmą kartą ši data buvo minima tyliai, be jokių renginių.

„Karas Ukrainoje tęsiasi, o su juo – ir mūsų šalies organizacijų, visuomenės pagalba bei paramos iniciatyvos. Visiems, kurie su misija keliauja į Ukrainą, kompensuojame šioje šalyje patirtas tarptinklinio ryšio išlaidas. Mūsų visų susitelkimas vis dar labai svarbus“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius Lietuvai ir Baltijos šalims.

Visiems, kurie su misija keliauja į Ukrainą, kompensuojame šioje šalyje patirtas tarptinklinio ryšio išlaidas. Mūsų visų susitelkimas vis dar labai svarbus.

 

Dėl išlaidų už „Tele2“ tarptinklinio ryšio skambučių, SMS ir interneto išlaidų kompensavimo į misiją Ukrainoje vykstantys asmenys į operatorių gali kreiptis el. paštu – ukraina@tele2.lt.

Ukrainoje esantys „Tele2“ klientai taip pat gali pasinaudoti specialiais tarptinklinio ryšio tarifais. Iš Ukrainos skambinant į Lietuvą ar šalies viduje minutės kaina 0,04 Eur, skambučių į trečiąsias šalis ir atsilieptų skambučių kaina – 0,03 Eur, SMS – 0,0025 Eur, tarptinklinio ryšio interneto duomenų perdavimas kainuoja 0,001 Eur už 1MB, tai yra 1 Eur už 1GB.

Šie įkainiai galioja visiems „Tele2“ privatiems, verslo ir išankstinio mokėjimo paslaugos „Pildyk“ klientams. „Pildyk“ naudotojams SMS siuntimas nieko nekainuoja.

Operatoriaus klientai esantys Lietuvoje taip pat gali pasinaudoti palankiomis tarptautinio ryšio kainomis – pigiau skambinti ir rašyti į Ukrainą. „Tele2“ klientams ir toliau skambučio minutės kaina kainuoja 0,05 Eur, o SMS žinutės – 0,10 Eur.

Bendrovė tęsia ir kitus nuo karo pradžios pradėtus paramos Ukrainai veiksmus. „Tele2“ netaiko mokesčių ir atsisako būtinųjų kaštų trumpiesiems numeriams, kuriais organizacijos renka paramą Ukrainai. Tokiu būdu kiekvienas klientų paaukotas euras nukeliauja paramai, o operatoriaus parama šiuo būdu jau siekia daugiau kaip šimtą tūkstančių eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių