Kaune vyksta atvirų durų dienos, skirtos susipažinti su ateities reklamos galimybėmis

  • Teksto dydis:

Kaune vyksta atvirų durų dienos, skirtos visiems, kas nori iš arčiau pažinti naujausias reklamos gamybos galimybes, susipažinti su naujausiomis reklamos stendų ir ekranų tendencijomis bei techninėmis galimybėmis. Atvirų durų dienos vyks visą gegužės mėnesį. Jų metu galima pamatyti ir įvertinti daugiau nei dešimt skirtingų interaktyvių skaitmeninės reklamos pavyzdžių.

„Besidomintys vidaus ir lauko reklamos stendų naujovėmis čia gali susipažinti su naujausiomis šios srities tendencijomis, pavyzdžiui, ekranais, kurie visiškai nenaudoja elektros energijos, taip pat LED / LCD ekranų techninėmis galimybėmis: kaip produktus ar paslaugas pristatyti pasitelkiant hologramas ir dirbtinį intelektą. Lankytojai gali išsamiai susipažinti ir patyrinėti skirtingus interaktyvius stendus, kurių pagrindinė paskirtis – pritraukti ir prikaustyti net ir visko mačiusių klientų dėmesį“, – sakė „Admen Baltic“ direktorius Giedrius Kiuberis.

O tiems, kam smalsu, kaip gaminami reklamos gaminiai (šviesdėžės, tūrinės raidės, pilonai ar kiti reklamos sprendimai), pirmą kartą organizuojamose atvirų durų dienose / parodoje galės apžiūrėti daugiau nei 1000 kv. m plote įrengtą gamybinę erdvę, kurioje gaminamos žymiausių Lietuvos ir pasaulio prekinių ženklų iškabos ir kiti minėti produktai.

Pasak G. Kiuberio, siekiant išlikti rinkos lyderiais, kurie galėtų savo klientams pasiūlyti visas įmanomas inovacijas, visą laiką sekamos reklamos tendencijos ir nuolat ieškoma technologinių naujovių bei sprendimų, su kuriais ir norima supažindinti ne tik savo klientus, bet ir visus, kurie domisi reklama. „Šios atvirų durų dienos skirtos tiek reklamos gamybos profesionalams, tiek bet kuriam reklamos gamybos rinka besidominčiam vadovui. Tikimės, kad kiekvienas apsilankęs ras ką nors naujo ir unikalaus. Ir jei panašaus lygio reklamos gamybos sprendimus, tokius kaip išmanieji bei interaktyvūs lauko ir vidaus reklamos ekranai, hologramos, iki šiol buvo galima apžiūrėti tik pasaulinėse parodose, tai dabar galima pamatyti ir Kaune, R. Kalantos g. 49 K.“, – sakė G. Kiuberis.

Atvirų durų dienas organizuoja „Admen Baltic“ – didžiausia reklamos gamybos įmonė Baltijos šalyse, sėkmingai veikianti visoje Europoje. Kiekvienas dalyvaujantis gali pasižvalgyti po unikalią, specialiai šiam pristatymui sukurtą parodą, kurioje eksponuojama daugiau nei dešimt įvairių LED/LCD ekranų pavyzdžių, taip pat demonstruojama, kaip inovacijos gali būti pritaikomos reklamos gamyboje.

„Admen Baltic“ jau daugiau kaip 30 metų sėkmingai teikia reklamos stendų projektavimo ir gamybos paslaugas. Per savo veiklos metus įmonė įgyvendino tūkstančius įvairiausių projektų, priėmė daugybę kūrybinių sprendimų ir savo atsakomybe bei nepriekaištingai atliktais darbais pelnė klientų pasitikėjimą. „Admen Baltic“ atstovybės įsikūrusios Lietuvos didžiuosiuose miestuose: Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Rygoje esanti reklamos projektavimo ir gamybos įmonė aptarnauja visą Latvijos rinką – dirba ir su standartiniais, ir su unikaliais projektais, išskirtinį dėmesį skiria reklamos technologijų atrankai bei klientų aptarnavimui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių