Motociklininkų sezonas Klaipėdoje – atidarytas

Šiandien ne tik uostamiesčio centre, bet ir Vasaros estradoje netrūksta veiksmo – čia vyksta renginys „Klaipėdos regiono motociklų sezono atidarymas 2024“.

Susirinkusiems siūlomos įvairios pramogos: rankų lenkimo, burgerių valgymo ir kitokios varžybos, o mažiesiems paruošti batutai, pasivažinėjimas mini motociklais ir kiti užsiėmimai.

Pasak renginio organizatoriaus Edmundo Dargio, šiais metais stengtasi šventę padaryti atviresnę klaipėdiečiams ir miesto svečiams, ne tik motociklininkų ir baikerių klubų bendruomenės nariams.

„Pagal galimybes ir išteklius yra organizuojama ši kasmetinė motociklų sezono atidarymo šventė, bet šiais metais, pasikeitus požiūriui į motociklininkų bendruomenę arba tiesiog jai labiau susitelkus, buvo priimtas sprendimas padaryti platesnį renginį, prieinamą didesnei auditorijai, kad visi galėtų pasimėgauti gražiais, blizgančiais motociklais“, – sakė E. Dargis.

Mes norime šiek tiek sulaužyti nusistovėjusius kanonus, kad motociklininkas-baikeris yra būtinai su barzda ir smirdantis alumi, taip tikrai nėra.

Šventėje dalyvauja motociklininkai ne tik iš Klaipėdos, bet ir Šilutės, Gargždų, Kretingos, Palangos, Mažeikių ir kitų aplinkinių miestų motociklų entuziastai ar klubų nariai. Kai kurie atvyksta ne tik su šeimos nariais, bet ir augintiniais.

„Mes norime šiek tiek sulaužyti nusistovėjusius kanonus, kad motociklininkas-baikeris yra būtinai su barzda ir smirdantis alumi, taip tikrai nėra. Keičiasi vadinamieji motociklininkai-baikeriai, jie ir užauga, ir rimtėja, ir verslininkais tampa arba jais patapę sugalvoja save palepinti motociklu, išpildę seną svajonę jungiasi prie klubų“, – pasakojo renginio organizatorius.

Šiuo renginiu siekiama atkreipti kitų transporto priemonių vairuotojų dėmesį bei priminti visiems eismo dalyviams kelyje būti atidiems.

E. Dargis taip pat atskleidė, kokios veiklos laukia susirinkusiųjų į šventę.

„Galima išbandyti jėgas rankų lenkimo rungtyse, tam specialiai paruoštas rankų lenkimo stalas, bus ir prizai, dovanos už stiprumą bei bus skirti paguodos prizai. Taip pat galima pažaisti stalo futbolą. Rinksime didžiausią, mažiausią ir seniausią renginio motociklą. Atliksime „Burn out“ – padangų svilinimo varžybas, tam esame specialiai paruošę tokią platformą, kad nesugadintume Vasaros estrados grindinio ir dangos“, – renginio detalėmis pasidalijo E. Dargis.

Uostamiesčio gatvėmis jau buvo matyti ir motociklininkų kolona. Praeiviai, sustoję Tiltų gatvėje, juos fotografavo.

Motociklininkų sezono atidarymo renginys Vasaros estradoje šiandien vyks iki 18 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ttt

ttt portretas
>Pensininkė " pritaria" > stebėtojai == viena ir ta pati - pritaria sau ))

vau

vau  portretas
Tegyvuoja donorai

provincijos blizgesys ir skurdas

provincijos blizgesys ir skurdas portretas
ale baikerių susirinko daug. Patriukšmavo, padūmijo...o kokia to prasmė? Pasipuikuoti ir tiek? Negi sunku tokiai gaujai sumesti po eurą kokiai labdaros idėjai, ar aplankyti vaikų namus? Pasidomėkite Europos, ar bent jau Vilniaus baikerių elgesiu.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių