KT skelbs išvadą Seimo nario R. Žemaitaičio apkaltos byloje

Grįžti į straipsnį

SENOLIO NUOMONĖ.

SENOLIO NUOMONĖ. portretas
Kiek laiko kęsime svetimų atėjūnų kenkėjišką savivalę , moralinį ir materialinį išnaudojimą iš,, geriečių,,žydų pusės.p.ZYDŲ TAUTOS ATSTOVAI ,AR MES JUS LAIKOME PRIEVARTA IR SKRIAUDŽIAME,GAL EIKITE Į SAVO UŽKARIAUTAS ŽEMES IR TEN GYVENKITE,ŠAUDYDAMI IR NAIKINDAMI SVETIMAS TAUTAS.Mes norime Taikos ir Ramybės.Norime ,kad mums nevadovautų tų tautybių žmonės ,kurie mus trėmė,kankino ir žudė Rusijos imperiniu laikotarpiu.Išliekite savo demonišką ,sisteminį pyktį ant Hitlerio ir jo pakalikų,gal tada Jums bus lengviau ir Jūs aprimsite,p.Žemaitaiti,Tauta Jus mato protingą,teisingą ir sugebantį gerbti kitus žmonės.Tikimės ,kad konstitucinis Teismas neleis sau priimti kvailų ir užsakomų sprendimų ,nesiskaitant su Žmogišku padorumu.Yra senas posakis,kad iš dainos žodžių neišmesi,o ši daina dainuojama buvo dar mūsų senelių,matyt tie visi zydeliai nelabai kokie buvo,kad tokia dainuška buvo.

jonas.

jonas. portretas
Ne zydai yra antisimitai o zemaitaitis.Ir uz tai jis turi buti nubaustas yra istatimai..Tai jeigu ji isrinktu prezidentu tai jis galetu daryti ka nori.Pvz. paimti tavo uzdirbtus pinigus ir tu turetum tyleti.tegul jis ir ima kas ji palaiko.Is manes jis gali gauti tik spyga.O kiek jis prisivoges turi buti nustatyta..

Komentaras

Komentaras portretas
Gėda valdantiesiems ir Seimo nariams,kurie neapkenčia tų Seimo narių,kurie turi kitokią nuomonę,negu valdantieji. Kaip tokie žmonės gali valdyti valstybę? Artėja rinkimai, žmonės padarys išvadas.

Pil.

Pil. portretas
Jeigu bus nubaustas del vaikų žaidimo išskaičiavimo Žemaitaitis tada jai viskas su Lietuvos Seimų ir vyriausybę .Faktas tada aiškus ir patys žydai užsitraukė sau nemalonę . Turėtų būti gėda,kodėl i Vokietiją nevažiuoja gyventi jie visi iš Lietuvos, būtų patogiau keršyti už tragediją įvykusią per II pasaulinį karą..Man baisiai gaila tų žmonių kuriuos Hitleris žudė ,pagalvojus širdį skauda,bet Žemaitaičio išsireiškimas visai kas kita ,gal žmogus ne pagalvojo kad taip smarkiai ižeis,kas čia žino..Bet juk gyvieji po tiek metų turėtų nereaguoti i tokias smuklmenas.Galima buvo kitaip pasielgti,galima buvo paprašyti atsiprašymo ir butu daug draugiškiau iš žydų tautos pusės Lietuvoje..

Aukštaitaitis

Aukštaitaitis portretas
Ksndidatas į Prezidentus kursto tautinę neapykantą? Kaip toks veikėjas atrodytų išrinktas valstybės vadovu? Kas su tokiu kalbėsis pasaulyje? Kodėl kažkas už tokių veikėjų partijas balsuoja. Kodėl meras Vaitkus su tokia partija Klaipėdoje išvien? Argi nebuvo kitų partijų?

Galerijos

Daugiau straipsnių