Gimė berniukas, tapęs 105-uoju močiutės anūku

Ukrainos Lvivo mieste 46 metų moteris pagimdė septintąjį vaiką – šis berniukas tapo 105-uoju savo močiutės anūku. Tai pranešė Lvivo srities klinikinis perinatalinis centras, kuriuo remiasi UNIAN.

„Mūsų perinataliniame centre 46 metų amžiaus Lvivo gyventoja pagimdė septintąjį vaiką. Pasak naujagimio mamos, berniukas tapo 105-uoju močiutės anūku!“ – sakoma pranešime.

Gimdyvė medikams papasakojo, kad ji kilusi iš Rivnės srities. Jos šeimoje visada buvo daug vaikų.

„Ji pati – dešimtasis vaikas iš trylikos. Dabar jos mamai 87 metai“, – sakė centro atstovai.

Moteris gimdė natūraliai, vaikas gimė 40-ąją nėštumo savaitę. Naujagimio svoris – 3460 gramų, ūgis – 55 centimetrai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Povilas is Silo

Povilas is Silo portretas
Tesinys: Kazkam prastai su matematika: jei per visa gyvenima susilauke per 26-28 metus tik 7-12 vaiku, tai gaunasi: >2 metai vienas vaikas... Tai tamstele, ar zinai, kad, gyvendama pora, jei ilgiau nei 2 metus nesusilaukia vaiko, yra laikoma nevaisinga? Tikrai reikia atsibusti: kokios musu vertybes? sventes, alkoholis, va, mada... o tikros musu tautos vertybes kur? Kazkam reiks dar atsakyti? o kur tavo 7-10-12 vaiku? visus ''paaukojai'' siu laiku madai?

Povilas is Silo

Povilas is Silo portretas
Atsibuskite, Lietuvoje anksciau visi turejo dideles seimas, jie nezude vaiku jusu vadinamais kontraceptikais prez. ir dienu skaiciavimu... Dabar prisiziurejote televizoriaus per 30-50 metu liko tik 0-1 vaikas - ir kur nusigrybavo liaudis: drista dar kritikuoti savo tautos kadaise buvusia vertybe: paziurekite, kaip rengesi lietuviu liaudis: tautiniai rubai, dideles seimos. Teko buti toj Ukrainos dalyje, tai ten dar tokios tradicijos senos isliko: Apranga panasi labai i LT tautos kadaise, nuometai, dideles seimos, nera zalingu iprociu.

veronika

veronika portretas
Graži šeima sėkmės.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių