Kaunas švenčia: žalgiriečiai ir trečią kartą sezone įveikė „Rytą“

  • Teksto dydis:

Kauno „Žalgirio“ komanda įsirašė dar vieną pergalę „Betsafe-LKL“ čempionate. Andrea Trinchieri auklėtiniai sausakimšoje „Žalgirio“ arenoje nugalėjo Vilniaus „Ryto“  krepšininkus 92:78 (27:22, 22:19, 19:16, 24:21).

Rungtynių pradžioje keturis taškus rinko Laurynas Birutis, po tritaškį pataikė Keenanas Evansas ir Rolandas Šmitas – 10:8. Po perimto kamuolio pasižymėjo Edgaras Ulanovas, puskablį įmetė R.Šmitas, iš toli taiklūs buvo Edmondas Sumneris ir Brady Manekas, o pirmąjį kėlinį užbaigė E. Sumnerio prasiveržimas ir įspūdingas Kevarriuso Hayeso blokas – 27:22.

Antrojo kėlinio pirmosiomis minutėmis varžovai lygino rezultatą (27:27), bet netrukus K. Evanso ir E. Ulanovo baudų metimai vėl išvedė žalgiriečius į priekį – 34:29. L. Birutis įdėjo po E. Sumnerio perdavimo, Lukas Lekavičius, E. Sumneris ir Dovydas Giedraitis šovė po tritaškį ir ilsėtis komandos išėjo „Žalgiriui“ pirmaujant 49:41.

L. Lekavičius pirmąją trečiojo kėlinio minutę pataikė tritaškį, bet po net 3 minutes žalgiriečių metimai nepasiekė tikslo – 52:50. Tylą nutraukė E. Sumnerio ir B. Maneko tritaškiai (58:52), po 2 minučių tą patį padarė K. Evansas (61:54), o po L. Lekavičiaus 4 taškų ir B. Maneko tritaškio skirtumas pirmą kartą perkopė dviženklę ribą – 68:57.

L. Lekavičius ir toliau rinko taškus, tritaškį smeigė D.Giedraitis, ataką „2+1“ pridėjo R. Šmitas – 78:61. K. Hayeso dėjimas ir dvitaškis, E. Sumnerio taškai ir du L. Lekavičiaus tritaškiai uždarė rungtynes – 90:71. Paskutiniuosius taškus baudų metimais pelnė B. Manekas – 92:78.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Esu didelis Žalgirio fanas bet jų šūkiai apie merą yra dovana Vilniui ir rytui.Pažiūrėkit į geležinkelius Klaipėdos uostą Vilniaus firmas.Jei liktume su konservatoriais tai nebūtų nei Žalgirio o Europoje žaistų rytas.

ŽALGIRIS neįveikė , o s u t r i u š k i n o ,

ŽALGIRIS neįveikė , o  s u t r i u š k i n o , portretas
buvo gėda žiūrėti į RYTO neįgalumą, blogai " švietė" jų treneris ŽIBINTAS,gal dėl to blogai žaidė juodašikniai.

Garstas

Garstas portretas
Smulkmena pergale pries wilniaus komanda, bet maloni!!!
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių