Šančiškiai: žvejai, susirinkite savo pavojingus žaislus!

  • Teksto dydis:

Šančių gyventojai kreipėsi į žvejus, kurie mėgsta žvejoti Nemune, ir prašo susirinkti kabliukus ir kitus žūklės įrankius, nes jie gali sužaloti. Šį kartą ant kabliuko užkibo vedžiotas keturkojis draugas, bet kitą kartą gali susižeisti ir vaikas.

„Mieli Žemųjų Šančių gyventojai, atsargiai vedžiokite savo augintinius. Vakar į sudžiuvusį dumblą, esantį ant Nemuno kranto, įlipęs mano šuniukas gavo tokią „dovanėlę“ į kojytę. Laimei, šį kartą, dėl tankaus kailio kabliukas neįsmigo, bet kitas kartas gali baigtis liūdnai“, – dėstė vietos gyventoja, kuriai teko savo augintinį vaduoti iš netikėtų žvejų pinklių.

Ji pridėjo ir šuns kojoje rasto kabliuko nuotrauką. Matyti, kad ant jo dar yra ir dalis likusio valo, tad toks radinys galėjo sužeisti bet ką. Žvejyboje naudojamas kabliukas nėra toks pastebimas daiktas, tad gyventojai įsitikinę, kad juos žvejai turi naudoti atsakingai, o jei jau nutrūko valas, viską susirinkti ir nepalikti tokių šiukšlių Nemuno krantinėje.

Įlipęs mano šuniukas gavo tokią „dovanėlę“ į kojytę.

Moteris kreipėsi ir į žvejus, prie Nemuno leidžiančius laiką. Vietos gyventoja prašė nemėtyti krantinėje kabliukų, susirinkti juos, kad nebūtų nelaimių ir visi galėtų saugiai leisti laiką pakrantėje.

„Mieli žvejai, susirinkime savo „žaislus“, nes nesvarbu, ar gyvūnui, ar žmogui įsmigtų, būtų labai negerai ir skausmingai. Išmokime būti atsakingi“, – dar kartą bet kur nemėtyti pavojų galinčių sukelti daiktų, paprašė šančiškė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na portretas
o aš daug kartų įsimyniau į kaku...o smarvė...daugiau neisiu pasivaikščioti, tiesiog taip norisi pabūti gamtoj, bet negali per kakas šunų..pasakiau vienai, kad susirinktų, kaip puolė galvojau gausiu į galvą.

Žvejys

Žvejys portretas
Susirinkite šunšūdžius kaušai.

Donoras lietuvis

Donoras lietuvis portretas
Ir vibratorius tegul jie susirenka ir nemėto.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių