Pajūryje medžiai vėl daužė automobilius

Pusantros paros pajūrį siaubusi audra patikrino uostamiesčio medžius ir statybvietes. Ruduo panašių išbandymų pateiks dar ne vieną.

Ketvirtadienį nuo pavakarės orai dar labiau subjuro. Prieš 17 val. pasipylė pranešimai apie mieste virstančius medžius. Vairuotojų vaizdo registratoriai užfiksavo šiurpą keliančius vaizdus.

Audros išversti medžiai ketvirtadienį suniokojo aštuonis automobilius, dar vienas buvo apgadintas Palangoje.

Per spalio 5-osios parą priešgaisrinės gelbėjimo valdybos ugniagesiai Klaipėdos apskrityje 22 kartus skubėjo šalinti nuo važiuojamosios kelio dalies ir kitų objektų nuvirtusių medžių ir šakų.

Tądien 16.40 val. uostamiesčio Nidos gatvės viename daugiabučių namų kiemų medis užgriuvo ant automobilių „Volkswagen Passat“, „Toyota Corolla“ ir „Nissan Qashqai“.

Vos po kelių minučių pietinėje miesto pusėje, Žūklės gatvėje, gelbėtojams teko pritvirtinti prie namo stogo vėjo nudrėkstą skardos lakštą.

Prieš 18 val. uostamiesčio Baltijos prospekte dar vienas medis užtvėrė kelią ir užgriuvo ant automobilių „Audi“ ir „Toyota“. Galbūt nukentėjo dar viena mašina, bet gelbėtojai trečiosios įvykio vietoje neberado.

Maždaug po valandos Taikos prospekte, netoli Naujosios turgavietės, ant gatvės, kuria tuo metu važiavo daugybė mašinų, taip pat šlumštelėjo pakelės medis. Jis kliudė automobilį „Dacia“, gatvėje susidarė spūstis.

Pagailėjo: Skulptūrų parke išpuvęs ąžuolas neatlaikė stiprių vėjo gūsių. „Klaipėdos“ skaitytojo nuotr.

Panašiu laiku Palangoje prie S. Daukanto bei S. Dariaus ir S. Girėno gatvių sankryžos ant gatvės griuvo medis. Jis kliudė ir automobilį „Toyota Corolla“.

Po 18 val. Palangoje, medis griuvo ant Sermiesčio gatvės ir sumaitojo „Volvo V40“ markės automobilį.

Nors ugniagesiai negavo informacijos, bet klaipėdiečiai matė, kad nulūžo ir ąžuolas Skulptūrų parke. Jis ne tik užtvėrė taką, bet ir aplaužė šakas netoli augusiam kitam medžiui. Nulūžusio ąžuolo kamienas buvo išpuvęs ir tuščiaviduris. Vėjų verčiami iš šaknų medžiai pridaro žalos, o padarinių šalinimas tuština miesto biudžetą.

Vėjas kamuos pajūrį ir šį savaitgalį, nesiliaus jis ir kitą savaitę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kiesa

Kiesa  portretas
Išpuve medžiai ne pjauna laiko todėl taip ir būna

profsąj. - Klpd.

profsąj. - Klpd. portretas
Pažiūrėk į šios redakcijos metriką, - kiek žurnalistų leidžia šį dienraštį? Penki! Penkias dienas per savaitę už beveik minimalkę! Vienas jau neatlaikė krūvio, guli po insulto. Fotografas, kurio fiksuotų audros padarinių pasigedai. Esi dvasios mutantas, reikalaujantis to, kas tau nepriklauso. P.S. Jei mokytojai išvarė streikuoti dėl apgailėtinų algų ir nepakeliamo 'švietimo misijos" krūvio, ateis laikas ir šalies žurnalistams. Nuvarytų arklių kaimenė neleis sušaudoma. Eik pasivaikščioti, tai tavo miestas, pasidomėk audros padariniais ir nenurodinėk ką ir kada ant lėkštutės tamstai portale pateiktų. Tpfu.

> komentatorui

> komentatorui portretas
kad tik šitie žurnalistai nepersidirbtų:D:D Pasižiūrėkim į jų pagrindinį kaip žurnalisto misijos,apibrėžimą. Ar jau nuo liberpyderidealogijos zombinimo ir viso ko ,,už dyką nieko nebūna" kitaip neįsivaizduojat savo darbo? Mutantai bl. Buki mutantai
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių