Po BMW gaisro Nyderlanduose prabilo Maybacho buvusioji: viską dėl jo atidaviau

  • Teksto dydis:

Praėjusią savaitę socialinių tinklų žvaigždė Laurynas Burovas-Maybachas išgarsėjo ne tik Lietuvoje, bet ir Europoje – Nyderlanduose. Degalinėje sudegė jo automobilis BMW. Lietuvis buvo suimtas ir išvežtas teisėsaugos pareigūnų. Manoma, kad dėl nelaimės gali būti kalta nelaiminga meilė. Buvusi Maybacho mergina Giedrė Paškovaitė prasitaria, kad santykiuose buvo daug pavydo, o galiausiai G. Paškovaitė liko tik su pasu ir telefonu.

Nyderlanduose L. Burovas-Maybachas su G. Paškovaite, kurią pats vadino „pagieža“, praleido apie mėnesį. Manoma, kad prabangus BMW automobilis sudegė poros buitinio konflikto metu.

Apie dramas santykiuose Maybachas yra užsiminęs ir įrašuose socialiniame tinkle „TikTok“, kur Giedrę kaltino flirtu ir neištikimybe. Pora išsiskyrė, o gaisras buvo parodytas per Nyderlandų televiziją.

„Automobilis sudegė su visais daiktais – ir mano, ir jo. Ten buvo ir svarbūs dokumentai“, – pasakojo buvusi Maybacho mylimoji G. Paškovaitė.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

Iki konflikto pora planavo gyvenimą Nyderlanduose. Tiesa, G. Paškovaitė neslepia – santykius temdė Maybacho flirtas su vyresnėmis moterimis. Kol buvęs mylimasis izoliuotas Nyderlandų tarnybų, G. Paškovaitė svetimoje šalyje stengiasi gyvenimą kurti viena. Kol kas mergina neturi nei pinigų, nei galimybės grįžti į Lietuvą.

„Aš visai be nieko – be pinigų. Nebent mamos prašyti. Aš tik telefoną ir pasą turiu. Daugiau daiktų neturiu. Laurynas turi daug pinigų iš draugų. Čia, Olandijoje, pilna mergų – jam užtenka tik kažką parašyti ir visi padės“, – sakė G. Paškovaitė.

Mergina pridūrė, kad dėl santykių su L. Burovu-Maybachu paaukojo labai daug, bet tai buvo neįvertinta ir meilė baigėsi.

„Aš viską dėl jo atidaviau. Olandijoje buvau įsitvirtinusi, bet viską dėl jo palikau, praradau visus draugus. Lietuvoje irgi tik su juo buvau. Jam to negana, jam to neužtenka. Jis manimi naudojosi ir aš jam neturiu, ką pasakyti“, – atviravo G. Paškovaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

VITAS

VITAS portretas
Kaip galima atiduoti viską jeigu niekad nieko neturėjai?

to>Maybacho buvusioji:

to>Maybacho buvusioji: portretas
O tai kiek imi ??? na pvz. už valandą ar dieną>?

Dabar

Dabar portretas
bus tik geriau,turi mergina pamoka ir nuo ko atsispirti.Aisku bus nelengva,bet rezultatai tai atpirks su laiku.Galesi juoktis is to gyvulio prisiminus ;)
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių