G. Nausėda sureagavo į kritiką: ne A. Bilotaitės reikalas man nurodinėti, ką aš turiu šnekėti

Grįžti į straipsnį

vut

vut  portretas
ta zyduka is LT , KO Jis cia trinas ir kokiu tikslu ,gal rytu ?

Anonimas

Anonimas portretas
NU JEEEE ...ABU KALBA KVAILYSTES......

Bet

Bet portretas
Neįdomu tas žydo sumušimas. Juos visus mušė, pjovė ir seniau. Taip buvo ir bus visada. Neįdomu tas. Neviešinkite iš viso tokių dalykų. Žydes užmuš visas. Lietuviams tas Neįdomu. Rašykit savo žydų spaudoj, o ne lietuvių apie ten ar šen užmušti žydę ar storo žydo snukį išdaužytą. Gavo ir dar gaus. Koks skirtumas, ar Lietuvoj jį užmuš, ar kitur.

kk

kk portretas
Sunku patikėti ,kad realiai turim tokią vidaus reikalų ministrę kaip Bilotaitę,kurios visas darbas fotosesijos,kaip partijos komsorgė politizavo policija,nes komisaras laksto pas ją spudos konferencijomis,O paskutinė jos fotosesija Rusijos pasienyje prie Vištyčio jau pramušė dugną,Ji kai su Rusija Vištytyje pasienio tvora yra eilinė tvora o prie ežero vaikšto du atsipūtę pasieniečiai su šunimi iškilmingai paskelbė ,kad tai viena geriausiai apsaugoma ES siena su Rusija.Kam dirba ši moteriškė ,jei kalba tikras kvailystes ir jau ne pirmą kartą/

bilotaitei

bilotaitei portretas
reiktu dazniau duot uz zando,labai jau sublogus

Chi chi chi

Chi chi chi portretas
Ale, kokį turim protingą prezidentą? Ne kiekviena boba gali tokiam nurodinėti, nebent nuosava žmona. O, jau malonus - nors prie širdies dėk. Dar kiek pasitreniruotų, tiktų ir agurkus turguje pardavinėti.

Nabagė pragydo

Nabagė pragydo portretas
Įsisimarkavo konservatorių politologė prieš baigdama kadenciąą seime... Visa konservatorių gauja Prezidentui penkerius metus neleido ramiai dirbti,, trukdė, žemino, ir dabarr šita VRM panelė netekėjusi pragydo. Policijos kadrų naikintoja. Pagarba Prezidentui, kad politologei manekenei deramai atsakė.

ach

ach portretas
Jam nurodinėja vyr. Jansonas ką šnekėti ,taigis Bilotaite ,patylėk!

babaJaga

babaJaga portretas
faktas, kad tas Ilgas ir Bjaurus klauso tik savo baisuoklės kikimaros bobos nurodymų!

Rasa to linguoja to >linguoja

  Rasa  to  linguoja to >linguoja portretas
Dar du asilai susikabino pas abudu ne tik linguoja bet ir protelis depresuoja

natalija

natalija portretas
Tame straipsnyje du puikus komentarai NEBĖR KANTRYBES ir STOROŠO VAIKAI PEŠASI DĖL DĖMESIO Nuostabu kad dar yra lietuviu mastančiu protingu kad lauk ir kuo greičiau vyt tuos šiukšles iš seimo ir prezidenturos

>linguoja

>linguoja portretas
Labiau panašu, kad tavo protelis "linguoja"....

Klausimas

Klausimas portretas
Kur prezidento patarėjai? Kodėl prezidentui darant "kliurkas" tyli jo komanda?

Kvaila tu raliste Bilotate, na visiškai buka...

Kvaila tu raliste Bilotate, na visiškai buka... portretas
Lenkijos prezidentas pranešė Lietuvos prezidentui prieš porą savaičių. Abu prezidentai sutarė ir tylėjo iki tol kol galima nepakenkiant tyrimui pranešti. Pezidentai sutarė, prezidentai kalba! O va prie ko čia tu, eilinė klerkė, ko isterikuoji?

Tokią žinią , tikriausiai, norėjo

Tokią žinią , tikriausiai, norėjo  portretas
pranešti pati VRM ministrė p. Agnė Bilotaitė , bet nepasisekė būti pirmąja ,nes Prezidentas aplenkė ...

Bilotaitė dar turėtų Lenkijos premjerui velnių išrašyti!

Bilotaitė dar turėtų Lenkijos premjerui velnių išrašyti! portretas
Nes tas Lenkijos respublikos ministras pirmininkas Donaldas Tuskas, be „ralio karalaitės“ Bilotaitės leidimo išdrįo paskelbti, kad sulaikytas baltarusis, įtariamas užsakęs L. Volkovo užpuolimą Vilniuje! Na, Bilotaite, „rali rali“ imi diržiuką ir Donaldui per užpakaliuka!

,

, portretas
neblogai prezidentas pijarinasi. tuoj pranes kad vasara prasidejo. ar gandrai parskrido.

Tam „nemanau“

Tam „nemanau“ portretas
Tu nemanyk, kad tu manai, nes kai manai, kad tu manai tu nemanai, bet tik manai kad tu manai. Tu toks (tokia) pat durnius(-ė) kaip ir Bilotaitė.

Anonimas

Anonimas portretas
NU JO KURČIAS NEBYLĮ VARGU AR SUPRAS

Nemanau,

Nemanau, portretas
kad ji nurodineja! Ji tik stebisi tokiu kvailu plepiu,kaip stebimes ir visi mes. Nurodinejimui jai neuztenka pilkosios mases po peruku.

tovaryščius Nausėda (buvęs) kpss narys

tovaryščius Nausėda (buvęs) kpss narys portretas
galimai buvo ir etatinis kgb stukačius (agentas) nes tuo laiku tik tokiu būdu galėjai sėkmingai kilti karjeros laiptais lipdamas per kitų galvas

Kęstas

Kęstas portretas
Bilotaitė nusimovė kelnaites ir kaiką parodė Nausėdai. Čia kaip Izraelis su Iranu: aštri konflikto eskalacija. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

linguoja

linguoja portretas
ilgo ir gražaus reitingai .............. svyruoja kaip kokia nendrė prieš rinkimų audra

na

na portretas
Gerai prezidentas pasake. Konservai tik ir ziuri lyg sunys, kaip ikasti

>> Jau ir Ukrainos televizija

>> Jau ir Ukrainos televizija portretas
KREMLINE LERVA, nepergyvenk dėl Lietuvos Prezidento ir kariuomenės vado- sėdėk tyliai ant butelio ir toliau stipriai čiulpk savo carui Putleriui !!!!

Jo

Jo portretas
Mužikėlis, kaip iš kacapyno deriovnės. Jokio susivokimo

Jau ir Ukrainos televizija

Jau ir Ukrainos televizija portretas
paviešino narcizo pareiškimą. O jo atsakymas Ministrei tai žemiau visko. Turime Prezidentą turgaus bobą ir dar blogiau. Ką reiškia vyrutis-narcizas ir dar tokiose pareigose. Turėtų dabar visi kas tik gali ir sugeba " prausti" to kvailio kailį. Ir dar toks yra vyriausias kariuomenės vadas. Siaubas.

Netroš

Netroš portretas
Komunisto narcizo

kaimo bernas

kaimo bernas portretas
pvz niekaip nebūčiau Lietuvos kriminalistų paminėjęs Dabar Jis žino, ką sugeba, ką gali kriminalistai, per kiek laiko, be pagalbos Ir gali suskaičiuoti kiek tokių ir panašių gali papildomai pridubasinti juos apdorojant dienai X Išvis, ką aš galiu minėti ar vertinti, jei mano kaktoje tik viena raukšlelė - ir ta tik nuo kepurės

kaimo bernas

kaimo bernas portretas
Musėt daug vyr kariuomenės vadas žino, arba per daug jam leidžia žinoti Lygu tik tų dviejų darbas Turėjo kažkas ir nurodyti, ir laiką suderinti ir per sieną ir transportą, gal nuotrauką veiksmo kad užduotis atlikta Net eidamas dideliu rimtu reikalu į krūmus neini vienas , o trys - pats sėdi, automatas ant sukryžiuotų rankų, diržas apie kaklą, kad babach nenupūstų, o du vamzdžiai po180 laipsnių aplinką stebi Ir pats dar padoriai užkasi, kad nesmirdėtų, nes užuos

Feldhausen

Feldhausen portretas
putlerio -ruskių dievo- laurai neduoda ramybės ir Lietuvos didžiuoju kunigaikščiu pasiutusiam aukštajam ir gražiajam komunistui-finansistui .

O taip

O taip portretas
mūsų putinoidas darosi vis naglesnis ir naglesnis, atvirai reiškia nepagarbą visiems jį supantiems žmonėms, kažkoks fiureris.

kaimo bernas

kaimo bernas portretas
jo, vyr kariuomenės vadas, o vedamas patrulio bliauna ką pamatęs Pamatęs taikinį turi sustoti, nestovėti visu ūgiu, lėtai pritūpti ir tik gavęs vado pritarimą ar verta - gali šauti ar tik išsiduoti pozicijas

TIME SIGN

TIME SIGN portretas
Aukštas ir dailus-GĖDINGA, smirdinti menkysta.

kauniete

kauniete portretas
Geriausias anekdotas: Bilotaitė ministrė. Mekena, nesurezga sakinio. Apgailėtina, kad turime tik tokią ministrę, kai Hanibalas prie vartų.

bilota

bilota portretas
Bobos balsuos už Vaitkų nes taip liepiau.

Reziume

Reziume portretas
aukstas ir d...... praleido proga patyleti .. .

che

che portretas
Vilniuje užpultas, o užpuolikai sulaikyti Lenkijoje. Ar Agnė nenorėtų pakomentuoti?

green white guys

green white guys portretas
protestuos prieš Nausėdą...

Agė

Agė portretas
Pasisekė vieną ministrą patvarkyti be jokių skrupulų kiimba į prezidentą manau per skystos blauzdos

nauseda yra absoliutus menkysta

nauseda yra absoliutus menkysta portretas
nauseda, tu esi ksenofobas menkysta, tokio padugnes nesu mates. jokio takto, jokios elegancijos, jokios inteligencijos. vakaru politikai sito valstiecio per kelis metus neprisileidzia. absoliutus nulis. nenuostabu, kad istojo i komunistu partija atgimimo laikais. menkystu menkysta!

idiotui, ''skaitančiam šuniui''

idiotui, ''skaitančiam šuniui'' portretas
Nesispjaudyk paspringsi ir apsikakosi!

Ka tu,

Ka tu, portretas
savimyla,turi sneketi - tau nurode rinkejai! Bet tu sneki tai,uz ka tau sumoka Ukraina! Va cia ir yra Lietuvos prapultis.

N

N portretas
Seniai jau jam reikejo įgauti to aštrumo,nes konservatoriai visada išsitycioja,išsišaipo iš jo pasakytų kalbų.Ką bepasakys viskas blūgai.Bet,kai anūkas nusišneka ar šimonis tada viskas gerai.Nauseda puikiai dirbtų ir sutartų su kita protinga komanda.

boba - visada demonstruoja turgaus BOBOS laikyseną,

boba  - visada demonstruoja turgaus BOBOS laikyseną, portretas
o NAUSĖDA labai neatsakingai - neįvertinęs tinkamumą -- į v a i r i a s ir nevykusias BOBAS patvirtino ministrais KONSERVŲ valdžioje, tai nepateisinama-- tik dabar NAUSĖDA s u p r a t o , jog ir jis prisidėjo prie KONSERVŲ n e į g a l i o s vyriausybės suformavimo, kuri 4 metus daro ŽALĄ žmonių gyvenimui, todėl NAUSĖDA ir yra nepatikimas bestuburis prezidentas , kuris pirma n e g a l v o g a m a s padaro -- tik po to m a s t o , kokią padarė klaidą, ir kurios nepavyksta ištaisyti.

Berniukas \\\\\.../////

Berniukas  \\\\\...///// portretas
O kada jis savo nuomonę turėjo,daugiausia paskaito va(l)dovo nuomonę išsako.___Tik kur dabar va(l)dovas,jau mėmuo kai nemekena?

Įvykis politinis ir todėl Prezidentas

Įvykis politinis ir todėl Prezidentas portretas
Kaip aukščiausias Lietuvos politikos pareigūnas tai pranešė. Kas tau dar neaišku, kvaiša Bilotaite? Geriau pasakyk ar jau savo draugei „prichvatizavai“ pareigūnų sanatoriją Palangoje?

Nausėda prieš rinkimus įgauna aštrumo...

Nausėda prieš rinkimus įgauna aštrumo... portretas
Nausėda prieš rinkimus įgauna aštrumo...

Ū

Ū portretas
Didysis bankininkas, finansininkas, užsienio reikalų asas pasirodo dar ir pirmasis Lietuvos žurnalistas -pats pirmas ant lituvos paskelbė didžiąją žinia.

slonykas tikras erelis

slonykas tikras erelis portretas
skiauterė stačai, kaip išako stolcas, raudona. Tik kudakuoja mes, mūsų nemokykit.

Ir tikras faktas,

Ir tikras faktas,  portretas
Kad „Faktas“ yra kacapų šuo

Faktas

Faktas portretas
Du debiliai tai sila

Dykumų rožei ir vėl nepasisekė...

Dykumų rožei ir vėl nepasisekė... portretas
Dykumų rožei ir vėl nepasisekė...

„Ralistė“ gavo per savo per ilgą nosį

„Ralistė“ gavo per savo per ilgą nosį portretas
cha cha

Debilui iš vaikų darželio „cha,vaikų darzelis“

Debilui iš vaikų darželio „cha,vaikų darzelis“ portretas
Idiote skaityk straipsnį iš naujo. Kaip ypatingai bukam konservatorių šuniui įdedu citatą: „„Tą informaciją aš žinojau ir prieš keletą savaičių, tačiau laikėmės visų procedūrinių dalykų, kad nepakenkti operacijos sėkmei. Mane informavo asmeniškai Lenkijos Respublikos prezidentas apie tai, kad asmenys sulaikyti, kad jie bendradarbiaus ir sklandžiai perduos šiuos asmenis mums“, – sakė prezidentas.“

Narciziukas

Narciziukas portretas
Ką sužino, tuoj pasipasakoja. Kaži, gal kuo slaptu ir su kokiu celiofanu ar komsomolo pošliakiniu sobaka orlovskiu pasidalina

ne Bilotaitė

ne Bilotaitė portretas
Man irgi pasirodė keista,kad kriminalus praneša prezidentas.Gal nuo šiol taip visada bus? Lauksim tęsinio!

neospeedwagen out

neospeedwagen out portretas
Šitas lenkų prostitutas iš bankelio, susimyžęs finansinykas vėl pornografiją skleidžia.

DAKTARAS

DAKTARAS  portretas
Šitas skeveldros, banko nuograuža , praleido progą patylėti. Ne, jam būtina smarvę skleisti

cha,vaikų darzelis

cha,vaikų darzelis portretas
Jo, Nausėda pasikalbėjo telefono su Dūda (be tarpininkų) ir vos prašvitus apreiškė didžiqją naujieną ,dar karštą,kad tik būtų pirmas nr.

jo

jo  portretas
suseno Bilotaitė...

be abejoniu

be abejoniu portretas
ne bilotaites reikalas, bet mergina truputi isijaute i pareigas, juokinga ir kvaila aisku tokia ministre

Cha cha cha cha cha....

Cha cha cha cha cha.... portretas
Gražuoliuko nervai nebelaiko, pasijuto Viešpačiu....

Kodėl konservatorių prostitutės pasirašinėja „Zydelis“?

Kodėl konservatorių prostitutės pasirašinėja „Zydelis“? portretas
Nori sukelti tautinę neapykantą?

zemakelniu lansbirkiniu sunides skalikai

zemakelniu  lansbirkiniu sunides skalikai portretas
kimba y kelniu klesnes SWED banku klapciukuj ....loja vienas ant kito bet y gerkle dar nekimba...

Zydelis

Zydelis portretas
Parcijos komitetas tegali nurodineti kumunistui!

Nebėr kantrybės

Nebėr kantrybės portretas
Greičiau rinkimai, nei vieno iš jų daugiau nebematyti ir negirdėti.

Kaip nyku

Kaip nyku portretas
skaityti,girdeti siu,vaiku darzelio atsilikeliu grupes neceseliu,"matavimasi pimpaliukais"... Gaila ir geda tautos,tevertos tokiu valdziu,atsiprasant!

Kad taip aiškintų visus nusikaltimus

Kad taip aiškintų visus nusikaltimus portretas
Štai ką gali propaganda.Net Lenkijoje sulaikė galimus pažeidėjus.Mat jie užpuolė Navalnio pasekėją,o tai labai patinka mūsų "patriotams". Lietuvoje kasdien šimtai tokių nusikaltimų,bet niekas jų neaiškina.Viskas tapo politine propaganda.O Bilotaitei reiktų tik patylėti,bet ji ir to nesugeba.

Taigi

Taigi portretas
Per tą prakeiktą rinkiminę kampaniją p.Nausėda darosi vis labiau panašus į turgaus bobą. Duok Dieve, kad nors su savo žmona nepradėtų rietis.

Bilotaite

Bilotaite portretas
Isteriška blondine ne tik pagal plaukų spalvą, bet ir pagal protelio lygį didžiausias nesusipratimas yra tai, kad pati buvai paskirta vadovauti VRM , nes tam neturi absoliučiai jokios kompetencijos ir supratimo ir tai yra didžiausias nonsensas, tai matyti ir iš šiandienos vištos proto lygio išsišokimo prieš Prezidentą.....ir džiaukis, kad baigiasi pačios kadencijos laikotarpis kartą ir visiems laikams tiek valstybinėje tarnyboje, tiek politinėje sferoje, nes konservatorių prasmirdęs uabas, kaip ir prasmirdę koncervai su pasibaiguisiu galiojimu terminu, bus išmestas į politinį istorijos šiukšlyną, nes priešingu atveju galimai būtum išmesta kaip nereikalingas susipurvinęs skuduras pirma laiko...

Viltė

Viltė portretas
Suįžūlėjo narcizėlis. Kuo toliau tuo labiau.

Gražuoli

Gražuoli portretas
Jei ne tavo išdavikų parsidavėlių išverstaskūrių šunauja, nebūtų rusofašistas taip subūjojęs, nereiktų šiandien priedangų. Tad galvok ką šneki. Kad būtum išstojęs iš komunistų, nieks nematė

Asa

Asa portretas
BILOTAITĖ GERIAU TEGUL PASIRŪPINA CIVILINE SAUGA ,KUR ŽMONĖM SLĖPTIS, NEDAUG JAI LIKO PASIKĖLUSIAI VADOVAUTI, .

Gėda

Gėda portretas
nausėdai

"gabumai" visapusiški

"gabumai" visapusiški portretas
Pilotaitė veržiasi kalbas prezidentui rašyti

Ką gi

Ką gi portretas
ne pirmą ir turbūt ne paskutinį kartą apsižioplino ministrė.....

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Teisingai, p.Nausėda, niekas negali jums nurodyti kada ir kur pasirodyti kvailiu.

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
Lietuvos senmergės nenuspėjami sutvėrimai .

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Sorošo vaikai pešasi dėl dėmesio.

nebalsuosiu už jį

nebalsuosiu už jį portretas
Koks įsižeidžiantis "berniukas" prezidentūroje

Galerijos

Daugiau straipsnių