I. Šimonytė: ką per debatus kalbėjo E. Vaitkus yra tai, ką kalba Kremlius

Grįžti į straipsnį

kremliaus agentas

kremliaus agentas portretas
Turgaus boba, mes patys girdėjome kas ką kalbėjo ir komentuoti nebūtina, geriau kandidatė tegul pristatinėja savo programą, ateities vizija valstybės atžvilgiu, panelė per kadensija yra pridirbusi daug nesamonių, norisi išgirsti ateities planus, nes valdžioje ir prie jos jau daugelį metų sėdite.

NUOMONĖ

NUOMONĖ portretas
Žmogus nebijantis tiesiai ir aiškiai pasakyti savo nuomonę yra vertas pasitikėiimo ir pagarbos.Šiūkšlinesnių padarų tokių kaip liberastkonserviniai ir ligoti vienalyčiai tikrai Lietuvoje nėra.Pagarba p.Vaitkui.Laukiame Jūsų sekmės ,kovoje su melu,korupcija ir tiesiog kriminalinėm aferistinėm vagystėm.Dieve laimink mūsų Tėvynę Lietuvą.n

xx

xx portretas
Šimonytė kaip Juknevičienė labai priklausoma nuo rusų ir Kremliaus, nes nesugeba kitų argumentų rasti tik ašįkinti,kad visi su jos konpartija nesutinkantys dirba rusams,Nes prieita iki absurdo visi Lietuvos drabai net po 34m lyginami su Kremliumi,o kodel nes su kitomis Vakarų šalimis,kur politikaituri irgi skirtingas nuomones.O jau apie Šimonytės reklamas ,stipri prezidentė stipri šalis, dabar ,su stuburu,, matyti,kad jai jas šurajevai kūrė,

>Cha cha cha>

>Cha cha cha> portretas
Neteisingas pasakojimas . Per Delfi " darbo pokalbyje su kandidatu į prezidentus Eduardu Vaitkumi. Ten visą istoriją apie darbą ir konfliktą su medikais Vaitkus papasakojo. Trumpa istorija: moteris ligoninėje mirė ,nes buvo leidžiami vaistai, kuriuos nebuvo galima leisti-- jau tada buvo nesutarimų ,dėl tų leidžiamų vaistų... Moteris aišku ,kad mirė. Visiems buvo tas pats , o medikui Vaitkui buvo ne tas pats ir sukėlė dideles bangas net neslėpdamas savo pavardės... na nebuvo anonimas , nors buvo kas sakė , rašykis anonimu... ŽINOMA ,KAD BUVO ATLEISTAS IŠ DARBO... ten žudosi medikai ,juk skaitom... . Vaitkus vienintelis ir VRK į teismą padavė... Susiraskit ir paskaitykit ką parašė ,, Cha cha cha ".....--- NE PRIE VISŲ MĖŠLAS LIMPA ,NET KLIJUOJANT...,o prie kitų nereikia net klijuoti--- matosi .

?

? portretas
Įdomus dalykas .kai siūlo po velėna pakišti ar ant šakos su virve pakabinti -tinkamas komentaras - neblokuoja, bet netinkamas ,kai perskaitai ant žmogaus užpiltą mėšlą ir prieštarauji - netinkamas komentaras- blokuoja. Gal ne komentatoriai čia tokius rašo ? O dar kampe užrašai ,,, hipertenzija sergančius medikai nuodija arba nereikės nė 3 min..".ir panašius .Tipo ,, Google Chrome" rašo .

tam --,,anonistas,,, ta proga dar ir svieziu vafliu

tam --,,anonistas,,, ta proga dar ir svieziu vafliu  portretas
sauja uz liUpos....

Ernst Kaltenbrunner

Ernst Kaltenbrunner portretas
Žmogus pasakė kad nereikia kitiems nurodinėt kaip jie turi gyvent. Kurioj vietoj čia pasislėpęs Kremlius?

Taikos Prezidentas

Taikos Prezidentas portretas
Adekvatus zmogus E.Vaitkus

Anonimas

Anonimas portretas
Sveikiname panelę su 50-uoju jubiliejumi, linkime sėkmės asmeniniame gyvenime.

Taip

Taip portretas
Sena bulvė ne patrova, sena merga ne zabova.

AITVARAI ???

AITVARAI ??? portretas
Per debatus dar kartą supratau VĖGĖLĖ vėl meluoja.. Jo tėvas tikrai statė Baltarusijoje prezidentūros rezidenciją. Statė Minske ir Kaliningrade namus... Tai ten verslas .... . Pas Janutienę VĖGĖLĖ neigė . ... Per debatus Vėgėlė švelniai užkabino prezidentą. Prezidentas iš kart prabilo apie Vėgėlės tėvo darbą , bet Vėgėlė sugebėjo prezidentą užčiaupti--- tą visi matėm, o kas nematė gali peržiūrėti....Juos abu gaubia paslaptys.... . Tarp kitko , VĖGĖLĖ milijonieriumi tapo net neturėdamas 30 metų ir nekalba ir slepia kaip ir iš kur tie turtai. Išsisuko nuo atsakymo pas JANUTIENĘ. Kyla įtarimas didelis, kai tokie dideli nupirkinėjimai svetimų valstybių veikėjų ,o čia valstybės vadovas... .

Tam > Hihihihi

Tam > Hihihihi  portretas
Tu 100% debiloidinis išpera, zombinis vakcinacijos auka!

Pagieža

Pagieža portretas
Ši kremlinė asoba primena Gorbačiovą, kurio tauzijimas būdavo nesuprantamas, tas pats ir su šia žmogysta. Peza, o apie ką peza negali suprasti. Balsuosime tik už žmonių prezidentą Eduardą Vaitkų! Mes norime taikos, o ne karo grėsmės!!!

Balsuosime taip, kad II ture susitiktų

Balsuosime taip, kad II ture susitiktų portretas
Nausėda ir Vėgėlė

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
Kas jos tėvas kodėl užslaptinta info gal ji klonuota.arba tėvas kgb.aba nesantuokinė.

ką per debatus kalbėjo Šimonytė apie SNORO banko uždarymą ?

 ką per debatus kalbėjo Šimonytė apie SNORO banko uždarymą ? portretas
O ką per debatus kalbėjo Šimonytė apie SNORO banko uždarymą ir dėl to klientų patirtus daugiamilijoninius nuostolius ?

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Kumelė turi stubura i kremliu remiasi.

Kiek procentų nužmogėjusių padarų dvikojų????

Kiek procentų nužmogėjusių padarų dvikojų????  portretas
Gimę po 1990 metų { prieš gimę priklauso sovietams } nejaugi esat tokie durnių durniai, kad be orentacijos esat ir nesugebat , pampliai , paklausti savų gimdytojų , senelių , kad paaiškintų kaip čia yra... Juk nesvarbu ,kad šiknas valė , augino iš sovietinių laikų aruodų ir nesvarbu kad daugelio pradiniai turtai visos sovietinės LIETUVOS TAUTOS turtai... Nagi sukraukit jų- senjorų -čemodanus ir išvežkit į Rusiją nužmogėję padarai dvikojai... .

VILIJA

VILIJA portretas
Konsevai lietuviu tautos ekes nuo ju REIKIA VAKCINUOTI,,,,

Vėgėlė geriausiai nuskaldo

Vėgėlė geriausiai nuskaldo portretas
Akivaizdu, kad Vėgėlė geriausiai nuskaldo E. Vaitkaus radikalų - iš vienos pusės, ir G. Nausėdos kompromisinių rinkėjų - iš kitos pusės, balsus. Abu jie - konservatorių priešai. Konservatorių rėmėjai komentaruose atvirai dėl to džiūgauja. Ką tai galėtų reikšti ??

:)))

:))) portretas
as irgi negaliu atsistebeti kodel sovietams mokescius mokeje "patriotai" nevalina i rusija savo islaikytinio pensijos prasyt o gadina lietuvos gynybos biudzeta??????

Negaliu atsistebėti

Negaliu atsistebėti portretas
koks kiekis budulių ir maskovijos šiūkšlių pasipylė komentaruose. Jeigu jums ruskyne geriau, KODĖL NEVAŽIUOJAT Į RUSIJĘ, nes pagal jus ten žmonės laimingai gynena, tik kad pirma jus buduliaI DEJA IŠSIŪS Į UKRAINĄ, KURIOS ŽEMĖJE IR SUPŪSITE BUDULIAI

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Šiman moteris,spaudžiam ŽALIĄ.

:)))

:))) portretas
lyg simoniu arklys putlerio noru nevykdo... parodykit partija labiau pakenkusia lietuvai nei konservastai?

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Šiman vyras,spadžiam ŽALIĄ.

to Kęstas

to Kęstas portretas
tai nepagydomo dvikojo su pjūvenomis smegeninėje pliurpalas atitinkantis putlerio okupanto norus, Šitie buduliai kartu su vaitkum jau stebimi teisėsaugos tarnybų.

>>>Cha cha cha \\\\\.../////

>>>Cha cha cha   \\\\\...///// portretas
>Su bepročiais nediskuotujama,užvelkami chatais ilgom rankovėm ir į palatą pas "prokurorą",kurioj "gydėsi" ir KGB senelio anūkas,kol TSRS desantnikai nepasišalino,po to stebūklingai "išgijo".

y

y portretas
ziurejau tuos debatus. visi kaip susitare apie ta pati ir apie nieka. o vaitkus, tai isvis kosmonautas. apie taika kazkokia kalba kuri nuo lietuvos isvis nepriklauso. bet kurio ukrainiecio paklausk, tai jie i tave kaip i durniu ziures, jei jiem apie taika pradesi pasakot. pagal vaitku, tai ir telefono gatvej zuliku uzpultam zmogui skolint nereikia, kad anas policija issikviestu, nes kam be reikalo ta konfliktine situacija toliau eskaluot.

Manau

Manau portretas
Vaitkus galėtų balotiruotis į Baltarusijos prezidentus.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Paistot apie Vaitkų nei šį, nei tą - patys nežinote ką. Geriausiai šį "Drąsos kelio" partijos šulą gali apibūdinti kartu su juo ilgą laiką dirbę kolegos gydytojai. .... Gydytojų psichiatrų konsiliumas kolegai Vaitkui nustatė: 1) sveikas ir pakaltinamas, atstovauti partijos "Drąsos kelias" bei Kremliaus šunaujos interesus - tinkamas; 2) dėl nesugyvenamo būdo bei menkų profesinių sugebėjimų toliau dirbti Kauno Klinikose - netinkamas.

dfgdfg

dfgdfg portretas
naratyvas konservatorius skleidziamas pastaruosius metus tam kad itikinti visuomene ir ja bandoma manipuliuoti baimemis tam kad zmones patys noretu didesniu mokesciu pasirasyk 4% ginybai propaganda patys darbuotojai turetu susimoketi ir nebutu pasipriesinimo

Kęstas

Kęstas portretas
Karo kurstytojus šiandieninėje Lietuvos valdžioje reikia teisti ir sodinti: geriausias kandidatas į Prezidento postą Vaitkus siūlo išeitį iš beviltiškos padėties Lietuvai Šimonyte, nebijok, tu ir kalėjime "Šveiko nuotykius" paskaitysi. Karo kurstytojus šiandieninėje Lietuvos valdžioje reikia teisti ir sodinti: geriausias kandidatas į Prezidento postą Vaitkus siūlo išeitį iš beviltiškos padėties Lietuvai. "Lietuva nėra teisėta ES narė, o iš NATO reikėtų išstoti, nes tam, kad šalis būtų saugi, ji turi būti neutrali. Tokios pozicijos laikosi ir tokių tikslų sieks, Prezidento rinkimuose dalyvaujantis, Eduardas Vaitkus. Jis tvirtino, jog karą Ukrainoje būtų galima pabaigti Lietuvoje, o su Rusija bei Baltarusija reikia išlaikyti lygiateisius santykius." (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

fdghf

fdghf portretas
visi buve seimo narei uzsimane prezidento rentos po 4 metu gaus 50% prezidento algos iki gyvenimo galo

Proxy

Proxy portretas
Iš baltarusių tautos iki šiol nepajutau priešiškumo. Net ir jų diktatorius nerodo agresyvių judesių, tad kodėl jie daromi priešais? Gal Šimonytė tikisi kad jie išsikraustys kur nors, ar perims litovciškas "vertybes"?

nu

nu portretas
galiou pasakyti, kad Simonyte neislaike premjeres egzamino, tai apie Prezidentura gal nebereiketu svaigti.

.?!

.?! portretas
Simonyte apart kremliaus daugiau apie nieką nenutuokia, girdėjau Vaitkaus kalba tai normali žmoniškai kalba nei kiek ne primenanti šios ponios paistalus apie bet ką tik ne apie Lietuvos reikalus, moteris visiškai nesidomint tautiečių gyvenimu,vaizdas toks, kad ji ruošia tapt kaimyninės šalies prezidentu.

Radio Liberty

Radio Liberty portretas
kremlius, ne Kremlius, koks skirtumas? Esmė ta, kad reikia baigt mokint kitus kaip jie turi gyvent. Gal pradėk Šimonyte domėtis apie visokius Gulbinų kvartalus, plynai kertamus miškus, pamazgas mariose, o jau tada kai tapsi visiems sektinu pavyzdžiu - galėsi kitiems patarinėt.

IŠ KUR istorijas ŽINAI ?

IŠ  KUR istorijas ŽINAI ? portretas
Kiek žinau iš istorijos --- ar tai reiškia , kad laisvoje , demokratinėje su teise laisvai kalbėti , išreikšti savo mintis ir būti nepersekiojamam TIKROVĖJE KABINAMI VIRVĖS PAGALBA AUKŠTAI ANT MEDŽIO ŠAKOS ,NES IŠDRĮSO VISO LABO KITA NATA PADŪDUOTI TARP SAVŲ SAVIEMS... .DAUG KYBOJO JAUNŲ ,SENŲ laisvoje LIETUVOJE.. Ar tai reiškia ,kad kabin... ir nebuvo savižudybė ? Iš kur žinai tas istorijas ?

O man nusispjauti ant jų abiejų!

O man nusispjauti ant jų abiejų! portretas
Tiek ant Vaitkaus, tiek ant Šimonytės - abu jie rusijos tarnai.

Gruinys

Gruinys portretas
Vaitkus vienintelis adekvatus bręstantiems pasaulio įvykiams. Teisingai vertina padėtį. Nausėda, Šimonytė, Žalimas zombių tipo lozungų generatoriai. Jie neturi ateities. Tuk Vaitkus!

negirdėjau ką anas kalbėjo

negirdėjau ką anas kalbėjo portretas
neįdomu, už jį nebalsuosiu.

Kur konservas,ten blogis

Kur konservas,ten blogis portretas
Kam dar tie debatai,jeigu negali pasakyti savo nuomonės.Pasakei ne taip,kaip nori konservai ir jau Kremliaus draugas.O Vaitkus ko gero labai teisingai kalbėjo.

Šimonytė

Šimonytė portretas
absoliučiai teisi.

kiek zinau iš istorijos

kiek zinau iš istorijos portretas
Stalinas iš pirmo karto i dvasine seminariją irgi neistojo,bet iš antro,pavyko.To tikisi ir vaikinas su panciu ant kaklo

....../

....../ portretas
Teismo pramušto EDUARDO VAITKAUS matomumo dėka ,išgirdau per debatus ,kad bent vienas ketina laikytis Konstitucijos ir įstatymų; nesikišti į kitų valstybių vidaus reikalus ir jiems neleisti -- nei vienas kitas kandidatas- visi 7- nekalba apie tai , bet labai nori būti mūsų valstybės vadovu . 32 metai ,kai nepriklausom TSRS... na Kremliui . Dabar Šimonytė sako , kad E. VAITKUS kalbėjo taip kaip Kremliaus vadovas . Betgi puiku tada su tuo Kremliumi , kur yra bėda-- kiekviena šalis gyvena pagal įstatymus savo gyvenimus... Ačiū Šimonytei už informaciją apie KREMLIŲ... Ana pusė taip klaikiai įslaptinta , o įdomu ir smalsu ,kai slepiama....

Darnu Group

Darnu Group portretas
Šimonytė ne tik "Su stuburų" ,bet galimai ir su "Stumbru"

paistantiems apie konstituciją

paistantiems apie konstituciją portretas
Kol žmonės neįsisąmonins kad “konstitucija” Lietuvoje de facto yra niekinis pliurpalų rinkinys, kad ta fantastinė deklaratyvių tezių knygelė yra tik kriminalinės chuntos priedanga, kol žmonės banditų gaują vadins valdžia, kol režimą vadins santvarka, kol egzistuos bukai naivus tikėjimas ” rinkimų” cirkais- t.y., kol daiktai nebus pradėti vadinti tikrais vardais, tol viskas tik dar labiau blogės. Norint nugalėti blogį, pirmiausia jį reikia įvardinti tikruoju vardu. Blogis Lietuvoje klesti vien dėl žmonių kvailumo, o iš kvailumo seka nuolankumas.

trumpai drūtai

trumpai drūtai portretas
Šitie,atsiprašant,“rinkimai“ yra visiškai tuščias nieko nelemiantis debiliškas farsas, nė kiek ne blogesnis nei tarybiniais laikais-bet kokiu atveju visada „laimi“ tik tolerastų ir vagių blokas, jokiai realiai opozicijai juose dalyvauti tiesiog NELEIDŽIAMA. Mūsų valdžiagyvių niekas nerenka-juos visus iki vieno iš anksto PASKIRIA jų ponai už Atlanto nuo pat 1990 metų. Rinktis paprasčiausiai nėra iš ko. Visos "partijos" tėra elementarios konkuruojančios banditų gaujos,tesiskiriančios tik pavadinimais,jų tikslai visiškai vienodi-negrų ir afganų kolonizuota ir bilo bandito mirties vakcinomis išnuodyta bei sučipuota Lietuva be lietuvių.

lzskelbimai.com/s/212021

lzskelbimai.com/s/212021 portretas
Dar konservų psichopatų chuntos nelikviduota alternatyvi informacija

NAUSĖDA-- butaforinis prezidentas, jam Lietuva nerūpi,

NAUSĖDA-- butaforinis prezidentas, jam Lietuva nerūpi, portretas
jis daro viską , kad KARAS Ukrainoje, kuo labiau įsiliepsnotų, kad žūtų kuo daugiau žmonių.--Tokio prezidento kaip NAUSĖDA Lietuvai nereikia, jis yra JANKIŲ v a s a l a s, siekia Lietuvą į v e l t i į KARĄ su rusija, tai būtų Lietuvos ir JOS ŽMONIŲ s u n a i k i n i m a s

Nesiruosiau

Nesiruosiau portretas
balsuoti ne uz viena! Bet,kai matau,kaip vagiu ponauja bijo vienintelio - uz ji ir balsuosiu!

Nuostabu

Nuostabu portretas
Šurajevo ir K.Bartaševiąiaus bendramintė PIŠ demaskavo labai pavojingą kremliaus agentą. Ir kaip mes nepastebėjome.

TIK DABAR SUPRATAU...

TIK DABAR SUPRATAU... portretas
Tik dabar supratau - kodėl taip blankiai praėjo tie vadinami debatai. Nagi - trūko Šurajevo. Būtų kam nors pasiūlęs pačiulpti kai ką nors - tuoj visi pralinksmėtų...

tik įsivaizduokit

tik įsivaizduokit portretas
kuo virto mūsų valstybė - M. Laurinavičius Liet. ryte įvardino, kad keturi kandidatai, suprask tie, kurie už Lietuvą, už taiką, pragmatinę politiką ir kt. , yra priešo kandidatai (!!!). O tie, kurie kranksi vien apie Ukrainą, ginklus, daugiau Amerikos Lietyuvoje suprask yra tikrieji patriotai??? Dar taip šlykščiai pavadintų oponentų neteko matyti. Konservatoriai yra desperacijoje, jų skalikai drabsto purvais normalius kandidatus ir mano kad kas patikės?

ll

ll portretas
Klausimas Šimonytei taip pat Nausėdai ir Žalimui kokios valstybės prezidentą mes rinksime Ukrainos ar Lietuvos?Nes nei vienas neklaba apie tai kokius darbus nuveiks Lietuvos valstybei ir jos žmonėms su užsienio politika ciniškai dangstydamiesi už karo Ukrainoje,O Šimonytė kaip V.lansbergio su anūku palaiminta galėtų kaip dirbanti Ukrainoje pasakyti kaip dabar Taivanas padeda Ukrainai, po to kaii jos URM ministras su Povilioniu,Maldeikiu ir kitais pirmi ir vieninteliai visame pasaulyje atidarė Taivano atstovybę?Kam iš to nauda buvo yra ir bus.,nes Taivano atstovė tik žolelių arbatos išgerti kvietė atvykti

Aldona

Aldona portretas
visi nori taikos, net tas Vėgėlė. Tik vienas Vaitkus nori Putino „taikos“

Aldona

Aldona portretas
visi nori karo-net tas Vėgėlė-tik vienas Vaitkus taikos

Tam „kame logika“

Tam „kame logika“ portretas
Logika tame, kad tu su savo Vaikumi esi putino mėšlas

Kame logika?

Kame logika? portretas
Jei simonyte kritikuoji esi rusijos agentas, antivalstybininkas, Jei nori, kad karas ukrainoje baigtusi derybomis (kas anksciau ar veliau vistiek ivyks) esi propogandistas vatinis meslas, o jeigu skatini kara simtus tukst mirciu esi mldc,

Tik kvailiai nesupranta, kad

Tik kvailiai nesupranta, kad portretas
Taiika ir Vaitkaus-Putino „taika“ - tai ne tas pats, tai visiškai priešingi dalykai!

šiek tiek ilgiau

šiek tiek ilgiau portretas
Visa konservatoriu partija ir Vaitkus yra Kremliaus projektas kuruojamas Rusijos FSB

trumpai

trumpai portretas
Visa konservatoriu partija yra Kremliaus projektas kuruojamas Rusijos FSB

Hihihihi!

Hihihihi! portretas
Vaitkus - putino šūdas, o Šimonytė kremliaus mėšlas :))))

Simonytes logika

Simonytes logika portretas
Lengva provokuot ir eskaluot Kai esi tas kuris karo Atveju is lenkijos siustum nurodymus, visi kas Uz kara atbukit fronte metus -prisijungsiu, ar kas isivaizduojat simonytes maldeikiukus Ochmanus surajavus lanzbergius priekinese linijose???kazkaip sunkiai ane?

Kauno Diena, tai

Kauno Diena, tai portretas
ta pati Kauno tiesa ir pagrinde komentuotojai tai atstovai tikrai penktos kolonos t.y. Vaitkaus ir Vėgėlės gerbėjai , arba visiški glušiai taikos su putleriu siekėjai. Kaip įsivaizduoja jie tą taikos susitarimą tai atiduokite visas savo žemes ir bus taip vadinama taika. Gi putlerio garsioji frazė, kad ruzzijos sienos nesibaigia niekur. Taip kad šitie arba visiški kvailiai,arba savo gerbėjus kvailiais laiko,bet,atrodo,kad tai pirmas variantas

BLAIVININKAS

BLAIVININKAS portretas
Galėtų Popiežius per mišias vyną (velnią) ne gerti, bet lieti lauk, kad vyrautų Taika ir ramybė.

Hihihihi! Prisiminiau ir sugretinau, tai paėmė juokas

Hihihihi! Prisiminiau ir sugretinau, tai paėmė juokas portretas
Vaikus - putino šūdas, Šimonytė kremliaus mėšlas :))))

Visų tautų

Visų tautų portretas
tėvas ir globotojas Stalinas, užgrobęs Rytų Europą ir kitas šalis, buvo didžiausias kovotojas už taiką, taikos vėliavnešys. Taika, kurią jo propaganda skelbė, jam buvo priemonė, kad jokia jo užgrobta šalis negalėtų išsivaduoti. Putinas, seka jo pavyzdžiu, užpuolęs nepriklausomą Ukrainą ir okupavęs jos dalį, dabar bando kartoti tą patį-būdamas grobiku, vaizduoti taikos angelą. Nenuostabu, kad penktoji kolona, esanti Lietuvoje, pučia jo dūdą. K.D. komentaruose tai ypač ryšku. Penktakoloniai tikisi, kad savo keiksmažodžiais ir tokia logika, ką nors įtikins.

Jonas

Jonas portretas
Atstatyk šikną Putinui ir reikalauk taikos Vaitkau , o tau pritars naudingi idiotai ir Kremliaus botai

VALSTYBININKŲ k l a n o atstovė, panaši į HIBRIDĄ, o

VALSTYBININKŲ k l a n o atstovė, panaši į HIBRIDĄ, o portretas
hibridas --tai GAMTOS evoliucijos poveikio rezultatas/ vadinamas n u k r y p i m u /, tokie yra atitrūkę nuo normalios ŽMONIŲ laikysenos , jų gyvenimo, jie yra dažniausiai agresyvūs -n e g e b a įvertinti dabartinę gyvenimo realybę,dažniausiai skraidydami DAUSOSE neatsako už savo veiksmus ir galvoja , kad yra pasaulio bamba, o--- t i k r o v ė j e yra NAŠTA visuomenei-- TOKIE visada išryškėja gyvenimo kasdieniniuose veiksmuose-- k a m p u o t a - grubia laikysena

Pagal simonytę

Pagal simonytę portretas
Jei esi už taiką ,saugimą ir derybas su Rusija turinčia 6000 branduolinių galvučių galinčių sunaikinti pusę pasaulio ,tai esi kremlaius agentas ir skleidi jo naratyvą.o jei vedi tautą į karą ir susinaikinimą ,tai patriotas ? Ką jie rūko valdzioje?duokite ir tautai ,tai visi linksesime į taktą.....absurdas

Paaiškinkit, nesuprantu

Paaiškinkit, nesuprantu portretas
Tai jei nori taikos - tai esi rusų pakalikas? To dar nebuvo!

Čia ji teisi, bet

Čia ji teisi, bet portretas
jai vadovaujant Lietuva prifarširuota rusijos ir baltarusijos piliečių ir armonaitei ji nesipriešina

Botokso

Botokso  portretas
į snukį prisivarius nemažiau kaip Putinas :D:D

Cha

Cha portretas
Ką daugiau gali pasakyti Tvarto gyvulių šėrėja ir Šveiko mylėtoja? Ogi pateikti savo gaujos padarytus nuostolius ir nusikaltimus Valstybei kaip privalumus ir nuopelnus. Ir žinoma, prilipinti žodį Kremlius..Oi ateis Tauta keršyt prie balsadėžių, oi ateis..;D) Neabejotinai. Šį kartą nepraslysit paklastoję užsienio lietuvių balsus ir balsavimus paštu

Antanas

Antanas portretas
Konservai kremlių mato visur ir daugiau nieko nemato.................

Mantas

Mantas portretas
Geriau žurnalistai imtu interviu pas Kalvarijų turgaus prekeives. Ir intelektas, mentalitetas ir požiūris žymiai aukštesniame lygyje.......

sita padla konservuota is Ozio tvarto

sita padla konservuota is Ozio tvarto portretas
turi sedet kalejime uz aferas .. o ne bandyt kandidatuot y prezidentus su VRK suklastotais rinkeju balsais

kgbe OŽIO pastumdėlė ŠIMONYTĖ-- būdama k r e m l i n ė

kgbe OŽIO pastumdėlė ŠIMONYTĖ-- būdama k r e m l i n ė portretas
akivaizdžiai b a n d o pasislėpti už Lietuvos p a t r i o t ų --juos šmeiždama ir niekindama-- tai n a g l a ir nesąžininga KGBA-tų-- VALSTYBININKŲ klano atstovė , kuri 2009 metais , būdama fin. ministre, kartu su AMERIKIEČIŲ privačiais bankininkais p a v o g ė iš Lietuvos MILŽINIŠKĄ sumą -1,9 milijardo ir iki šių dienų NEĮVERTINTAS šis ŠIMONYTĖS fin. nusikaltimas , nes 34 metai Lietuvą valdo n e s ą ž i n i n g i KGB-tai, kurių naudai įvairios ŠIMONYTĖS nusikalstamai tarnauja. -- Tad neatsitiktinai VALSTYBIBININKŲ klanas, siekia ir toliau p r a t ę s t i , Lietuvos ŽMONIŲ gyvenimo a l i n i m ą su vagilkomis .--ŽMONĖS! - kurkime savo gyvenimą , be konservatKGB-tų VADYBININKŲ klano atstovų valdžioje

Už Eduardą Vaitku

Už  Eduardą  Vaitku  portretas
`

Šūkis

Šūkis portretas
buvo paskebta, kad ji "Su stuburu", daktarai išsigando , sako ten- vienos išvaržos

N

N portretas
Na,ko jūs rekiate?cia Dzonas Eltonas juk,kaip supanašėjo.

VALIoooo \\\\\.../////

VALIoooo  \\\\\...///// portretas
Kadidatai į LR Prezidents vien VYRAI,gana BOBINČIAUS,matot kur nuvedė?

to Rinkėjas ir to Pasirodo

to Rinkėjas ir to Pasirodo portretas
Manau kad čia vieno mintys Neparašei kokius kolaborantus turi omenyje jankius ar rusus Ir dar idomu koki kokio daktaro laipsni pas landzberga gavai už tokiu nesamoniu pliurpima Vargšelis nuprotėjes

Tiek Šimonytė, tiek Vaitkus

Tiek Šimonytė, tiek Vaitkus portretas
Tas pats šūdas, tik kitoje saujoje

BLAIVININKAS

BLAIVININKAS portretas
Esu alkoholikas, pragertomis kepenimis, nebegaliu gert, nes nudvėsiu ir todėl iš nevilties keršiju tiems kas dar gali.

>>>kaunietė \\\\\..../////

>>>kaunietė  \\\\\....///// portretas
>Tamsta klysti,ji dviguba,kaip ir jos stūmuoklis,stukąčius vytulis.___Tik kur dabar muzikantas vytulis,"pasiilgom" jo pamokslų?

BLAIVININKAS

BLAIVININKAS portretas
Lietuviai, raginu stoti prie Blaivybės, kad pradėtumėm naują doros pakėlimo epochą sau ir savo tautai. (Vyskupas M. Valančius)

Nusiraminkit

Nusiraminkit portretas
dori piliečiai „išspardys“ užpakalius ir Šimonytei ir Vaitkui, taškas

Kaip tikri kremliniai išgamos, Vaitkaus fanai meluoja

Kaip tikri kremliniai išgamos, Vaitkaus fanai meluoja portretas
apie kitus kandidatus, bet kokias nesąmones, kad tik jų kremlinis daktariūkštis „geresnis“ atrodytų.

gerovietis

gerovietis portretas
Na , kad ingrida turi stuburą - jau visi sužinojome ... bet , šiaip tai , beveik visose pasaulio tautose , pas merginą ne stuburas būdavo vertinamas kaip didžiausia vertybė... ne stuburas... kodėl stende neparašyta ? :)

Egis

Egis portretas
Vaitkus yra atgyvena ,rusų draugelis,jam nereikia europos nei Nato ,nori palysti po rusu stogu ,o dar gydytojas ,psihuškėj jam vieta .

kauniete

kauniete portretas
jokiam kremliui jin nedyrba jos valdžia jankiai

Nusiraminkit

Nusiraminkit portretas
dori piliečiai balsuos už Šimonytę taškas

BLAIVININKAS

BLAIVININKAS portretas
Vytautas Didysis po Žalgirio mūšio įsakė kelis vežimus statinių vyno, atimto iš kryžiuočių, išlieti lauk, todėl viskas bus gerai.

to Tik visiškas visiškas

to Tik visiškas visiškas portretas
esate 10000 proc. teisus

BLAIVININKAS

BLAIVININKAS portretas
Nėra kito būdo išsigelbėti, kai visiškas alkoholio atsisakymas. ( Vyskupas M. Valančius)

Lietuvis

Lietuvis portretas
Taip per rinkimus PAMATYSIM KIEK KOLOBORANTU LIETUVOJE. Vaitku su jo SAIKA arba I psichuske arba pas LILIPUTINA kruvinaji terorista!!!!!! O vegele gudrus PARAZITAS dirba su karabasu BET GINASI NU SIS FOKUSAS GERAI ZINOMAS TEISININKU SUTVEJ? As asmeniskai bakduosiu Uz Mazuroni!!! BET TAI MANO BALSAS NES NAUSEDA APSISIKO SAVO MELAGYSTEM APIE KOMUNISTINI BILIETA ,ZALIMAS GUDRUS BET ZMONELE IDARBINTA KUR NETURETU BUTI,mat galvoja a kita pavarde DURNIAI nesupras . Ir dar YRA zmogus arogantiskas .uz konservatorius TIKRAI NE PER DAUG JAU PRISISIKO ZEMAUTAITIS IRGI VEJUS SNEKA!! Taigi

to Pensininkė

to Pensininkė portretas
pasiligojusi ir suvaikėjusi pencinykė,

Tik visiškas visiškas

Tik visiškas visiškas  portretas
kvalys gali balsuoti už Vėgėlę. Dabar aišku,ką pinigai daro . Pasiklausius jo kyla klausimas kap jis iš viso galėjo baigti aukštąjį mokslą, o tuo labiau tapti advokatų kolegijos pirmininku.Žmogelis sakinio normaliai suregzti nesugeba. Asocijuojasi su putleriu, kuris irgi ,skaitosi, baigė prestižinį Leningrado universitetą. O jau apie durnelį Vaitkų tai iš vis trūksta žodžių.

BLAIVININKAS

BLAIVININKAS portretas
Lietuvos vardas kilęs iš veiksmažodžio lieti, Vokietijos - iš vogti, Lenkijos - iš lenkti, o Rusijos - iš daiktavardžio Prūsija be pirmos raidės, todėl viskas bus gerai.

Pensininkė

Pensininkė portretas
Konservatorių pagrindinis bruožas kabinti kremlinių etiketes oponentams,bet sakoma ,kad savo š. kitus tepa.Pagal jų elgesį ,jie patys viską daro,kad tik Lietuvai būtų blogiau,prisitempė rusakalbių,kurių nebesuvaldo.O jau jų įniršis ir arogancija neturi jokių ribų.Negi patys nesupranta,kad jų rinkiminė agonija,kelia pasišlykštėjimą.Puolimas ant Prezidento ,parodo mūsų visų paniekinimą.Žmonių palaikymas rodo,ko nori žmonės ir gal dauguma yra teisi,o valdantieji apspjaudo nesidrovėdami.

onute

onute portretas
Žinot kaip paklausai Šimon ir Nauseda tai pastebi kad abiem reikia uždėti tramdomus baltinius ir patalpinti i ligonine ar jie tikrai nemasto ar jankiai gerai apmokėjo Turbut doleriai valdo nes nei tam banko sukčiui nei tai senmergiai negrese gaut karste vaiku lavonus jeigu taip nutiktu tai lietuviai tuos du Šimon ir Nuosėda padlas iš po žemiu suras ir pakars Lengva jiems buvo manipuliuot ukrainiečiais žadant europini roju nu o mes jau pabuvom pamatėm scwabini roju

>>>Pasirodo, \\\\\.../////

>>>Pasirodo,  \\\\\...///// portretas
>kad Lietuvoje dar nemaža kvailių,o'Žio mašnos supėjų.

BLAIVININKAS

BLAIVININKAS portretas
Galėtų Popiežius per mišias vyną (velnią) ne gerti, bet lieti lauk, kad būtų atkurta Taika.

BLAIVININKAS

BLAIVININKAS portretas
Kas kalba ne apie Blaivybę, tas kalba niekus.

Kaip A Kubilius sakė

Kaip A Kubilius sakė portretas
Vegelė Yra mūsų kandidatas. Tai yra TS-LKD partijos su lanzbergiu priešaky kandidatas, kuriam rūpi varguoliai ir šunauja, nes taip lanzbergis įvardino tautą

Smalsi bobutė

Smalsi bobutė portretas
a.a. Mama visada sakydavo: "Galiu valgyti duoną su vandeniu, kad tik nebūtų karo ". Mano šeima už TAIKĄ.

Rinkejas

Rinkejas portretas
Per rinkimus bus matyt kiek Lietuvoje gyvena koloboruoti pasiruosiusiu snukiu.

Pasirodo,

Pasirodo, portretas
parsidavėlis tas Vaitkus, o ne protingas žmogus...

Tremtinys ,tarpukario kariskio palikuonis

Tremtinys ,tarpukario kariskio palikuonis portretas
Didelis shudu shudas koloborantas tas profesorius is kliniku. Tokiu siuksliu net ir jav kongrese yra. Jau bande lietuviai nesipriesinti rusams, taikiai sugyventi- o rusas simtus tukstanciu nuzude ,isveze i sibira sukiso i kalejimus. Rusas supranta tik kumscio politika,turime ruostis ,ginkluotis tik tuomet turesime taiku gyvenima su NATO , ir Ukrainos pagalba! Kitu atveju lietuviai bus priversti kariauti kacapu puseje, bus siunciami i karstus taskus prie kinu sienos, i afrika. Jei neremi savo kariuomenes sersi okupanta!

susikiškite sau tą Vaitkų ir tą Šimonytę kartu abu

susikiškite sau tą Vaitkų ir tą Šimonytę kartu abu portretas
Sau į tą vietą kur visi kai eina, bet nesueinia.

yra

yra portretas
yuotube vakar idetas I. Vegeles irasas,paklausykit,jis geriausias,nes jam rupi zmones

Pasirodo,

Pasirodo, portretas
protingas žmogus tas Vaitkus, o ne parsidavėlis...

kam

kam portretas
cia kisat pis.nuotrauka,vistiek rinksim Vegele

Olivija

Olivija portretas
Bet kaip norėjo Šimon pasirodyti protingesne už ger Vaitku tai kokie žodžiai NARATYVAS KOLERUOJA ir male male Š----da vargšelė ka galėjo dviem žodžiais pasakyti EIKIT LIETUVOS JAUNIMAS ŠAUDYTI RUSUS nu tikra jankiu patrijotė idomu kiek senas bidonas ir jiems perveda i opšora

jonas

jonas portretas
arkliadante, jau liko nedaug konservu tarakonam, kraukis lagamina. o debatuose dalyvavo 7 ufonautai ir vienas blaivaus mastymo zmogus, Vaitkus. sunku vienam tarp parsidaveliu psihu, kuriem reik DAR daugiau amerikos. SEKMES Vaitkui, zmones su jumis!

Mus Veda karo kelių į susinaikinimą

Mus Veda karo kelių į susinaikinimą portretas
Didelė dalis visuomenės taip,, nuzombinti"ziniasklaidos ir politikų, kad jie jau gyvendami sukurtoje karo paradigmoj, net negali įsivaizduoti, kad karas negali būti ateitis, nes ateities jam atėjus nebus, o kalbėti apie taiką, derybas reikia ir tai turi daryti užsienio reikalų ministerija su lanzbergių priešaky, nes jie už tai algas gauna, tačiau lanzbergis su save įsivardijusia šaika kursto karą, o taiką paskelbė kremliaus nararyvu....

Tiek Šimonytė, tiek Vaitkus

Tiek Šimonytė, tiek Vaitkus portretas
Abu jie Kremliaus agentai, manau. Tik vienas kalba vos ne atviru terorusijos tekstu, o kita veikia taip kaip naudinga pedofilui nykštukui.

Vilnietis

Vilnietis portretas
Ka tauta pamatė per debatus tai kad ger prof E Vaitkus medicinos mokslu daktaras ir 7 jo pacientai

"Pagarbai"

"Pagarbai" portretas
"Pagarba", gerbkit , kiek tik svaikatos turite , savo žmogą Šimonytę. Tik, gal kaip patriotai konservatoriai, Tamsta, pagaliau išmokyte taisyklingai parašyti kasdien vartojamą lietivišką žodį AČIŪ!

chi chi

chi chi portretas
Reikėtų dar kartą pasižiūrėti, ką pliurpi ir meluoji pati

Pagal šimonytę

Pagal šimonytę portretas
Kalbeti apie taiką ,saugumą ir derybas yra kremliaus naratyvas?norit nugalėti šalį turinčią 6000 branduolinių galvucių ,galinčių sunaikinti pusę pasaulio? Kur logika ir adekvatumas pas karo kurstytojus ir šauklius?

Lietuvis

Lietuvis portretas
Na va KAIP graziai PASIRODE KAS YRA KAS!! As tikrai ne uz konservatorius BET KAD VAITKUS DIRBA SU PENKTA KOLONA 100% FAKTAS IR VISI birkakakliai ji palaikantys YRA NE KAS KITA O RUSKIAI GYVENANTYS LIETUVOJE BET NEPRITAPE !!!KLAUSIMAS KO SEDIT LIETUVOJ JEI JUMS TAIP NEGERAI.??? Ir vaitku su jo visa kampanija VON IS LIETUVOS . Apie koki EJIMA I KARA JUS LOJAT IDIJOTAI ?? TAI MONGOLOIDAS GENETINE SIUKSLE UZPUOLE UKRAINA TAI SITIE TERORISTAI ZUDE IR ZUDO TAUTAS !!! Taigi durniaus vaitkaus sliuzai patylekit . As net neabejoju kad vaitkui YRA sumoketa KREMLINU . O vegele yra ipamatine gyvate

Reziume

Reziume portretas
gerai, kad Lietuvos visuomenes dauguma nera homo erectus, kurie cia pliurpia uz Vaitku. Tenka susitaikyti psichologiskai, kad neismaniu primityvu ( Lydlo gerbeju ) visada bus, tad visada atsiras ir durniu su iniciatyva, kurie juos agituos uz laisve ir draugyste su burliokais. . . Na, o tada kremliniai tokius palaikys komentaruose. Oi reikia inventorizacijos nuo šiukšliu, oi reikia.
Anonimas portretas
Vaitkus dar tik kalba kremliaus kalba, o Šimonytė jau realiai dirba kremliui, nes iš kur tiek daug lietuvoje prileista rusų.

Tai reikėjo iškart

Tai reikėjo iškart portretas
TV forumo debatų laidoje tiesiai šviesiai Vaitkui ir pasakyti, kad esi kremliaus agentas, kodėl dabar kai praėjo kelios dienos PIŠ pradrįso išsakyti savo nuomonę. Bjaurus įprotis senos mergos.

Reikia rinkti adekvatų prezidentą

Reikia rinkti adekvatų prezidentą portretas
Daugelis kandidatų kalbančių vien apie ukrainą ir jos peegalę man pasirodė neadekvačiais kandidatais,nes rusija turinčios 6000 branduilinių galvučių neįmanoma nugalėti,nes tiek ginklų užtektų sunaikinti visą vakarų pasaulį

na tai

na tai portretas
Kada žygiuosi į karą, apsirėdžiusi Šveiko uniforma?

Pasirodo,

Pasirodo, portretas
kremlius kalba tiesa!

Tikrai

 Tikrai portretas
Ką gero ši bobelė gali pasakyti...

Pagarba

Pagarba portretas
Gerb. Šimonytei, sako ką galvoja ,daro ką reikia. Matosi vatiniam nepatinka ,tai irgi geras pliusas. Sekmės, sveikatos darbuose ir asmeniniam gyvenime . Ačių visiems kurie už Lietuvą .

>>>..... \\\\\.../////

>>>.....  \\\\\...///// portretas
>Visi durniai "rašo" taškiukais,na dar retsykiais ir kryžiukais.___Užuojauta psix'ligoniui.___Net kvailys save ir palaikino.

Anonimas

Anonimas portretas
Už Vaitkų

skiep

skiep portretas
Vaitkus idiotas,bet pavojingesnis Vegele,kuri stumia Karabasas.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Vienintelis Vaitkus nebijojo pasakyti žodžių ,,Aš už taiką'',''Aš už Lietuvą''. Vėgėlė lyg ir už taiką , lyg ir už karą, lyg ir už Lietuvą, lyg ir už Ameriką . O likusieji Gerovės valstybės kūrėjai pasiruošę padaryti lietuvius bekelniais.Klausant jų pasirodė, kad renkam Ukrainos prezidentą

….

…. portretas
Simonyte si sukilo teisi.Jei toks IDIJOTAS KAIP VAITKUS TAPTU PREZIDENTU TAI LIETUVA KITA DIENA BUTU SU LENCIUGU ANT KAKLO PAS KACAPA. Taip YRA TOKIU KURIE LAUKIA RUSISKOS VERGIJOS !! Bet gi niekas JU NELAIKO LIETUVOJE VAZIUOKIT RUSIJOJ JUMS VIETA!!! O PUSDURNIUi VAITKUI LAIKAS GYDYTIS

as pasibaisejusi

as  pasibaisejusi portretas
nuo kada K.D leidzia tokias slykstynes rasyti, cia nacionaliniam saugumui, daug kandidatu, tik semk. Sekkmes visiems kandidatams,visi turi savo gerbejus, uzteks visiems, tik eikit balsuot, o ne komentaruose slykstynes rasinet, einat varzybu, kas slyksciau parasys

Teisi

Teisi portretas
Šį kartą ji teisi! kremliaus ruz fašizmas bus nugalėtas!

Pk

Pk portretas
Visi nekenčiantys rusijos,nebijantys surūdyjusių tankų vertinantys karo būgnus, norintys nugalėti raketų neturinčią šalį ,nesitaiktantys nemėgstantys taikos ar kokių tai paliaubų, yra LAUKIAMI UKRAINOJE.Netrypčiokit .Jūsų Arkliagalvė irgi už karą

???

??? portretas
O ši Šimonytės vyriausybė, prisileidusi į Lietuvą dešimtis tūkstančių ruskių ir baltaruskių, ir padariusi Vilnių tikru kacapynu, ne kremliui dirba???

Atsakymas Pelėdai

Atsakymas Pelėdai portretas
Matosi,kaip tavo Kremlius nori “taikos”!!!

zmogus

zmogus portretas
Jai nezinai ka sakit tai rusai kalti

Zf

Zf portretas
Nenusukalbek,Ingrida

nu

nu portretas
Simonyte yra geriausia visu laiku premjere-zmoniu kirsintoja ir supriesintoja.

STRĖLĖ

STRĖLĖ portretas
Vaitkus - Taikos Prezidentas.

Pelėda

Pelėda portretas
Jeigu kremliaus nuomonė sutampa su gerbiamo Eduardo Vaitkaus nuomone, reiškia karo nebus. Juk Eduardas Vaitkus debatuose kalbėjo, kad su kaimynais reikia draugauti ir nesikišti į kitos valstybės reikalus. Eduardas Vaitkus pasisako už taiką. Anot Šimonytės, kremlius taip pat nori taikos. Lietuvos žmonės, išskyrus valdančiuosius, taip pat renkasi taiką. Tad aš pasisakau už taiką ir už gerbiamą Eduardą Vaitkų.

" agitacija "

" agitacija " portretas
iš pačio ryto .......... nekvepia laisvais rinkimais

>>>Palyginus su....\\\\\.../////

>>>Palyginus su....\\\\\...///// portretas
>visi Lietuvos duobkasiai,na dėl Žemaitaičio palima pasiginčyti.___Vienintelis tinkamas į LR Prezidentus Eduardas VAITKUS.

Palyginus su visais kandidatais

Palyginus su visais kandidatais portretas
Geriausias lieka Nausėda o blogiausi Zemaitaitis ir Šimonyte

Puslapiai

Galerijos

Daugiau straipsnių