Po tyrimo: politikai nekalba apie STT ir VSD vadovų atsakomybę

Grįžti į straipsnį

Tirkite!

Tirkite! portretas
Havanos sindroma kas tiria? Jie tilk pakolkas juokiasi... Tai tokia tiesa, kad sindromo pozymiai yra tik maaazyte faktu kruvele.

Gentvilai, tiesa yra 180 laipsnių kitokia

Gentvilai, tiesa yra 180 laipsnių kitokia portretas
Sąžiningai pasakysiu – Seimo kišimąsis į specialiųjų tarnybų darbą tiesiog pradeda badyti akis. Aš nenoriu, kad Lietuvos valstybėje bet kas, kas tik netingi, kištųsi į specialiųjų tarnybų darbą. Matau, kad Seimas niekina valdžių atskyrimo principą ir pastoviai peržengia savo įgaliojimus, kuria visokias laikinąsias tyrimo „komisijas“, kurių teisėtumas daugiau negu abejotinas, – aš sakau, tau ponas E. Gentvilai.

O kada

O kada portretas
Lietuvoje vadovai uz ka nors atsake?

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuvos vagys visi suristi viena virvute. Nagalima ne vieno traukti nes subyres visas kysininku, aferistu , teiseju, prokuroru, vsd, stt, ministru ir prezidenturos kriminalines gaujos. Kap.ita.liz.mui BUTU SAKES. Liaudis nori juos p.a.k.a.r.t.i bet truksta drasos, ryzto ir protingu organizaciniu vadovu. Taip pat ir pinigu. Lietuvos su.p.i.s.t.a.s ,,elite,, galit buti ramus iki kol rusija sutvarkys fasistine hohliandija. Yra geras patarimas - nekiskit pinigu i hoholiska reikala. Jis jau prasiktas. Pinigus isveskit is lietuvos banku ir turekit plana kaip kuo greiciau isvaziuoti ir lietuvos. Tai vienintelis realus sansas jums islikti.

Budelis

Budelis portretas
Turės atsakyti už viską...

tam -,,kremliaus dvokianciu autu uostytojuj,,,

tam -,,kremliaus dvokianciu autu uostytojuj,,, portretas
o tai kaip dabar nustatysi kuris kaltas ?? manau reikes kortom sulost ,,durniu,, -kuris pralos tas ir bus kaltas--durnius

kaunietis

kaunietis portretas
I tokius postus skiriami berzeliai svyruoneliai,o ne azuolai.Politikieriams ir ju partijoms reikalingi tik zadanijas vykdantys,o ne Lietuvai tarnaujantys.

jie nekalti [ tiksliau nepakaltinami]

jie nekalti [ tiksliau nepakaltinami] portretas
kaltos aplinkybes ir Nauseda su ......,,rusais,,,

Jie

Jie  portretas
Abu ne savo vietose, be jokios kompetencijos

!!!!

!!!! portretas
Kaip jie visi atsibodo!!!!!

kremliaus dvokiantys autai

kremliaus dvokiantys autai portretas
Aišku viena, kad kažkam turi būti skelbiama apkalta ir areštas.

Galerijos

Daugiau straipsnių