S. Cichanouskaja sukritikavo iniciatyvą apriboti baltarusių keliones į gimtinę

Grįžti į straipsnį

Atsibodo sita

Atsibodo sita portretas
Go home

tai

tai portretas
Kucharka boršč peresalila.

Kaip manote

Kaip manote portretas
kodėl Tarakonas vietoje to kad ja pasodint i belange kaip opozijos vade pats gražiai atvežė iki sienos su Lietuva ir perdavė mūsų Broileriui?Ogi kad ji būtu čia ir lauktu:D) O mūsų asilai ne tik nieko neįžvelgia bet dar ir jai baltarusių centrą įsteigė +38 000 išlaikymui kas mėnesį+jos vaikam apmokamas užsienyje mokslas ir t.t. Tokių durnių kokie dabar yra valdžioj ir sudirbo visas mūsų aukščiausias institucijas (krašto apsaugos departamentas, teisingumo ministerija ir t.t.)

Žemaitis

Žemaitis portretas
O Lukašenka anuomet sakė davęs Cichanovskajai 15 000 dolerių kelionei į Lietuvą. Kur Lukašenka Belarusijoje rado tų dolerių? Gal ir toliau duoda, jei ji čia šiaušiasi. Matyt, tas belarusų važinėjimas reikalingas, kad Cichanovskajai Lukašenka dolerių perduotų?

kurgi ne

kurgi ne portretas
Kremliaus draugė kitaip ir negalėjo pasakyt..Va per seimastiesiogiai vyksta seimo posėdis tai Čmil atitempė įstatymo pataisą kad leistų vežt ne tik trūkstamų profesijų svetimšalius verslui bet ir(toks Kasparas )pragydo kad reikia iš viso naikint kvotas o kiti pritarė giedojimu į tokią ,,natą"Ir dar. Kodėl jie priėmė tok keistą seimo darbo formatą - iki posėdžio pabaigos srautu eina naujų sprendimų svarstymai o paskui po piet gale vyksta balsavimai pagal eilę? Koks asilas sugalvojo tokią tvarką? Kiek žinom, žmoniškai dirbant tai pateikei įstatymą, apsvarstei, padiskutavai ir balsuoji- tu ,,už'' ar ,,prieš" Dabar viskas sumala o paskui atsimik tu (koks maldeikiukas ar tupa jakavonytė) už ką kaip buvai nutares balsuot?JIE JAU VISKĄ TAIP SUBARDAKINO KAD NETELPA Į JOKIUS RĖMUS

išvada

išvada portretas
Gardūs kucharkos barščiai, ne veltui jos išlaikymui virš 30 000 eurų per mėnesį išleidžiam :)

Garvežys

Garvežys portretas
Kada ta apsišaukėlė bus įsodinta į traukinį link minsko?

N

N portretas
Tegul ir ji vyksta namo,ko cia laikote?ji pilietė baltarusijos,dar reiškiasi,nurodineja.

Rinkėjas

Rinkėjas  portretas
Kiek dar šita padugnė ,kotletų kepėja drums Lietuvoje vandenį, ir kiek dar ilgai bus išlaikoma Lietuvos mokesčių mokėtojų

Žiurkė

Žiurkė portretas
Lauk iš Lietuvos.

Rimtai

Rimtai portretas
Nesuprantu kokio velnio ji cia pas mus sedi ir Š...mala.Uzdaryt apskritai visas sienas bulbasam,lai sedi savo bulbasyne..

manau

manau portretas
Taip išeitų, jog bet kurios valstybės pilietis į Baltarusija galės važinėti, kad ir kas diena, o Baltarusijos ir Rusijos piliečiams tai bus draudžiama? Ar jums tai nekvepia rasine - tautine diskriminacija? ir kur dėsim taip mūsų valdžios žmonių mėgstama cituoti "Žmogaus teisių" deklaraciją? Kur jūs čia matote žmogaus teisę keliauti laisvai ir nevaržomai? Suprasčiau jeigu Lietuva būtų paskelbusi karą Baltarusiaji ir Rusijai , viskas aiškų, klausymų nėra, bet dabar , - tai jau marazmas, gaudyti "šnipus" mašinose pasienije, liguisto proto kliedesiai.

Rici

Rici portretas
Vyt lauk is LT su visa jos bulbasine saika

kaunietis

kaunietis portretas
Kiek ta nieko neveikianti dar ters musu ora? Sedi uz dyka viskas apmoketa nieko dirbt nereikia. Vyti ja i tevyne greiciau

Provokatorės veikla

Provokatorės veikla portretas
Nesuprantama Cichanovskajos misija. Ar tik nebus ir ji KGBistė. Įsitaisė už lietuvos pinigėlius gerą gyvenimą. Kodėl jinai neorganizuoja Lukašenkos valdžios nuvertimo???? Tegul Baltarusiai kovoja dėl savo laisvės. O dabar lietuviai tapo kalti???? Patogi misija. Kur Linkevičius provokacijas pradėjo, ten labai neaiškūs tikslai, panašūs į 5 osios kolonos.

Тихановская, иди в ЖОПУ !

Тихановская, иди в  ЖОПУ ! portretas

lietuviai-jus ciudai..??

lietuviai-jus ciudai..?? portretas
с вашими -соплями и воплями .. даите ей хорошего ..пинка .под ж-пу !! Ну, а потом - все дружно посмотрите - (что теперь имеет "Вукраина)-- 1:28 / 20:51 Детский хор «Безнадёженька» поёт правду о жизни в стране | Дизель cтудио

skaitytojas

skaitytojas portretas
Turetu buti taip ,,kur dirbi ten ir gyveni , ir atvirksciai ,,,o dabar tai yra informacijos nesiotojai ,,,o visokius ale tipo turistus reikia veziot su apsauga ,,kap buvo per filma ciort pabieri >

siena

siena portretas
su Beveikrusija turi būti uždaryta aklinai ir užminuota.

Aišk.

Aišk. portretas
Baisi aferistė,veidas ,veido išraiška išduoda ką galvoja..Įsileido toki baisų žmogų į Lietuvą , baisu..

?

? portretas
ir kiek sita islaikytine kainuoja dirbantiems lietuviams? parasykit suma per metus?? nien ozio apsauga nuo blogu sapnu 350000 kainuoja

kazikas

kazikas portretas
bijau kad laikui bėgant gali paaiškėti, kad šita bulba pas mus su lukošenkos slaptu susitarimu gyvena ir vykdo veiklą prieš mus. Lapė vištidėje.

ai

ai portretas
jokia ji ne cikanouskaja. jos pavarde tichanovskaja, taip jos pase parasyta

Nesupratau jumoro

Nesupratau jumoro portretas
Tai jeigu jiems pas batką kažkas tokio grėsė ir dėl to jie buvo priversti bėgti nuo režimo,tai kokio velnio dabar ji čia nervuojasi dėl lankymosi pas giminaičius, kur Navalno pavyzdžiu jų turėtų laukt kalejimas?

chutin puilo

chutin puilo portretas
Kas jai čia duoda reikštis? Von namo.

Nesuprantu,

Nesuprantu, portretas
kodel ji cia laikoma ir kodel "patarineja" Lietuvai!?

Svetimi

Svetimi portretas
Kas šitą skalbėją priėmė i Lietuvą ir išlaiko jos, bei jos gaujos egzistavimą čia? Gal kas paskelbs, kiek tos 5 kolonos veikėjų išlaikymas atsieina per dieną?

Kam varžyt

Kam varžyt portretas
Į vieną pusę negi gaila.

Volodia Lochmatyj

Volodia Lochmatyj portretas
Ty čto, Svietka, voobščie ochu... la ? Na našych chorčach žyvioš i ieščio niedovolna ? Pošla ty nach... !

Pilietis

Pilietis portretas
O šita keliautoja-veltėdė ko namo nevaro? Tik kitus sugeba kiršint dergdama savo gimta šali

?????

????? portretas
O KAS ji tokia ???? Mano saly???? KAS ji TOKIA ,pabegus NUO savo tautos JEI TU ESI PATRIOTE LIK IR KOVOK SAVO SALY!!! Sedi Sita cholera mano saly EDA IR DAR MAT KRITIKUOJA! Von namo su savo bulbom.Ruske prakeikta!!!

tevas

tevas portretas
dar ta padla lietuvoj?

Ne nu tikrai

Ne nu tikrai  portretas
Kas sukritikavo ? Kažkokia moteriškė ? O man dzin ....ir jai laikas namo, kiek gali gyventi išlaikoma ir dar aiškinti kaip turime gyventi ar kokius įstatymus priimti ? Lietuviškai per tiek metų jau kalba ?

Buržuazinis nacionalistas

Buržuazinis nacionalistas portretas
bulbašai turi gyventi ir dirbti bulbašijoje. Kokio galo liberastai su nuliu čia tiek tų fašistų rėmėjų prileido?

Nebėr kantrybės

Nebėr kantrybės portretas
Vyti tą bobą lauk iš Lietuvos. Jos žodis čia po vidurnakčio, nusisukus lovoje į sieną. Ar kas imsis priemonių dėl 250 000 rusakalbių imigrantų deportavimo "na rodinu"? Dar paburbės matai...

kas ji tokia

kas ji tokia portretas
LT islaikytine ,laikas issiust ta 'prezidente' is LT ,kodel turi ja sert mokesciu moketojai ,kodel ji dar cia ir pudrina smegenis ?

Virga

Virga portretas
Varyk NAMO maška....

Monika

Monika portretas
Galėtų ir pati Cichanouskaja namo važiuoti ir nenurodinėti, kaip lietuviams elgtis.

Cichanovska būtina kuo greičiau v y t i iš Lietuvos

Cichanovska būtina kuo greičiau v y t i iš Lietuvos portretas
tai butaforinėBOBUTĖ nepagrįstai šikarniai įsitaisiusi ir -- t y č i o j a s i iš baltarusijos gyventojų.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Ar ta asaba ne perdaug sau leidžia? Gal jau laikas namolio?

Galerijos

Daugiau straipsnių