Šlovingoji Ukraina Briuselyje ir Strasbūre jau turi savo vilties simbolį: jo šaknys – lietuviškos

Grįžti į straipsnį

Petras

Petras portretas
Paprastasis putinas (Viburnum opulus) – sausmedinių (Caprifoliaceae) šeimos, putinų (Viburnum) genties krūmas. (Koks dar putelis??) :D

Anonimas

Anonimas portretas
Kai kuriems komentarams pajungta pusiausvira ... KODĖL MULKINAT?

Pip

Pip  portretas
Žydo narkomano Okraina. Reikia tikėtis, kad kartuves jo laukia.... Ir greitai.

Anonimas

Anonimas portretas
KODEL MINUSAI TIK ,,V,L" ARBA IŠ VIS NELEIDŽIAMA VERTINTI . KUR ŠĄŽININGUMAS?

V,L

V,L portretas
Visais laikais buvo PUTINAS o dabar pasidare PUTELIS Čia KD išmislas ar kažkas naujo????

Lenzberginis

Lenzberginis portretas
Cirkas atvyko I Briuselio , idomu tik kiek milijardu isvoge prisidengdami karu Ukrainoje

.... susikabinsim stipriai šaknimis...../

.... susikabinsim stipriai šaknimis...../ portretas
Vadinasi pagal augalo putino šaknis UKRAINOS VILTIES SIMBOLIO ŠAKNYS lietuviškos... Na na... LIETUVOS nacionalinis medis Ąžuolas ,o gėlė RŪTA....Dabar dėmesys sergantiems antirusišku sindromu.... Ąžuolai ,rūtos auga RUSIJOJE.....Pagal atrastą naują aukšto lygio atradimą remiantis augalu putinas , tai mūsų LIETUVOS ŠAKNYS nė nemirktelėjus rusiškos ir nebandykit atradėjai mokslo šaknis LIETUVAI PAKIRSTI... Rusijoje labai šauniai ir putinas auga.....Susikabinsim šaknimis kaip reikiant.. o gal rankom geriau iš kart......... LRT TV KĄ TIK PRANEŠĖ ,KAD JAV senatas blokavo UKRAINAI paramą......

Laiko nesustabdysi ir neatsusi atgal...

Laiko nesustabdysi ir neatsusi atgal... portretas
Kažin ar jie patys dar labai tiki savo pačių propaganda, nes jau vis dažniau prasimuša ir realybę atitinkančių pasisakymų,? Nuo carų laikų ateinančios Rusijos ir jų palikuonių istorijos nežinojimas, brangiai atsieina. Ar kada nors rusai, per praėjusius šimtmečius, atidavė kam nors jų užgrobtas teritorijas??? O vakarai viską naiviai pramiegojo užliūliuoti savo demokratijos narkotikų ir laiku nedavė atkirčiui reikalingos pagalbos, dabar jau pos faktum.

TFUuuu

TFUuuu portretas
Šlovingoji Ukraina ? Gėdingoji ukraina - štai kur Tiesa

grazu

grazu  portretas
bet juokinga putina sodina,Ukrainos viltis . Yra LT rusu kurie ivardija Lietuva roju rusam,gal jie jau žino jog jis ateis i cia ir tam tikslui yra atsiusti i Lietuva? pvz.elena orlova is Novosibirsko ta deklaruoja savo interneto platybesr .

o

o portretas
litvo arelka PUTINO labai mmm

tenka

tenka portretas
pastebet ukraina kare pralaimi praranda savas žemes,o tai pasekmes bevaisiu sankciju putleriui.Grazinkit visus rusus atvykusiuis i europa atgal i putleristana ,kurie atvyko karui prasidejus ir karas per men. pasibaigtu .Gi rusijoje nevyksta jokie karo veiksmai,tai kap jus juos priimat ir kam ,gal ateities invazijsi pitlerio žudikam i europos salis ,A???????

Anonimas

Anonimas portretas
Ukrainietiskai raudonas yra červonyj, o ne chervonyj. O putinas yra apdainuojamas ir rusų liaudies dainose. Na, o mes turime rašytoją Vincą Mykolaitį - Putiną.

Cha

Cha portretas
"Kalyna " lietuviskai vadinasi putinas, o ne kažkoks putelis ar putėlis. Įdomu, kad Putinas, kurio net vardą bijote parašyti, jums tapo Ukrainos simboliu.:))

...../

...../ portretas
Eilinis didelis melas.. Putinas žinomas nuo senų laikų. Na o su žodžiu ,,PUTELIU" -- o gal utelių ?- kaip su žodžiu ŽMOGA.....mokslininkai ir žinovai nelemti.....Nesvaikit apie ukrainiečių šaknis tapus LIETUVIŠKOM.... Putinas daug kur auga.... Kiek dar būsim prievartaujami naglai ir įžūliai.. Nesės į vieną geldą tauta su ukrainiečiais, kad ir atsidurtų ES ,galit nesvaigt . Mažai medikų ,kurie žudosi , vaikų tėvų ,kurie žudosi, socialiniai veikėjai...mažai žmonių ,kurie ant šakos numirė ar nusišovė...Prisėskit ir ausis išsiplaukit ,kad išgirstumėt demokratišką tikrovę - TAUTOS balsus... Nekurstikit žmonių NEAPYKANTOS ukrainiečiams...Išgirskit vieną kartą ir savas LIETUVOS PROBLEMAS SPRĘSKIT...

Galerijos

Daugiau straipsnių