„airBaltic“ vykdys skrydžius iš Rygos į Kazanę

  • Teksto dydis:

Baltijos šalių oro linijų bendrovė „airBaltic“ nuo 2017 m. balandžio 26 d. pradės naujus skrydžius iš Rygos į Kazanę Rusijoje. Naujasis maršrutas keliautojams iš Baltijos šalių ir Rusijos pasiūlys patogesnes keliavimo galimybes.

„Džiaugiamės naujuoju maršrutu į Kazanę, kuris patobulins jau vykdomų skrydžių į Sankt Peterburgą ir Maskvą Rusijoje paslaugas. Naujasis maršrutas taip pat sustiprins verslo ir turizmo ryšius tarp Kazanės ir Rygos bei sukurs naujus ryšius su Europos ir Skandinavijos šalių oro uostais“, – sako „airBaltic“ vyresnysis susisiekimo viceprezidentas Wolfgangas Reussas.

Nuo 2017 m. balandžio 26 d., „airBaltic“ skraidys iš Rygos į Kazanės oro uostą 2 kartus per savaitę. Skrydžiai bus vykdomi „Boeing 737“ lėktuvais. Kelionės iš Rygos į Kazanę trukmė – 2 val. 25 min. Bilietas į vieną pusę kainuos nuo 99 eurų, įskaitant oro uosto mokesčius ir rinkliavas. Visą „airBaltic“ skrydžių tvarkaraštį galite rasti kompanijos svetainėje www.airbaltic.com.  

Baltijos šalių oro linijų bendrovė „airBaltic“ skraido į daugiau nei 60 Europos, Skandinavijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų. Lietuvoje „airBaltic“ skrydžius vykdo iš Vilniaus ir Palangos oro uostų į Stokholmą, Berlyną, Amsterdamą, Rygą, Taliną. Taip pat bendrovė siūlo naujus tiesioginius skrydžius iš Talino bei Rygos.


Šiame straipsnyje: airBalticRygaKazanėskrydžiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių