Austrijoje sulaikyti keturi vokiečiai: minėjo A. Hitlerio gimtadienį

  • Teksto dydis:

Keturi vokiečiai buvo sulaikyti Vakarų Austrijoje prie namo, kuriame gimė nacių diktatorius Adolfas Hitleris, jo gimimo dieną, skelbia „ABC News“.

Policija pranešė, kad keturi vokiečiai – dvi seserys ir jų partneriai, kuriems 20–30 metų – balandžio 20 d. prie pastato padėjo baltų rožių. Jie taip pat nusifotografavo, o viena iš moterų demonstravo nacistinį pasisveikinimą.

Moteris vėliau policijai sakė, kad juokavo, tačiau pareigūnai teigė jos mobiliajame telefone radę žinučių ir nuotraukų nacių temomis.

Austrijoje nacių simboliai yra draudžiami.

Kiekvienais metais per A. Hitlerio gimtadienį pareigūnai patruliuoja prie namo, kuriuose gimė diktatorius, rašo „Politico“.

A. Hitleris gimė 1889 m. balandžio 20 d. Braunau prie Ino mieste. Namas, kuriame jis gimė, dabar pertvarkomas į policijos nuovadą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

RICHARD

RICHARD portretas
koks durnius gali lyginti HITLERI su dziugasviliu???vienas savo sali padare klestincia antras,burlioku zmogzudys,badu ismarino ir iszude milijonus vergu,,,,diena ir naktis,,,iki siol burliokai sliauzia i vokietija parazituot,,DUGNAS

Adikas 18

Adikas 18 portretas
Pritariu. Hitleris bent kažką naudingo padarė. Dalis žydų to nusipelnė.Po karo vyko dideli trėmimai, o žydų čeka nebuvo likviduota ir veikia iki šiol.

Hitleris

Hitleris portretas
Tikrai ne blogesnis už staliną
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių