Pasirinko salės futbolo žaidėjus turnyrui Jonavoje

Lietuvos vyrų salės futbolo rinktinės strategas Dentinho pasirinko žaidėjus, rungtyniausiančius Jonavoje vyksiančiame tarptautiniame turnyre.

Mūsiškiai išmėgins jėgas su nacionalinėmis Ukrainos (balandžio 13 d.), Prancūzijos (15 d.) ir Brazilijos (16 d.) komandomis.

13 d. Jonavos arenoje taip pat susitiks brazilai ir prancūzai, 15 d. – ukrainiečiai ir brazilai, 16 d. – prancūzai ir ukrainiečiai.

Varžyboms ruošiasi Karolis Čirba ir Vladimiras Derendiajevas (Mažeikių VIP), Ernestas Macenis, Tomas Bučma, Deividas Reimaris, Lukas Sendžikas, Albertas Voskunovičius, Justinas Zagurskas ir Ugnius Zenkovas (visi – „Kauno Žalgiris“), Egidijus Žagaras ir Radvilas Bliukis (abu – „Kėdainiai United“), Deividas Karpavičius (Vilkaviškio „Bruklinas“), Paulius Osauskas ir Gytis Vasylius (abu – Jonavos „Vikingai“), Edas Romanovas („Radviliškis“) ir Lukas Sipavičius (Kauno rajono „Hegelmann“).

Pasaulio salės futbolo rinktinių reitingų lentelėje pirmauja brazilai. Pirmo dešimtuko gretose – ukrainiečiai, antrame – prancūzai.

Ukrainos ekipos strategas Oleksandras Kosenko mačams Lietuvoje pakvietė šešis žaidėjus iš šalies čempiono Kyjivo HIT klubo, penkis – iš vicečempiono „Urahan“ (Ivano Frankivskas), taip pat legionierius Jaroslavą Lebidą („Eurobus“, Lenkija) ir Mykolą Mykytiuką („Cordoba“, Ispanija).

Prancūzijos rinktinės branduolį sudarys šalies čempionato lyderio „Etoile Lavalloise“ ir pirmo šešeto klubų „Kremlin Bicetre“, „Nantes Metropole“, „UJS Toulouse“ futbolininkai, paraiškoje – ir ispanų „Barcelonai“ atstovaujantis Mamadou Toure'as.

2021-aisiais Lietuvoje vykusiame pasaulio salės futbolo čempionate brazilai iškovojo bronzos medalius. 2022 m. Europos čempionate ukrainiečiai buvo ketvirti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių