Ar Lietuva gali apsirūpinti elektra pati?

Grįžti į straipsnį

patarimas

patarimas portretas
Mokykitės iš Afrikos zulusų ir agbungbių. Pas juos energetika geriau išvystyta.

to >>Klpd.

to >>Klpd. portretas
O Kauno HES? O kitos Lietuvos hidroelektrinės?Sako kad ju yra kažkur apie 99 štukesTen irgi ,,paleidimui reikalinga elektra"? Mano kaime viens senukas nusispjovė i valdiška elektra ir į vietini upeli itaisė dviračio ratą katras ten kažkaip jam ta elektra gamina:D:D Va ir visas sudėtingumas. Neužpykit bet pasižiurėjus kaip pas mus valdžia vagia nesirupina pigiausiais varijantais eiliniam žmogui ir daro kad tik ištraukt piniga tikrai jusu išdėstyti dalykai skamba panašia kap kreivo kreivio giesmė

Anonimas

Anonimas portretas
N E G A L I nes nera kam rupintis. Nacistiniam rezimui rupi tiktai kaip kuo daugiau pavogti. Meldziam Dievo kad kuo greiciau ateitu Rusija.

cha --rusams nusibos .. visus nax....is karto

cha --rusams  nusibos .. visus nax....is karto  portretas
atjungs nuo BRELL linijos,,,, galesit su kibirais stovet prie Kreivo vejo maluno kol primals Kreiva pazaliavusy kibira elektros .....

ŠŪ ..O

ŠŪ ..O portretas
malimas.Buvo skelbta,kad bent jau trys bandymai buvo atsijungti.Dabar peza apie techninį projektą.Nutilo apie kaupiklius(akumuliatorius).Kol bus valdžioje šita konservų šaika,nieko gero tikėtis neįmanoma.

Kreivys

Kreivys  portretas
Tai lenzberginiu gaujos Ostapas Benderis

Q1

Q1 portretas
Iš ko galima daugiau uždirbti:) Gaminant ar tiesiog perparduodant. Perikupu amžius

>>Klpd.

>>Klpd. portretas
Kruonis Lietuvą gali aprūpint tol, kol išbėgs visas vanduo iš Kruonio vandens saugyklos. Ir viskas, po to reikia iš naujo pripompuot tą saugyklą iš Kauno marių, o tam pompavimui reikia tiek pat elektros, kiek buvo pagaminta, plius nuostoliai. Juk Kruonį ruskis projektavo ne tam, kad Lietuvą aprūpint, o tam, kad subalansuoti atominės elektrinės apkrovą ir dar kažkokiam kariniam velniui užmaitinti, kurio pastatyti nebespėjo.

jo

jo portretas
kaip gerai butu be taves sovietu liekana

Senukas

Senukas portretas
Kaip gerai butu be tu brudu gazo ir alektros

nesapnuokit

nesapnuokit portretas
kad ir kiek pas mumis būt visko pristatita prigaminta elektros mums ji tik brangs. Pri vatnykai tikrai ka nepardavinės pigiau o valstybė jau itep visai nieko neregulouja inereiškia

Klpd.

Klpd. portretas
Šitas klausimas skamba nuo pat pradžių kvailai:D) aišku kad gali. Ale-bet-tačiau, į valdžią patekusiems veikėjams - aferistų statytiniams reikėjo kitaip. Kad būtų kuo brangiau ir kad kuo daugiau kainuotų..Korupcija žydi gausiais žibučių žiedais pradedant landzbergynu ir baigiant kreivynu:D) IGNITIS GALI KAD IR ŠIANDIEN GAMINTI ELEKTRĄ PALEISDAMA KRUONIO ELEKTRINĘ IR PILNAI APRŪPINDAMA LIETUVĄ PIGIA ELEKTRA. Bet dėl mums nežinomų priežasčių, ponai ,,negali išeit" iš tarptautinės biržos, ir nusispjauti į ,,naujųjų Vasiukų", t.y. saulės el. ar vėjo malūnų energetikos kūrimą :D) Visi šitą mato, žino bet nieko negali pasisavinusiems valdžią banditams padaryt?

adfgrthyj

adfgrthyj portretas
jau 50% elektros-visa zalia gaminames patys po keliu metu bus ir 100 %

seni

seni portretas
jei butu pastatyta kubiline atomine senai po eura uz kwh moketum

senis

senis portretas
būtu jau pastatyta atominė jei ne lietuvos socialystu padlaižiavimas kremliui

skiep

skiep portretas
jau apsirupinom,nes Ignitis skolintus simtus milijonu investuoja ne i Lietuva o i vejo jegainiu parkus Lenkijoj ir Latvijoj.

aisku gali

aisku gali portretas
tik dvigubai brangesne nei kaimynai... svarb8u kreivi akcininkai sotus

Jau buvome

Jau buvome portretas
kadaise apsirupine. Saviems po 40 centu,Baltarusijai - po 4. Ir tu dargi neatgavome. Netgi traktoriais...

WC

WC portretas
tai,kad net degtuku pasigamint nesugeba, o elektra....

Ką gi

Ką gi portretas
Ignalinos AE galėjo dirbti iki dabar ir jos uždirbtus pinigus naudoti tam "apsirūpinimui", bet mūsų "politikų" dėka dabar "rūpinsimės" už skolintus pinigus su rekordinėmis palūkanomis , arba iš privatininkų, ir pagal elektros kainą ilgai būsime "Baltijos tigrai ir liūtai". Vėjo jėgaines statysime Baltijos jūroje ir 300 km su perdavimo nuostoliais perduosime 800 MW į Vilnių. Ir labai norėdamas gudriau nesugalvosi....

Kad

Kad portretas
kokia kaina bus klausimas , pigiausia atomine elektra ,pastatyt mazo galingumo atomine galetume ir issprstume problemas apsirupinimo ,reikia gamint pigiai saules batereikas tam turim salygas yra Panevezio stiklo fabrikas ir specialistu turim ir galesim Lietuva aprupint tais moduliais pigiais .

Aišku

Aišku portretas
Gali,tik AKCiNINKAMS biznio nebus

4

4 portretas
Kol batareikos pardavime nepasibaigs, įmanoma ir apsirupinti

Harmony Link

Harmony Link portretas
Apie ką straipsnis ? Nieko nesupratau ?

Galerijos

Daugiau straipsnių