Plastikinių maišelių naudojame mažiau, tačiau įspėja: to nepakanka, palikta daug spragų

Grįžti į straipsnį

Mulkintoojams ne

Mulkintoojams ne portretas
Ką čia kliedite. Neiškirskite miškų ir bus viskas gerai. Labiausia aplinka teršia TS-KDP, laisvės ištroške ir aliberalai išleisdami fasistinius istatymus mūsų žmonių atžvilgiu... ar manote, kad visi žmonės mulkiai... klystate...

Na va

Na va portretas
Kai[ būna su nepatogia informacija apie chemtrailus. Mano komentaras "įrašytas į eilę", reiškia nepasirodys. Video: Chemtreilai ir kita įdomi informacija

kas tas maišelis, kai

kas tas maišelis, kai portretas
beveik visi produktai jau pateikiami plastike - apsižiurėkite

Onė

Onė portretas
Durneliai tai kiek procentų išgelbėjo gamtos.apie gamtą kaip kiaulė apie debesį...

80 am

80 am portretas
O kai pacanas nupirksi be maišelio tavo mamaša bobutei akis išdraskis...?

As

As portretas
Prisiksiu i maisiuka ir uzmausiu lendzzbergiui ant galvos....

ar pabaigsit jūs su tom nesamonėm?

ar pabaigsit jūs su tom nesamonėm? portretas
Toks jausmas kad gentviliokui reik kažką daryt, bet daryt ką reikia jis nenori, todėl tik imituoja ir rengia intervencijas į eilinių Lietuvos žmonių asmeninį gyvenimą. Kodėl negalvojama kaip sumažint plastikinius įpakavimus produktų gamyboje? Nenorit? O maisto gamyboj naudojamus galimai nesveikus komponentus irgi nesinori pasižiūrėt ir uždraust bent iš dalies? Čia pradžiai..Nee? Tai nekruškit mums smegenų mindami ant sąžinės ir išradinėdami pareigas Fakinu aš jųsų maišelius ir jus pačius

80.

80. portretas
O turguose, kioskuose viską deda į plastikinius maišelius, nors perki vieną, bananą, apelsiną ar kt. ir vistiek kiša į maišelį vos ne prievarta, kad ir pasakai, kad nereikia, Jie aiškina, kad taip jiems liepta

Tingiu

Tingiu portretas
cia plestis,bet jus visi,minimum 2 kartus,sumokate pakuotes mokesti! O pabandykite ja grazinti pardavejui! Pasvajojote!? Tada meskite i siuksles ir dar karta uz ja sumokekite komunalinius! Beje,jei gyvenate savam name,tai ne dar karta,o dar tiek kartu,kiek name registruota zmoniu! Ir visa tik todel,kad myzciojate komentaruose,o savo organizaciju,ginanciu jus nuo valstybes uabu - neturite!

Vezliukai

Vezliukai portretas
Ziurekite, as turiu keturius didelius vezlius ir jie labai megsta valgyti tuos mazus permatomus maiselius. Pradzioje issigandau pamaciusi, buvo baisu, dabar nurimau. Sako, kad baseine tie maiseliai atrodo kaip meduzos. Taip kad musu vezliai tapo komposteriais.

Anonimas

Anonimas portretas
Apmokestino maiselius vietoje to, kad pareikalautu tuos maiselius pakeisti i zalius kompostinius yrancius.kaip kad yra vakaruose.

Vidas

Vidas portretas
Labiausiai teršia gamtą ir orą chimtreilai, kurie pyla mums ant galvų sunkiuosius metalus ir kitą brudą. Zuja žemai kiekvieną naktį lėktuvai, kelia trukšmą ir nuodija žmones. Apie juos ir jų keliamą pavojų gamtai, žmonėms, augalams įtartina tyla. O jei ir parašo, tai tik pasišaipyti, kad tai sąmokslo teorijos, nors "CŽV vadovas pripažino, kad „chemtrails“ nėra sąmokslo teorija.". Skaitykit domėkitės ir pamatysit, kad tikra tiesa.

tai bus

tai bus portretas
bandeliu maisiukai.. ka darysim. tersim del kvailu istatymu..

ekologiškas wc

ekologiškas wc portretas
tegul tie ,,aktyvistai'' nuvažiuoja į kokią Indiją , Bangladešą ... Šri lanką... kur šiukšlių upės suteka vandenynan... tegul ten daro savo akcijas ir ,,performancus"... kažko tai greta tunderbergė ten nesilanko ... tik po forumus , kurie vyksta kaip taisyklė Dubajuje , Egipte , Majamyje...blogiausiu atveju - Havajuose. :)

Nu

Nu portretas
Pridurkų biznis iš neturėjimo ką veikt. Žinoma jie išgelbės nuo užteršimo jūras kai nereikia nieko gelbėt - kaip piliečiai važiavo į Palangą taip ir važiuos.

bonbonkė vaikui...

bonbonkė  vaikui... portretas
senų seniausiai mokėdami už pirkinius , sumokėdavome ir už šildymą, ventiliaciją , valymą , algas...etc. ir už tuos pačius ,,aplinką teršiančius maišelius '' ! o dabar pasklidus masinei psichozei dėl aplinkos taršos ( naujausi kliedesiai - TVARUMAS ) , prekybos rykliai - o ką ? tipo rūpinamės aplinka , davai dar kartą apmokęsdinkime ! juk rūpinamės gamta !

vaje

vaje portretas
Tiek ilgai valdžiažmogos svarstė plonų maišelių apmokestinimą, mėnesius diskutavo, "rimtai" dirbo, o gavosi piš, pasirodo, jų net perdirbti beveik neįmanoma. Taigi maišelinis seimas, ir tiek. Tie maišeliai ir patys suplyšta, suyra, bet negi proto bokštams tą suprasti?

Rimantas V.

Rimantas V. portretas
O kiek kainuos maišelis, kai bus pašalintos iš apyvartos 1 ir 2 centų monetos?

vardas

vardas portretas
machuimai plastiko biznis mažėja

zzzzzzzz

zzzzzzzz portretas
maiselius apmokestinus pasidare ekologiski,o prekybininkams apetitas auga,matyt nori dar pabranginti,aplamai surinkti pinigai turetu tekti gamtos apsaugai,o ne prekybininkams

Celopanas

Celopanas portretas
As tai celiopaniniais maisiukais shykna valau ir i unitaza nuleidziu....

citrinas

citrinas portretas
Kažkodėl vis baudžiamas ir apmokestinamas galutinis vartotojas, o ar girdėjote, kad už tuos maišelius ir kitą taršią plastmasinę tarą būtų baudžiami jų gamintojai. Gamintojams jokių sankcijų, baudų, apmokestinimų kažkodėl.

UNITAT TV

UNITAT TV portretas
Neapmokestintas 1 centu maišelis teršia aplinką. Apmokestintas 1 centu maišelis aplinkos jau nebeteršia. :)

As

As  portretas
Didziausia zala ekologijai Lietuvos valstybeje daro lendzzzbergio partija su anukeliu.....

klaipėd

klaipėd portretas
Beje kaimyninėje šalyje Latvijoj plast.maišeliai nemokami .

Guntars Zalupkins

Guntars Zalupkins portretas
Išsivysčiusiose šalyse tie maišeliai yra nemokami ir niekam netrukdo. Čia tik durniai tuoj pritaikyt kas blogai žmogui. Kodėl nepadarot transporta nemokama ir baseinus pensininkam? Maistą be pvmu jei jau tokie "tvarus" nekenčiu to žodžio!

Liaudies balsas

Liaudies balsas portretas
Prie ko čia tie maišeliai? Maišeliai sudaro pačią mažiausią plastiko dalį. Siūlau žalią mėsą, silkę ir mišraines vynioti į vakarykščius laikraščius. Duoną, pyragus, bandeles nepakuoti, o tiesiog suversti parduotuvės kampe, patys žmonės apčiupinės, apspaudys, apspjaudys, nutrupins ir išsirinks tinkamą.Kodėl pardavėjos kiekvieną naują klientą aptarnaudamos vienkartines celofanines pirštines užsideda? Negalima su tom pačiom pirštinėm ir bulves perrinkinėti ir žalią mėsą pačiupinėti?

H

H portretas
Kvaili , kvailių sugalvoti ... Pasiruošimo jokio . Kur susikraut produktus . Pakaitalo tai jokio neparuošėtę , popieriaus pramonę sunaikinote . Dabar išradėjais apsimetate . Jokie Jūs išradėjai , pusmoksliai - bemoksliai RACIONALIZATORIAI visa ko griovėjai

Kaimietė

Kaimietė portretas
maišeliai tik maža dalelė plastiko. Pažiūrėkit kaip viskas supakuota parduotuvėse: sūriai, dešros, varškės, salotos, viskas viskas vien plastike. Va tie tai neteršia! Nejuokinkit tik su ta kova už gamtą.

Tai

Tai portretas
Lietuva vargingiausiu ekonomiku trejetuke ES , tokia ES isvada , turim didziausia socialine neligybe ES , darbdaviai nera socialiai atsakingi mokedami mazas algas turedami didelius grynuosius pelnus , o maiseliu naudojam beveik daugiausia .

nu jo

nu jo portretas
tai jei buvo nemokami plastikiniai maiseliai,tai dabar ipareigokite prekybin8nkus,kad butu nemokami popieriniai maiseliai.Kad nereiketu jaustis vagiu,kad darzoves isidedi i bulkutems skirta popierini maiseli. Bulkutems galima,o darzovems jau nebe. Kazkokia kreivu veidrodziu karalyste.Logikos nulis,svarbu kazka imituoti,kad su kazkuo kovojame.

kaunietis

kaunietis portretas
vien LNK laikraštis, apgailėtina

Kad

Kad portretas
Daug tu pakuociu susidaro ir kitu atlieku ,prasidejus kurenimui mane nuo tu siuksliu gelbeje krosnele , viskas sudega , sodo namelis nedidelis krosnele stovi virtuveje tai patogu ir degint viska ispakuoji ir i peciu ,

armonautė

armonautė portretas
Geriau kosmosas.

greiciau iskirskim razilijos miskus

greiciau iskirskim  razilijos miskus portretas
tam kad maiselius pagamint... ir tebunie bus brazilijai gherove... pasku... nieko asmenisko tiesiog vakaru koloniju kultura...pinigas dievas

...

... portretas
O gamyklu kaminai ar netersia gamtos???? Uzdarykim ir jas

Bzz

Bzz portretas
Manau kam ištikrųjų gamta rūpi tai imtų krepšius ir šiukšles rinktų.Bet ne jie nerenka.Dażnu atveju apie kosmosą svajoja.

Tarybinėje

Tarybinėje portretas
Šalyje labai rūpinamasi maišeliais, medeliais, žuvelėm ir t.t. tik ne žmonių gerove

Bio maišelis

Bio maišelis portretas
Kitose europos salyse,pvz.Ispanijoje jau senokai naudojami vienkartiniai maiseliai -draugiski gamtai.Jokio erzelio-ėmė ir issprende problema.Pas mus kaip visada-viskas per šikine.Nejaugi negalima priversti (krachaborus) prekybos centrus ,pasinaudoti kitu saliu pavyzdziu.?

cha

cha portretas
plastikiniu maiseliu gamintoju toj neliks ir reiks bedarbius maitint ...

Mūsų bukalaurų valdžiukė neturi savo proto

Mūsų bukalaurų valdžiukė neturi savo proto portretas
Todėl visada bėga „aplenkdama traukinį“, nes nori pasirodyti „kieta“ ir „pažangi“

Kam reikalingi klounai

Kam reikalingi klounai portretas
Jei egzistuoja kvailiai gamtosaugininkai? Apmokestinimas nepanaikina naudojimo, tik didina pelnus prekybos centrams. Dar kažkoks asilas prisiminė popierinius su plastiko intarpais: ir prie ko čia pirkėjai, kvaily, kabinėk akis prekybininkams, kad naudoja.

Jei

Jei portretas
dėl ekologijos, tai plastikinius maišelius išvis turėjo pakeisti popieriniais. O dabar - kas tas 1 centas? Vis tiek ima, o paskui mėto kur pakliūva. Tiek tos naudos.

„Pirkėjai jau susigyveno su šiuo pokyčiu“

„Pirkėjai jau susigyveno su šiuo pokyčiu“ portretas
Ir šuo kariamas pripranta...

Pakelt

Pakelt  portretas
Maišelių įkainius.

o gal

o gal  portretas
pirma reikejo pasiziuret kas darosi tose salyse kurios pirmos uzdraude plastikinius maiselius tai jose plastiko vartojimas padidejo kelis kartus, nes vietoj plono plastikinio maiselio viskas pakuojama i storas plastiko dezutes, apvyniojama keliais sluoksniais plastikine plevele, kurios iseiga kelis kartus virsija plastikinio maiselio svori . Cia tik blogiau pasidare su siuksliu kiekiu, tad dziaugtis kad tarp smarkiai padidejusio siuklsiu kiekio kazkiek sumazejo plastikiniu maiseliu tai tik debilas gali

Hehe

Hehe portretas
I lenkija ne tik pigaus maisto bet ir del nemokamu maiseliu vaizioja. Lenkija gi didele, bet problemu su plastikiniais maiseliais nera, cia matyt nes lietuviai viska surenka ir vezasi namo?

Kiek

Kiek  portretas
reikia tiek naudoju maišeliu,netgi gal ir daugiau, ir jokie balvonai man nenurodinės kiek man jų naudoti, tiek kiek reikia

Galerijos

Daugiau straipsnių