Savitarnos kasų užsienyje jau atsisakoma, o kaip bus Lietuvoje?

Grįžti į straipsnį

Savitarnos

Savitarnos  portretas
kasos yra jėga, labai pigiai galima apsiprekinti.

Nesamoninkas

Nesamoninkas portretas
Nepasakotu nesamoniu. Vakaruose niekur neatsisako tu kasu. Jas kaip tik tobulina. Kaper nesamone

KAIP BUS LIETUVOJE?....

KAIP BUS LIETUVOJE?.... portretas
Parodykite bent vieną sritį, kurioje ką nors daroma, kad eiliniam piliečiui būtų geriau, patogiau, saugiau...Su žiburiu nesurasite.

Reike

Reike  portretas
Diegti dirbtini intelekta ir sumazes problemu

Giva

Giva portretas
Kasinike gereu nes za odno atlieka zvilgsnio rentgena

Apsaugine

Apsaugine portretas
Labai lengva vogti alkoholi

Kurgi ne

Kurgi ne portretas
Parduotuvės nori, kad pirkėjai atliktų pardavėjų darbą už dyka, VMI nori, kad mokesčių mokėtojai patys sąskaitų ieškotų, norėdami mokesčius sumokėt (irgi dykai), paštas jau seniai siuntinių nebepristato, reikalauja atvykt pasiimt... Gerai dar, kad chirurgai kol kas nereikalauja, kad pacientai patys išsioperuotų ir dar už tai sumokėtų (nors savo tvarsliavą ir šiaip visokias "smulkmenas" atsinešti jau reikia), kas bus, kai pradės reikalaut? O mums durneliams vis gerai! Tai ko nejot ant mūsų sprando? Bet vieno dalyko tai tikrai patiems daryt neleis, būtent - vietoj valdžiažmogių patiems įstatymus leistis, ba gali paaiškėt, kad čia patys geriau apsitarnaut sugebam...

Lidlo kasos užkniso

Lidlo kasos užkniso portretas
Perku avokadą, išmušu brangiausią, visvien atbėga pažiūrėti. Tiksliau, neatbėga, o tenka ilgokai laukti. Imi bandeles irgi turi laukti, kol ateis patikrinti. IKI irgi tikrina nuolat ar tą pasirinkai. Vienintelė macjma pasitiki savo pirkėjais ir konsultantas ten visada yra vietoje.

taigi

taigi portretas
jei perki kokį labai lengvą produktą, dažniausia prieskonius, tai skaneriui susisuka galva ir visuomet reikia laukti konsultanto. Kvaksi ir kvaksi padėkite prekę....O kai kur atsiskaitymas tik banko kortele. O aš iš principo nenoriu atsiskaityti banko kortele. Noriu pardavėjos ir pinigų!

nežinau kaip kitur

nežinau kaip kitur portretas
mūsų maximkėj 5 automatai ir visada viena konsultantė šalia. Ir visada viena kasa gyva. Tai prie gyvos yra žmonių jei eilė prie automatinių, dar būna pensinykų kuriem sudėtinga patiem nusiskanuot. O pirkėjai daugiausiai kaimų žmonės. Tai suprantu, tom automatinėm skundžias arba pagyvenę arba valkatos mokyklos nelankę.

nu

nu portretas
o man savitarnos kasos visai nieko, bet tik tos kur grynus priima. Ramiai sumeti visus centus, eurus ir uz nugaros nedejuoja ta kuri is vis skaiciuoti nemoka ir tik kortele kaisioti sugeba.

Rema1000

Rema1000 portretas
Norvegijoj jau irgi atsisakoma savitarnos kasų dėl laaabai išaugusių vagysčių

savitarnos kasos

savitarnos kasos portretas
yra gerai, tik LIDLas užsirovė ant atsiskaitymų kortele. Nė vienos, kur atsiskaitoma grynais.

Savitarnos teroras

 Savitarnos teroras portretas
Klaipėdoje bjauriausia situacija Melnragės maksimoje, nes "per pardavėjas' gali nusipikti tik rūkalų. Sšdi storos, vos ant kėdžių telpančios tetulės ir abejingai žiūri, kaip pirkėjas ieško kodų, prekių rūšių, vargsta skenuodmas. Turi maldauti, kad pakeltų sėdynę ir atropotų šnopuodma... ne ką geresnė padėtis ir stoties IKI... Viena viltis, kad Lidlas, nemažins kasų, nors jau dienos valandomis dažnaiusiai dirba tik viens kasa...

to o dabar

to o dabar portretas
ne kasos aparatas didžiausias teršėjas o žmogus. Neterštų tik jei vaikščiotų nuogas , maitintūs oru. Ir nekvėpuotų.

O dabar

O dabar portretas
Pagalvokime apie tvarumą, kuriuos PC giriasi. Social dalis skelbia apie socialinę atsakomybę visuomenei. Gaminami teršiant aplinką savitarnos aparatai, mokama už priežiūrą vietoj žmogaus užimtumo - mažina etatus, tada atleidžia, jo perkvalifikavimą ar išlaikymą apmokame mes visi!

to savitarnos absurdas

to savitarnos absurdas portretas
tai pirk turgui. Ten savitarnos nėra.

Boababas

Boababas portretas
Aš suprantu savitarnos kasa gerai kai perki 2 - 5 produktus tai yra patogu, bet aš dažniausiai perku savaitei ir būna pilnas vežimėlis ir tada prasideda problemos, niekas ten netelpa krinta, kasos stringa, kažkokia tragedija.

savitarnos

savitarnos portretas
kasos yra totalus absurdas. Daug kur esu buvęs Europoje, bet niekur to nemačiau.

Anonimas

Anonimas portretas
Niekas nesiveržia į kasas dirbti, nusidriekia ilgos eilės prie vienos ar dviejų veikiančių. Apskritai žmonės turėtų boikotuoti prastai apmokamą darbą, kaip Japonijoje, visur automatai ir gan patogu nusipirksi ir dieną ir naktį be eilių.

Che to ''che to na''

Che to ''che to na'' portretas
Aloha, tamsta, jei pirkėjas nežiūri, ką perka, tai iš kur jis žinos, kad jam ne tą kainą išmušė?

"Džiaukimės" \\\\\.../////

"Džiaukimės"  \\\\\...///// portretas
mėma milijardierius.

to '''Che to na'''

to '''Che to na''' portretas
Nieko neišmanau tamsta. Jei Maximoje tau įmuš ne tą obuolių kainą, tu laimi 2€. Tereikia nueiti iki INFORMACIJO, parodyti čekį su neteisinga kaina ir tau ne tik perskaičiuos teisingą kaią, bet gausi dar ir 2 eurų vertės Dovanu čekį. Visi tai pamiršč, o ši sistema veikia, tereikia nebijoti nueiti ir pasakyti, kad tau priklauso ta "premija". IKI net tris eurus sumoka, tik va netikėliai LIDL dar vis snaudžia. Ne, o Rimi? Į Rimi protingi žmonės neina.

Rimas

Rimas portretas
Kaip pasakys globalistai, taip ir bus. O lietuviai pasirinkti kaip bandomieji triušiai...Ir ne tik dėl savitarnos kasų. Kažkaip nei vengrai nei čekai ar lenkai nepasiduoda eurosojuzo nurodymams. O mūsų valdžiai į viską seniai nusispjaut. Svarbu ką pasakys amerikontai:((

Senis

Senis portretas
Taip sunkiai verčiasi prekybos tinklai, net gaila. Galėtų pirkėjai ir lentynas patvarkyti, prekes iškrauti. Negi sunku?...

Che to na

Che to na portretas
Tai ir kasoj jums gali įmušti bet kuriuos obuolius ir bet kurias bandeles - tyčia ar netyčia - o jūs nė nepastebėsit, nes gi nežiūrit, ką į krepšį dedat. Paranki pirkėja esat, perkat bele ką :)

Kaune,\\\\\.../////

Kaune,\\\\\...///// portretas
Panerių gt."MAXIMOJE" tai retas atvėjas jog tave aptarnaus kasininkė.___Už ką mes mokam antkaikius,kad dirbtume jų darbą?

na

na portretas
mes vis lyginamės į ES ...klausome jų nurodymų ir t.t. darome taip kaip daro ES..o kažkodėl atlyginimai, pensijos tai ne kaip ES...kodėl šiuo atveju nesilygiuojama? Kas liečia savitarna ...man priimtinas pardavėjos aptarnavimas...nors suprantu ir moku naudotis, bet ...perki obuolius ..išmeta lentelę su daugybe obuolių, jei nepasižiūrėjai ką įsidėjai į krepšį vėl problema, tas pats su bandelėm ir t.t. kodėl aš atidirbus 8 val darbe su kompiuteriu neatitraukdama akių, dar turiu narplioti kiežkieno darbą...dažnai eidavau į IKI normalios pardavėjos gan malonios jokių problemų...kai pastatė savitarna kelis kart nuėjau ir pasakiau ate daugiau neisiu, pavargus po darbų dar stovėti eilėje sukti galvą kokios bandelės, kokie obuoliai ...viso tariu IKI parduotuvei

Klaipėdos

Klaipėdos  portretas
autobusu stoties ir netoli Kanto aikštės esančiose š IKI parduotuvėse paliko tik savitarnos kasas..Argi taip galima tyčiotis? Daugiau niekad neinu..

jooo

jooo portretas
Parduotuves neturincios atitinkamo kiekio aptarnaujanciu kasu turetu buti uzdarytos! Skaudu ziureti kaip prie savitarnos kasos stovi senute ir savo sugrubusiais iskraipytais pirsteliais spaudo kasa, tai uzsideda akinius, tai nusiima ir trunka po 10 minucio - priziurinti savitarna kasininke sedi pasiremus galva ir nereguoja, kol nepradeda cypti kasa.. taip zeminti ir nesiskaityti su zmonemis yra pazeidziamos zmoniu teises

to Nezabitauskas

to Nezabitauskas portretas
O kodėl eilės pasukt galvą neteko? Užtat kad tu dirbi dykai, todėl nėra kasininkių. Kiek parduotuvėse kasų ir kiek dirbančų matei? Nejauti pažeminimo ir apgavystės? Žinok čia ne pabaiga, įpratino dirbti už kasininkes, dirbsi ir už grūščikus, pats nusiiminėse prekes nuo palečių sandėliuose. Ir vis tiek girsies koks tu pažangus, nes kažkam keli pelnus O jeigu gėda pirkti prezervatyvus ar šikpopierį, tai galima užsipirkti metams, mažiau kas matys.

Tos \\\\\.../////

Tos  \\\\\...///// portretas
savitarnos kasos tai jojimas ant svetimo by..io.

Vėtra

Vėtra portretas
Užsienyje savitarnos kasų atsisakoma todėl, kad babajai ir kiti prieglobsčio prašytojai be sustojimo vagia, o jei juos pagauna, tada jie rėkia savo kalba, apsimeta, kad nesupranta kitų kalbų, nesupranta kas vyksta, ko iš jų norima plius jie atseit nieko neturi, yra pašalpiniai, todėl žalos atlyginti negali, o jei gauna parų, tai ir vėl rėkia, kad atseit pažeidžiamos jų teisės, su jais nesiskaitoma, niekas jų neintegruoja. Žodžiu užburtas ratas.

to NE

to NE portretas
Esi visiškai teisus, vergo mentalitetas pas mus labai gyvybingas ir veržiasi per kraštus. Žmogiukai ne tik į savitarnos kasas veržiasi, jie ir valgyti eina į tuos "restoranus", kur savitarna ir indus reikia nusinešti, jie net savo apybrangias mašinas varosi plautis į savitarnų plovyklas (čia gi kaimynas nepamatys kad jis toks nabagas). Ir kur tik nepažiūrėsi - vergai yra vergai. Gaila jų, bet...

Ne

Ne portretas
Žmonės su normalia saviverte savitarnos kasomis nesinaudoja, naudojasi tik vergo mentaliteto pirkėjai. Lietuviems jis būdingas, todėl ir laikysis pas mus savitarnos kasos.

Vilma

Vilma portretas
Daug kas Europos šalyse ne taip, kaip pas mus. Matyt, iš to provincialumo, kai stengiamasi atrodyti geriau, nei iš tiesų yra, padaroma kvailysčių, kurios nei pasiteisina, nei naudos neša. Mokėkitė kasininkėms normalias algas, nereikės nei savitarnos kasų, nei stumdytis šalia jų,

Anonimas

Anonimas portretas
Taip kasininkų nėra,bet kur prekiauja rūkalais ten pastovus kasininkas. Breslaujos g -je "Iki" parduotuvėje ypač nepatogi vieta kitoms prekėms pasidėt. Todėl ir pirkėjų mažai.

apie Maximą

apie Maximą portretas
Šiandiena kartu su kasos kvitu Maximoje gavau ir kvitą-pasiūlymą su tekstu: ‘’IMUNITETO STIPRINIMUI YPATINGAS ‘’EUROVAISTINĖS’’ PASIŪLYMAS — -50% MOLLERS DOBBEL IMMUNITY’’. Įprasta maisto papildo MOLLERS DOBBEL IMMUNITY (100 kaps) pakuotės kaina — 23,99€, su Eurovaistinės lojalumo kortele — 11,99€. Prekių kiekis ribotas.’’ Parūpo pasitikrinti kiek gi be šio mielo pasiūlymo kainuoja vaistinėse tas MOLLERS DOBBEL IMMUNITY? Ir štai Google atvedė ir į Eurovaistines, ir į kitas vaistines. Visur įprasta kaina yra 10 - 11 €. Papildai labiausiai aktualūs mūsų skurdiems pensininkams. O jie čia įžūliai mulkinami. Parašiau Maximai laišką, bet dėmesio nulis. Tik užblokavo mane.

LOJALUMO kortelė

LOJALUMO kortelė portretas
Požiūris į pirkėją nusakomas jau pačiose nuolaidų kortelės pavadinimuose. Dauguma prekybininkų jas vadina "lojalumo kortelėmis". Pala pala, tai ar pirkėjas turi būti lojalus savo tarnui (pardavėjui) ar atvirkščiai? Nuo kada ponas (sąlyginai) turi būti lojalus pardavėjui?

Hmm

Hmm portretas
Man patinka savitarnos kasos,bet ten daug tokių nesąmonių pridaryti,čia svoris neatitinka,čia atseit kortele užblokuota čia dar visokių nesklandumų,visa tai nervina reikia laukti kol ateis kasininkė patvirtins.

Pirkėjas

Pirkėjas portretas
kokia mano alga už darbą parduotuvės kasoje ? kur mano darbo sutartis ?

Pensininkas

Pensininkas portretas
Savitarnos kasos patinka tik nesaziningiems pirkejams ir norintiems pademonstruoti savo ipatingus gebejimus visame grazume.. Neigalus ar senyvas zmogus privalo zemintis prasydamas pagalbos, kai tai privalo atlikti prekybininkas (siulantis savo prekes is to pelnosi) Kasininkas turi aptarnauti ir atsakyti uz savo klaidas, o cia atsakomybe uzkraunama pirkejui, ar tu vaikas, ar senolis..

Anonimas

Anonimas portretas
Vargas tose savitarnose, nepatinka man ten. Bet gi grobuoniškas prekeivių požiūris, kad tik nemokėti algų kasininkams. Valstybė turi čia įsikišti ir nustatyti pagal krautuvės plotą privalomą kasininkų skaičių

mama

mama portretas
Pries kelis metus atradau parduotuve IKI, covid isterijos metu, dziaugiausi nes patiko prekiu pasirinkimas, kainos, aptarnavimas, zmoniu parduotuveje budavo daug, bet tai buvo nepatogi smulkmena. Dabar parduotuve tuscia, vienas kitas pikejas ir kelios bimbinejancios (pardavejos-kasininkes-sales priziuretojos), atsiskaitymas tik savitarnoje, kasos pastoviai stringa -padejejos reikia lakstyti po visa parduotuve ieskoti. Nemokantys senoliai apsitarnauti - aptarnaujami savitarnoje, imituojant savitarnos pomegi.. Atejus po darbo su sukilusiu kraujo spaudimu, kai samone ir matomumas liejasi ir paprasius pagalbos, buvo iskalbeta, kad tai nebe musu rupestis. Pasiteiravus, o kaip su neigaliais? atsakymas: visi privalo mokintis atsiskaityti-apsitarnauti patys!

Manau

Manau portretas
Seniems žmonėms po insulto pirkti savitarnos kasose per sunku. Būtina išlaikyti kasininkes.

Lietuvoje turime maxima

Lietuvoje turime maxima portretas
tuo viskas ir pasakyta.

Na

Na portretas
Ir kodėl aš turiu dirbti tose savitarnos kasose už kasininkę

Viktoras

Viktoras portretas
Jaunam zmogui gal ir lengviau susigaudyti tose savitarnose,bet seni zmones jau neina i parduotuves ,kur like tik savitarnos kasos,o ,,gyvos'' darbuotojos stengiasi nematyti,arba visai dingsta.Nezinau kokia nauda parduotuvems,kada vieni nenori eiti, o kiti ziuri,kaip apgauti tas savitarnas.

nesamone

nesamone portretas
turi buti pasirinkimas,o jeigu zmogus naudojasi savitarnos kasoje ,tuomet turi buti jam nuolaida kazkiek proc.

nuomonė

nuomonė portretas
atsisakoma, nes atvažiavusiems atsilikusių šalių gyventojams yra per aukštas lygis mokėti už prekes, kai gali laisvai išsinešti. Iš kitos pusės, o ko jie važiavo į Europą? Eina kaimais į prekybos centrus, prisikiša prekes kas kur gali ir eina pro savitarnos išėjimą. O jei apsauginiai pastoja kelią, tai moterys ir vaikai sukelia tokį triukšmą, kad dalis su prekėmis ir pasprunka. Pas mus jau irgi ateina tokia valkatų ir pacukų mada - eiti gaujomis, kad kažkas prasiveržtų. Trumpai, atsisakoma, nes žymiai padaugėjo degradų, nuostolinga.

Taigi

Taigi portretas
Prekybos tinklų savininkai visur nori tik taupyti,o kad daug pavagiama ne tik per savitarnos kasas,bet ir nesant apsauginio,atsiima per darbuotojų atlyginimus.Ar žinot kokie kasininkių atlyginimai-kaip nemažai pensininkų pensijos.Vagiantieji,žinokit,kad apvagiat ne tik parduotuvę,bet ir jos darbuotojus.

Pirkėja

Pirkėja portretas
Neturintys loginio mąstymo rašo, kad savitarnos kasa pasinaudoti yra greičiau. Kai parduotuvių savininkai supras arba bus priversti suprasti, kad pirkėjas nėra jo vergas, tada grąžins panaikintus pardavėjų etatus. Ir nebeliks eilių.

Joo

Joo portretas
Kai Lietuvoje prekės kaina užkelta kelis kartus tai 4% nuostolis vieni juokai. tuo ir skiriamės nuo užsieniečių.

as ne

as ne portretas
as uz normalias kasa.vakarai atsisakineja , o pas mus viskas kitaip...

To Nuomonė

To Nuomonė portretas
Tipo patinka, kai tau grazos nedaduoda?

Nuomonė

Nuomonė portretas
Nesinaudojau ir nesinaudosiu savitarnos kasomis absurdas kaškoks patc turi apsitarnauti

siaip

siaip portretas
Kiekvienoje parduotuvėje privalo būti pasirinkimas. Noriu pats apsitarnauti, einu i savitarnos kasą, o jei man patogiau kasoje, einu kraut prekes ant transporterio. Šis pasirinkimas kol kas galioja tik Lidl'uose. Bet jų krepšių logika ir savitarnos kasos tarpusavyje nesuderinamos, nes parduotuvės vėžimėlių dydis nesuderinamas su savitarnos kasos dydžiu. Ten savitarnos pritaikytos kelioms prekės, bet parduotuvėje nėra krepšių kelioms prekėms. va tai ir (f)okiška logika.

SAVITARNOS KASOS

SAVITARNOS KASOS  portretas
YRA LABAI GERAI.

Ne lyberalas

Ne lyberalas portretas
Is principo dar nesinaudojau savitarnos kas - as gerbiu dirbanti zmogu.

P etras

P etras portretas
Lidli parduotuvėse nebeliko saugojimo kamerų turėdamas kokį daiktą negali užeiti nėra kur palikti ir eini kitur jeigu jiems nereikalingi klijentai mums tuolabiau lidli

Xy

Xy portretas
tie išlepinti vakariečiai greit ir užpakalio patys nebenusivalys... O mes stengiamės neatsilikti

durnam nezabitauskui

durnam nezabitauskui portretas
žinoma, kur kas geriau-atėjus po darbo dienos dar kasininku padirbėti ir dar už tai pinigus susimokėt.

senelis

senelis portretas
kiek daug LIETUVOJ blondiniu,nieko nesugeba nieko nedaro,savitarnoje greitai ir gerai,iskarto matai kokia kaina musa,nereikia pasiemus kvita valandas studijuoti

Ubago sindromas

Ubago sindromas portretas
Vatnykai mėgsta kai juos aptarnauja.

siaip

siaip portretas
Senai laikas prekes išdėlioti kasos transporterio juostoje net ir nesant kasininkui, lukterti minutėlę ir jei nepasirodo kasininkas, ramiai išeiki ir vykti į kitą parduotuvę. Ir taip su visomis įrengtomis kasomis. Kai parduotuvėms teks atgal susidėti prekes, pradės mąstyti ar ne pigiau darbuotoją sodinti į kasą?

Sūduvis

Sūduvis portretas
Ne veltui liaudyje sakoma ,,kytras mokosi iš svetimų klaidų, o durnas iš savų,, taip ir yra mūsų nabagėje LIETUVĖLĖJĖ, surenkame ir įdiegiame visas pasaulio klaidas o paskui stebimės kad arklys pastatytas prieš vežėčias, už tai ir sėdime es uodegoje.

Ech

Ech portretas
Saviapgaules kasos. O problema ta kad arekti negalesi kasininko, nes pats skenavai prekes reiskia pats save ir apgavai su kainom.

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Stebiuos, matydamas tiek nusiteikusių prieš savitarną. Negi kam patinka eilės prie kasų? Kasos tinka nebent kantrybei ugdyti - pastovi eilėje, paskui sudedi ant prekystalio savo prekes visų apžiūrai, paskui lauki, kol priekyje senukai krapšto centus, paskui skubėdamas (juk nenori būti stabdžiu!) bet kaip susimeti pirkinius į maišą ir t. t. - daugybė nepatogumų! Esu už savitarną ir tik už ją!

Byyyy Rka DEJĘS

Byyyy Rka  DEJĘS portretas
Tik KVAILIAI gali naudotis sawitarnomis , autonominemis :-))))) Kai privogs daugiau nei galima - tai Rimi MAXE ydarbins pardavėjus po 5000 ....kaip chichhholus ar kokius tenais atvaziavusius :-)))))))

Priežastis kita

Priežastis kita portretas
Daugelis jau supranta, kad tie reptiloidai žmonių kūnuose no0i riš jų atimti grynuosius ir visus suvaryti į skaitrmeninį konclagerį.

Nijolė

Nijolė  portretas
Kodėl turiu dirbt už kasininkę, tik einu prie kasos, nenorit eisiu į mažas parduotuves

As

As portretas
Nesuprantu bukiu dirbanciu uz dyka. Ateikit man namus uz dyka isvalykit … savitarniskai..

A.V

A.V portretas
Niekas neatsisako užsienį savitarnos kasų. Anglijoje jos labai populiarios.

Kawenskas

Kawenskas  portretas
Laukiu kada bankai savitarnos procedūras padarys :) išsimi paskola 1000 evru užpildai popierius tik 1 evrui... :)

Pirkėjas

Pirkėjas  portretas
Niekad neinu į savitarna iš vis vengiu tų parduotuvių kur savitarna yra. Nedirbu aferistams nemokamai tik visiški besmegeniai gali naudotis savitarna.

PREKYBOS CENTRAI ,,IDARBINA" ZMONES

PREKYBOS CENTRAI ,,IDARBINA" ZMONES portretas
Atejau i MAXIMA, pasiemiau prekiu pilna krepseli ir atejau prie kasos (cia apie 21.00). O uz kasos 3 pardavejos kalbasi. As sakau: kas ateis manes aptarnauti ? O jos: eik prie savitarnos kasos... As: bet as MAXIMOJ nedirbu... Jos vis tie sako eik prie savitarnos kasos. Na kas man beliko, visa pirkiniu krepseli palikau prie kasos ir isejau is parduotuves. Jos saukia: KA PADAREI ! As atsakiau: juk vis tiek jusu prekes nevagiu, o kad jus turetumet darbo, tas prekes atgal visur turesite sudeti. Jei as prekybos centre prie savitarnos kasos apsitarnauju, tai tegu prekybos centrai man uz kikviena preke duoda 10% nuolaidu.

Liepa

Liepa portretas
Apsiperkant IKI dabar visada perku tik kasoje ir tikrinu čekį. Nes vis išlenda kokia prekė su kitokia kaina .

Kur pareigunai ziuri?

Kur pareigunai ziuri? portretas
Pirkeja vercia dirbti kasinininku, ne tik kad nelegaliai, bet parduotuve dar ir stliginimo nemoka.

praktika

praktika portretas
kaip tik kyla kur nors koks nors, nors ir menkas, nepasitenkinimas, - iš karto reportažai, kaip viskas puiku. O vienas tokios perbėgėlės iš vienos įmonės į kitą veidelis tai jau tikrai atsibodo.

pastebėta

pastebėta portretas
neikite į IKI iki 8.30 ir po 19.00, nes turėsit po savo darbo dienos dar padirbèt kasininku. O jeigu nepavyks nuskenuot savo kortelės, tai mokėsit už viską pilną kainą. vyresniam žmogui tikrai sudėtinga.

Kukas

Kukas portretas
Viel apie rusija reportazas?

Laisvas pasirinkimas

Laisvas pasirinkimas portretas
Jeigu jums patinka dirbti už kitą , dirbkit , durnumui ribų nėra .

Adas

Adas portretas
Savitarna geriau, nes greiciau

BLINDA

BLINDA portretas
PIRKDAMAS NUPIGINTA PREKE SAVITARNOJE TURI KVIESTI DARBUOTOJA...,NS ISMUSA PILNA KAINA.IR TAIP DAUG METU.NESUGEBA UZKLIJUOTI ETIKETE SU NAUJA KAINA. O KASOSE,YPAC MAXSIMOS,PASTOVIAI REIKIA TIKRINTI CEKI,NES LABAI DAZNAI SUKLYSTAMA TIK PARRDUOTUVES NAUDAI.GAL TOKIA PARDUOTUVIU VADOVU POLITIKA...?AR VIS DAR DIRBAMA NAUDOJANTIS TARYBINIU LAIKU NERASYTA TAISYKLE NENAEBIOS NEPRAZIVIOS?O KIEK PIRKEJU NET NEPAZIURI I KVITUS.

Anonimas

Anonimas portretas
visada naudoju tik tikra kasa. nes taip palaikau kasininke, ir kasininkes darba, ir px ant tu savitarnu, jei duotu ten kokia nuolaida uz savitarnos naudojimasi - tada eiciau ten

Gi

Gi portretas
Jau geriau eilėje lauksiu prie savitarnos kasų, nei be eilės prie kasininkės eisiu. Tik savitarną naudoju ir nežadu keisti

Anonimas

Anonimas portretas
męs vis vėluojam

o kd negali be lnk reportažu?

o kd negali be lnk reportažu? portretas
I tema kol mebus nuolaidos rimtos, tol savitarna neprigis.

Galerijos

Daugiau straipsnių