L. Mažylis: domėdamiesi kitokiais patys tapsime įdomesni

Grįžti į straipsnį

jonas

jonas portretas
ponas mazylis uz didelias babkes kalba beleka

va va

va va  portretas
panašu, kad į politiką einama dėl dar didesnių pinigų, arba kai gyvenime nerandama vietos ir siekiama išplaukti ant pakilusios bangos.

Dikas

Dikas portretas
Kaip gyvenate pone Mazyli.Ar Vytauto Didziojo universitete,jau nedirbate?Briuselyje gaunate daugiau 15 kartu daugiau.Ar,Palangos paste,zmona atsivezete atstogauti?Ar Vakaru Lietuvoje biura ir ziema laikysite?Linkiu,geru konsertavoriu-lanserbgiu buti!!!!

Rinkejas

Rinkejas portretas
Tikrai tapai idomesniu ir niekam neidomus,ponas konservatoriau.

s a k o m a, - buvo NIEKAS,

 s a k o m a,  - buvo NIEKAS, portretas
t a p o ne tik konservatoriumi, bet ir VISKUO -- prof.BUMBLIAUSKAS nustebo išgirdęs ;- iš kur atsirado šis TIPAS.-- tai tikra TIESA, jog ir a k l a VIŠTA randa g r ū d ą.

tadas

tadas portretas
ka is zmogaus padaro pinigeliai...

KONCERVŲ MARAS

KONCERVŲ MARAS portretas
Ką čia tas koncervinis suslikas piarinasi..........

KONCERVAI NIEKŠAI-LIETUVOS PRIEŠAI

KONCERVAI NIEKŠAI-LIETUVOS PRIEŠAI portretas
Kocervatorių aferos,Klaipėdos valstybinis jūrų uostas tyliai verčiamas į akcinę bendrovę su tikslu suprivatizuoti.Šikmonytė pasiskolino.700 000 eurų iš to pačio banko,kur per krizę labai brangiai skolinosi.Šie pinigai bus naudojami kalbančios KUMELĖS paimtų kreditų procentų dengimui.

23

23 portretas
Greičiau grąžinkit referendumo įstatymą - atėjo laikais Tautos paklausti ar jie dar nori būti spalvotame ir vaivorykštiniame bendrabutyje? Ar nori sekti Britų pavyzdžių ir tapti nepriklausomais.

klp

klp portretas
kaip ten kgb archyvus ar radot savo partieciu pavardes

Andrius

Andrius portretas
Netapsime. Reikia domėtis ir skatinti kurti išskirtinai Lietuvišką kultūrą. Atsibodo sistematiškai visą laiką brukami ateiviai. Ir nėra jokios „kOnTiNeNtInĖs IdĖjOs“. Šlykštynė.

Galerijos

Daugiau straipsnių