Ministras apie incidentą čiuožimo čempionate: kol kas veiksmų nesiimsime

Grįžti į straipsnį

Tam "N"

Tam "N" portretas
Esate visu 100% teisus. Nuo pačios konservų atėjimo į valdžią pradžios buvo skiriama į svarbius postus "durnas bet bele savas". Tai tęsiasi iki šiol. Parodykite bent vieną ministrą - tos srities specialistą...Jau nekalbant apie chamavotą pirmininkę.

N

N portretas
Taip,ir norisi paklausti,ar nors vienas ministras,paskirtas ponų konservatorių,iš jų partijos,ar toje srityje,kurioje vadovauja,ką nors supranta?svarbu savi sukišti,taip ir žlugdoma valstybė.

>Jonei

>Jonei portretas
Jus visu 100% teisi. Tokio čempionato grožio, aukšto lygio ir organizuotumo galėtų pavydėti bet kokios Olimpinės žaidynės. Pagarba ir padėka Kaunui ir čiuožimo federacijai.

Jonė

Jonė portretas
Ministras praleido progą patylėti. Kokią jis turi teisę komentuoti, jeigu pats, kaip sporto ministras net nedalyvavo, nesidomėjo, kaip sekasi mūsų čiuožėjams? Apie sportą jis išmano kaip kiaulė apie debesis. Sporto ministras, blyn... Gerai žmonės vadina - bukalaurų vyriausybė. Valdžiai Kaune pavykę renginiai tai kaip rakštis subinėj. Visi prisimenam, kad ir į stadiono atidarymą niekas iš valdžios neatvyko. Ir dabar šaršalą sukėlė "žinomi" vilniečiai. Bjauru...

aš portretas
Man smalsu, kaip Lietuvos vyriausybė ir asmeniškai ministras prisidėjo prie šio čempionato? Wilno talibanas tegu čiuožinėja ant "nacionalinio stadiono" balos ledo. Pavydas susimaišė su pykčiu? Ačiū Kaunui, ačiū organizatoriams, ačiū rėmėjams, ačiū savanoriams ( išskyrus vieną žydrųjų talibų komsamolka) - nuostabi sporto šventė.

oho

oho portretas
Taigi ji neprisidėjo prie čempionato!!! Vyriausybė bijo rusų, o jų tikriausia ten buvo!!! Šventę turėjome, ačiū!!! O federacijos prezidentui palinkėčiau kuklumo, neva girtam veikėjui viešo atsiprašymo, o panelei kursų, sudėtingų konfliktinių situacijų valdymas.

Itarus

Itarus portretas
Kokius cia dirbbtinus skandalus vis ispucia? Ka norima nuslepti? Kazka ruosia "vyriausybe"?

ji ir

ji ir  portretas
sieke ,tik provokacijos.

Taigi

Taigi portretas
> Bukalaure tu nelaimingas ...................O, tu kas - laimingas idiotas, sėdintis palatoje be rankenų?

Bukalaure tu nelaimingas

Bukalaure tu nelaimingas portretas
Vietoje to, kad ieškotum būdų kaip nors paskatinti šio puikaus varžybų organizatorius tu, nelaimingas bukalaure, pradedi ieškoti sliekų, kur jų nėra...Ar pats turi bent menkiausią supratimą - apie tokių renginių organizavimą tokiame aukštame lygyje? Visuomet taip buvo ir bus, kai žmogus sėdi ne savo kėdėje.

Galerijos

Daugiau straipsnių